exabyte Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Интернет-а ми е от Евроком ( демек и модема - WebStar DPC 2100 SERIES ).Пс-то ми зацикля нацяло за кам 4,5 сек ,диода за харда свети постоянно уж чете ама не,само свети,след което си продалжава да си работи нормално.Това най-често се получава като го натоваря повече ( инсталирам някои програма или пусна някоя игра ) Още при зареждането на вин-а на музичката която свири сече обаче незацикля така много.Вина ми е 98 с последен СП които имаше на страницата на Microsoft. Сигорен съм,че е от модема защото като го извадя от УСБ-то и логн оф-на пс-то несече въобще.Драиварите са от диска който ми дадоха с модема.Пробвах с последните драивари от страницата на WebStar - се същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Мушни модема в мрежовата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 И как да стане тва?Неми се струва че УСБ конектора ще влeзе в ланкартата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Нема се правим на интересни, човекът имаше предвид да свържеш модема към лан картата, която най-вероятно имаш, ако не, бегай да купиш някоя за 5 лв (аз продавам такава ), и връзвай модема към нея. Аз съм с такъв модем, и винаги съм бил с лан-ка и никога проблеми. Най-вероятно от USB драйверите са ти проблемите, просто Windows 98 е лееко старичък и дори да не е с USB, има точно проблеми от този тип и с други периферии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Най вероятно windows-а леко се е сбозил Ако досега е работил добре (тоест.. пробелема е от скоро) не е зле да се помисли за някаква профилактика и в краен случай преинсталациика.. а вие тук бързате да си продавате LAN-ките Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Е-е-еех жалко мислех ся да си пускам и аз модема на USB , щото нещо ми са прецака ланката, ама кат гледам коментарите до тук , май ша трябва да изкарам 5лв. за нова ланка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.