Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Най-доброто лекарство срещу такива постове е незабелязването им. ;)

Ама аз все още не мога да си избера фаворит нещо. Много ми е трудно този път. При ББ1 и СА беше по-лесно, ама сега... :huh: Фитнес инструктора хич не ми допада, колкото и да циври, бат Сали е хубаво че е по-различен от обикновенния циганин, обаче и той нещо не ми вдъхва доверие. Нещо много се вживява и днес за обсъждането на проблемите между роми и българи, като че ли му бяха дали сценарий по който да говори. А другите са ми едни такива еднообразни. Ама като не ми остава много време да ги гледам, така е. Иначе, Еленка нещо ми забелва очите напоследък. :)

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply

За парите - Мирослав ( мъжа на Елена ) - държи се доста адекватно въпреки случващото се, и е един от малкото които не реват на втория ден за дома - визирам русата и голия.

Първи да си тръгне - голия, русата и Недялко - първите двама защото не знаят къде се намират и са слаби психически ( да ревеш за дома два дена след като си вътре ) а последния заради позьорството му пред камерата. Едва ли в действителния живот е точно такъв.

BTV не остават по назад - http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=780893

Водещия на треска за злато - продавач в бакалия :D :D :D

Наитина Бат Сали е образцов циганин , но не е вярно че няма цигани които да са завърпили 8ми клас, за пример ще ви дам проф. Чирков - наи добрия сърдечно съдов хирург в българия .

Днес за първи път имах възможноста да гледам част от вечерния епизод по НОВА от както е започнал този сезон и съм тотално разочарован :crazy: За всичките 40 мин които успях да хвана гледах 3-ма човека и някаква си измислена интрига която се е създала между "семействата". ББ така изопачава нещата на хората вътре,че чак изкара че брака на Миро и Елена бил ЗАСТРАШЕН заради това че трябвало да крият че са мъж и жена. От 15 участника гледах само едни и същи,и за капак повториха един 15 мин блок два пъти един след друг. Явно са се чудили с какво да запълнялнят 1 час медиино време. Как не дадоха някой друг различен от теа 3-мата :angry: Супер глупост беше ,ако и за напред е така ше се откажа да гледам вечерните издания :(

Дневната мисия беше много интерсна и оригинална. В началото доста странно ми се стори, че не успяха да познаят някои така характерни вкусове. И това много ме запали. Започнах да пробвам най-различни храни... със запушен нос. Бога ми, нищо не се усеща, вервайте! Ако не виждах какво лапам, трудно бих познал какво е.

Дневната мисия беше много интерсна и оригинална. В началото доста странно ми се стори, че не успяха да познаят някои така характерни вкусове. И това много ме запали. Започнах да пробвам най-различни храни... със запушен нос. Бога ми, нищо не се усеща, вервайте! Ако не виждах какво лапам, трудно бих познал какво е.

И на мене тази мисия ми беше много интересна. Явно е доста трудно, не съм опитвала храна със запушен нос, но доколкото си спомням, като имам хрема, наистина храната губи вкус, така че беше гадно... Щом взеха гроздето за череша... Чак ми стана жал накрая, като провалиха мисията, горките, и толкова жадно гледаха към оставащата храна - явно бяха много гладни. Няма да им е лесно...

Искрено им желая успех, защото животът изглежда много труден без елементарни условия, за разлика от ББ1, когато по цял ден лежаха и всичко им беше осигурено.

Една част от тях са очаквали точно това и сега им идва нанагорно... :blink:

Мисията беше супер яка, но като зрител ми се стори много елементарна, но мисля, че не е чак толкова :). Сега ще пробвам, но сигурно (вярвам ти) е доста трудно :love

...Щом взеха гроздето за череша... Чак ми стана жал накрая, като провалиха мисията, горките, и толкова жадно гледаха към оставащата храна - явно бяха много гладни. Няма да им е лесно...

Ми аз само се чудя как тази "череша" нямаше костилка :bgrin: все пак това можеше да се уцели - пак по формата е лесно, и шоколада можеше да се прецени че не е лешник - защото формата му е далеч по - различна, ама както и да е...

