Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

http://www.bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=12

Зачетете се в репликите му, много е неграмотен горкия... Лъха на пръжки с лук.

Че то от 15 въпроса само на 2-3 е отговорил без няколко правописни грешки :blink:

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Че то от 15 въпроса само на 2-3 е отговорил без няколко правописни грешки  :blink:

Разгледай и на другите участници отговорите ;). Не е само той зле :(. За справка - Недялко.

Сигурно PGM го записва и после в арената ще има запис

рекламаааааааааааааааааааааааааааааааа

А дано се появи в нета, че аз хванах само първите 10 минути и трябваше да изчезвам.
Масово хората вътре слушат чалга :D. И инструменти имат както гледам. Ще завъртят по някой кючек :punk.

Само така. Чалгата ще завладее света. :punk :lol:
Абе квото и да си говорим, всичко е нагласено!На един приятел сестра му, е много добра приятелка с жената на братовчеда на Здравко!Та той самия го казва, че всичко е нагласено...не съм си го измислил аз! ;)

:wacko: На брат ми кръстницата, която е братовчедка на лелята на бащата на вуйчото на тъщата на брата на чичо ми... :wir

Те такива дълги истории нямам вяра. Все едно си играем на развален телефон. ;)

http://www.bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=12

Зачетете се в репликите му, много е неграмотен горкия... Лъха на пръжки с лук.

Леле тоя е супер зле. Ама тоя няма едно изречение което да е напълно грамотно написано. :blink: Да не говорим за въпросите които са с по една дума.

Е не. Ицкам та го клетам този еписод. :D Вижте само колко адреси за ъплоуд има. Ако някой може да го качи някъде ще съм му много благодарен.

Има изцепки, но в сравнение с Радослав е цвете

Според мен е още мн рано да ги определяме :mellow: кой от кого е по-тъп или по-умен.По-нататъка вече всичко ще се разясни.Те сега още са превъзбудени от случилото се и тряаа малко да се поотпуснат и тогава вечее... :happy:

да ви питам има ли го цъкнато онлайн или за сега го няма?

ЕДИТ: опс сорка сега прочетох, че го няма още :( иначе ще е яко да ги гледаме по цял ден - сега няма да се излежават по цял ден щото няма каде :) освен по земята да налягат, бая кокони са ги избрали сичките кой ще прави ремонтите само Брата знае..

Ахахах, току що овцете прескочиха оградата и почнаха да газят по растенията и няколко от участниците се впуснаха в гонене на животните с цел прибирането им в кошарата :lol:

Едит: Прибраха ги и сега търсят начин да направят по-висока ограда, за да предотвратят евентулано повторно "бягство" на добитъка. Докато я направят ще има участници, които ще ги пазят - дори си направиха и постове от 2 пъна :)

Иначе в къщата кипи доста осърдна работа около боядисването на стаите.

Ахахах, току що овцете прескочиха оградата и почнаха да газят по растенията и няколко от участниците се впуснаха в гонене на животните с цел прибирането им в кошарата :lol:

Едит: Прибраха ги и сега търсят начин да направят по-висока ограда, за да предотвратят евентулано повторно "бягство" на добитъка. Докато я направят ще има участници, които ще ги пазят - дори си направиха и постове от 2 пъна :)

Иначе в къщата кипи доста осърдна работа около боядисването на стаите.

Я сподели от къде е това инфо? :)

Край на догадките:

Понеделник, 2005-09-19 23:00:00

Дълбока конспирация

Двама от участниците в Big Brother са семейство, а останалите дори не подозират за това! Големият брат е дал на двойката специална задача - до следващия понеделник да опази семейния си статус в тайна от останалите съквартиранти.

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=524627 :lol:

Я сподели от къде е това инфо? :)

От Нова+ :)

Сисито се държи доста неадекватно :wir

Засега всички приемат Бат' Сали много добре. Държи се много естествено и помага на мамините когато се объркат нещо.

Veli, страхотна си. :love Много бързо, благодаря за което. Почвам да тегля, че вчера гледах само първите 10 минути, а разбрах че било и интересно.

Хех, съквартирантите замалко да избият рибата в буквалния смисъл на думата :D Чешмата, на която си мият ръцете от боята и всичките му хави е точно до басейна с рибата. Обаче явно има някакъв наклона на плоскостта, на която се отича мръсната вода и цялата мръсотия отива при рибата. Допреди 15 минути се чудиха защо има доста измряла риба и защо все повече и повече риби почват да си гътват. В един момент Иван забеляза къде отива мръсната вода и всички започнаха операция "Спасяване на рибата", както я нарече Силвия :)

В къщата се заформи купон. Докато една част боядисват, други си почиват. Бат' Сали свири, Недялко пее, а Силвето му припява.

Дали не се изживяват като участници от Стар Академи :P

Едит: Вече никой не работи - една част от участниците пеят и свирят, други си говорят, а Радослав гледа тъпо :blink:

:D :D :D

Абе толкова правописни грешки в тия профили, как може такова безобразие, тия неграмотни ли са, особено ония фитнес инструктор :sick

"да ве тя живее в съседния вход а той в блока до нас приятел ми е има брат по готин хзхахахахахахахах жениха с по време на баловете иначе е волейболист даже в националния ,мноо са готини

ама што не казват чеса женени!!!!!!"

Става въпрос за миро и елена

Съквартирантите получиха втората си мисия - "Семейства"

Някои от семействата са с деца - Бат' Сали, Миглена и Радослав.

Други са само мъж и жена - Елена и Мариян, Силвия и Миро.

Съквартирантите получиха втората си мисия - "Семейства"

Някои от семействата са с деца - Бат' Сали, Миглена и Радослав.

Други са само мъж и жена - Елена и Мариян, Силвия и Миро.

От къде разбра ? От официалния сайт ли ?

100% ще има хора които ще са съгласни с мен и такива които няма да са но ...В последно време (не само ББ2) по телевизията се залага на глупостта и простотията като начин на забавление на зрителите.В ББ2 нз от къде са събрали тези индивиди но ако м/у тях има 1-2 по-нормални от другите пак хубаво! И естествено , че нормалните ще ги изгонят и пак ще останат "смешковците".Дано да не съм прав ,но с течение на предаването ще се разбере...

100% ще има хора които ще са съгласни с мен и такива които няма да са но ...В последно време (не само ББ2) по телевизията се залага на глупостта и простотията като начин на забавление на зрителите.В ББ2 нз от къде са събрали тези индивиди но ако м/у тях има 1-2 по-нормални от другите пак хубаво! И естествено , че нормалните ще ги изгонят и пак ще останат "смешковците".Дано да не съм прав ,но с течение на предаването ще се разбере...

Аз съм съгласен :) Специално за ББ2 тия дето са ги събрали са пълни олигофрени и простаци :angry1

Направо е ми е обидно да ги гледам :angry: и нямам намерения да го правя :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...