simbata Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Гледах го Нидялко, обаче ми разправяха че оня с прашките (забравих му името), направил големия смях при някакъв въпрос за цветовете на футболен клуб "Литекс" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Хахах, аз го гледах Нидялко. Голям смях беше. Аз го гледах точно до Елтън Джон и се изнесох, след тва чух, че майка ми нещо се спукваше от смях. Явно пак е казал нещо умно И в крайна сметка позна ли, че Елтън Джон се е омъжил? (Т'ва го четох в едно списание оня ден ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Да, позна че е Елтън. Но на мен НИдялко не ми беше забавен; даже много некадърно се опитваше да се прави на сме6ен и затова си е смешник. Ами въпроса кои птици си правят гнезда в/у комините?! Трябваше Ники Трънчев да му натвърди, че са щъркелите. Радо (оня с прашките) верно направи най-големия смях, но то е явно че горкия е ретарде, така че да не му се присмиваме много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.