BTW някои има ли информация за новият човек в BB2 - нали Ники-то каза нещо такова, ама аз се чудя дали органзаторите са премислили този момент, че новият може да издаде семейната двойка ;)

Ми аз само се чудя как тази "череша" нямаше костилка  :bgrin: все пак това можеше да се уцели - пак по формата е лесно, и шоколада можеше да се прецени че не е лешник - защото формата му е далеч по - различна, ама както и да е...

BTW някои има ли информация за новият човек в BB2 - нали Ники-то каза нещо такова, ама аз се чудя дали органзаторите са премислили този момент, че новият може да издаде семейната двойка  ;)

За черешата и костилката не съм сигурна, но ми направи впечатление после, че имаше едно нещо, на мене ми се стори че прилича на маслини - нарязани наполовина и с извадени костилки. Може и да бяха сливи или нещо друго. Някои от тях постъпваха доста хитро - преди да сдъвчат нещото, се стараеха да усетят формата му, защото после е невъзможно...

А за лешника - това според мен беше шоколад Милка с лешници и стафиди - един от любимите ми :D , и тя усети ядките.

За новия човек - всъщност това обикновено значи, че излиза някой, без да е гласувано за него, чудя се дали вече някой много е напънал да излиза... От друга страна в английския ББ имаше 3-ма души в една тайна градина, които май бяха над бройката и после след известно време някои (или един, не помня точно) влезе тайно в къщата и остана там.

.. но доколкото си спомням, като имам хрема, наистина храната губи вкус, така че беше гадно...

Kaто си с хрема имаш секрет по небцето където имаш вкусови рецептори, затова нямаш вкус. запуши си носа и хапни нещо и ще видиш, че ще го усетиш. аз пробвах веднага с най-близкото подръчно - чаша какао, но със запушен нос не можеш да пия като хората, защото нямаше от къде да дишам. и все пак вкуса се усеща без разлика.

Ми аз само се чудя как тази "череша" нямаше костилка  :bgrin: все пак това можеше да се уцели - пак по формата е лесно, и шоколада можеше да се прецени че не е лешник - защото формата му е далеч по - различна, ама както и да е...

BTW някои има ли информация за новият човек в BB2 - нали Ники-то каза нещо такова, ама аз се чудя дали органзаторите са премислили този момент, че новият може да издаде семейната двойка  ;)

Костилките бяха извадени от плодовете.

Няма да издаде никой, защото влиза в понеделник, а тогава изтича срока на семейните да пазят връзката си.

Kaто си с хрема имаш секрет по небцето където имаш вкусови рецептори, затова нямаш вкус. запуши си носа и хапни нещо и ще видиш, че ще го усетиш. аз пробвах веднага с най-близкото подръчно - чаша какао, но със запушен нос не можеш да пия като хората, защото нямаше от къде да дишам. и все пак вкуса се усеща без разлика.

Е ти пък какао. Хапни нещо, ама да не е много течно. ;) За усещането на вкуса спомага слюнката в устата и носа, а и очите в някаква степен. Без слюнка и със запушен нацяло нос, не може да се осети нищо, така че съквартирантите трябва да са благодарни че не им подсушаваха поне езиците. :)

Бат' Сали е номер 1 ;). Супер пичага е, щом е успял да преодолее това, че е циганин и подигравките и намеците пред цяла България не му правят впечетление, значи е супер :). Кефи ме, но няма да гласувам за него, всъщност няма да гласувам за никого :bgrin:

И Радо, и Силва излизат утре :) Сигурно ще има двама нови.

