Jump to content
BulForum.com

Проблем с ... кабелния модем

exabyte

Recommended Posts

Интернет-а ми е от Евроком ( демек и модема - WebStar DPC 2100 SERIES ).Пс-то ми зацикля нацяло за кам 4,5 сек ,диода за харда свети постоянно уж чете ама не,само свети,след което си продалжава да си работи нормално.Това най-често се получава като го натоваря повече ( инсталирам някои програма или пусна някоя игра ) Още при зареждането на вин-а на музичката която свири сече обаче незацикля така много.Вина ми е 98 с последен СП които имаше на страницата на Microsoft.

Сигорен съм,че е от модема защото като го извадя от УСБ-то и логн оф-на пс-то несече въобще.Драиварите са от диска който ми дадоха с модема.Пробвах с последните драивари от страницата на WebStar - се същото.

Нема се правим на интересни, човекът имаше предвид да свържеш модема към лан картата, която най-вероятно имаш, ако не, бегай да купиш някоя за 5 лв (аз продавам такава :D ), и връзвай модема към нея. Аз съм с такъв модем, и винаги съм бил с лан-ка и никога проблеми.

Най-вероятно от USB драйверите са ти проблемите, просто Windows 98 е лееко старичък и дори да не е с USB, има точно проблеми от този тип и с други периферии.

Най вероятно windows-а леко се е сбозил ;) Ако досега е работил добре (тоест.. пробелема е от скоро) не е зле да се помисли за някаква профилактика и в краен случай преинсталациика.. а вие тук бързате да си продавате LAN-ките ;)

Е-е-еех жалко мислех ся да си пускам и аз модема на USB , щото нещо ми са прецака ланката, ама кат гледам коментарите до тук , май ша трябва да изкарам 5лв. за нова ланка... :unsure: :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...