Не майнааа...тоя Недялко е пълен, ама пълен пациент :lol:

Когато имал участие в заведение с басейн, за да не го познаят "многобройните" му фенове, докато се напълни заведението, той стоял по 2-3 часа под вода със шнорхел :lol: :woot :laughing: :woot

А като имал участие в дискотеки правил стриптийз на обратно - излизал на сцената чисто гол и докато пеел, момичетата от неговия балет го обличали цитирам: "от до с ланец на врата, на кръста и на крака..." :woot :woot :woot

@sincity - утре ще влезе един нов съквартирант като зрителите трябва да изберат между 2 жени - едната от Бургас, а другата от София. Естествено се гласува с SMS-и ;)

Не майнааа...тоя Недялко е пълен, ама пълен пациент :lol:

Когато имал участие в заведение с басейн, за да не го познаят "многобройните" му фенове, докато се напълни заведението, той стоял по 2-3 часа под вода със шнорхел :lol:  :woot  :laughing:  :woot

А като имал участие в дискотеки правил стриптийз на обратно - излизал на сцената чисто гол и докато пеел, момичетата от неговия балет го обличали цитирам: "от до с ланец на врата, на кръста и на крака..." :woot  :woot  :woot

@sincity - утре ще влезе един нов съквартирант като зрителите трябва да изберат между 2 жени - едната от Бургас, а другата от София. Естествено се гласува с SMS-и ;)

Хахах т'ва не съм го гледал обаче е било яко. Тоя Недялко е пълен въздухар. Лети някъде в облаците и си избива комплексите на НЕ-преуспяващ бездарен "певец" :lol: А за новите участнички - предполагам зрителите ще изберат оная с големия силикон :D :)

A някой, който използва чата, ще може ли да се регистрира във #FREEBB за да даде някой стрийм да гледкаме. :)

Хахах т'ва не съм го гледал обаче е било яко. Тоя Недялко е пълен въздухар. Лети някъде в облаците и си избива комплексите на НЕ-преуспяващ бездарен "певец" :lol: А за новите участнички - предполагам зрителите ще изберат оная с големия силикон  :D  :)

Само 1 ли ще изберат ? Защото все пак излизат двама, а да изберат само една от двете ? :huh: Мда, обаче оная със силикона ... :blink: , а пък другата каза, че имала любовник от 8 или 9 години, била щастлива с мъжа си и той не знаел за любовника (а го казва по ТВ-то :bgrin: )

Само 1 ли ще изберат ? Защото все пак излизат двама, а да изберат само една от двете ?  :huh: Мда, обаче оная със силикона ...  :blink: , а пък другата каза, че имала любовник от 8 или 9 години, била щастлива с мъжа си и той не знаел за любовника (а го казва по ТВ-то  :bgrin: )

Вкарват един участник, за да няма номинации тази седмица. С изказването си за любовника и мъжа си, тази просто беше жалка, а да не говорим, че е казала на щерка си за интимните си отношения с 12 години по-малкия си любовник :sick

Снощи съквартирантите поръчаха храната и другите неща, които ще са им необходими за престоя им в къщата - котлонче, термоскана, тенджери, лъжици, вилици и т.н. Поръчаните от тях неща им бяха доставени сутринта. Мариан, Иван и Вего веднага удариха по една водка с чай за отскок :D

Днес Бат Сали има рожден ден и най-вероятно довечера след живото включване ще има нещо като купон :)

Дано не са като голия с въображаемите му приятелки и онази наркоманка която не можа да изкара една седмица без да се друса.

За коя наркоманка говориш?

За коя наркоманка говориш?

За тази която напуска по собствено желание. Абсолютна наркоманка.

Дано и лигавия фризьор се разкара по-скоро, за да спрат да дават този измислен любовен триъгълник.

EDIT: Lucky Luciano заради надрусания и поглед и неадекватните и реакции. Определено и липсва нещо и то не са родителите й а някоя магистрала за смъркане :D . Какво значи да се срине за 5 дена ? Жалко, че ни губят времето с лигавия Мариан, а не обръщат достатъчно внимание на другите учасници.

За тази която напуска по собствено желание.  Абсолютна наркоманка.

И защо реши, че е наркоманка? Няма такива признаци.

Просто е безкрайно разлигавена и свикнала на лукс. Първите дни се държеше, но като видя, че трябва да се къпе с лейка и т.н. се срина.

Пфф, тея двете как се плюят (странна дума :confused ). А пък тая по-старата, к'во се радва, че е от София, нямала е късмет там да се роди и се радва ... :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...