Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Публиката отвън беше тази която е в "Сделка или не" , "Стани богат" , "Имаш поща" и другите предавания на Нова. Все пак и това е работа да ръкопляскаш по разни предавания.

А Биг Брадър беше длъжен да му даде парите - той и жена му държаха вниманието на зрителите, и трябваше да си получат възнаграждението затова.

Всички съквартиранти от ББ1 и ББ2 застанаха зад Лео, защитниците на Миро в студиото също, но ...

Най- интересен беше случая, когато вкараха резервите с тайните мисии. Още преди номинацията на Миро - Миглена подготвят резерва с тайна мисия насочена към Миро. т.е. независимо от вота Миглена излизаше, за да не развали играта на продуцентите.

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply

И според мен си беше чиста манипулация този вот. Е как така навсякъде го плюеха тоя Миро колко голям ревльо бил и че за нищо не ставал, а Лео всеки го харесваше и всеки казваше че той трябва да вземе парите. Накрая тази минимална разлика между двамата въобще не можах да си я обясня. На Лео една смислена причина не можаха да измислят в студиото, поради която Лео да не вземе парите (освен това че е чужденец), а на Миро толкова много му измислиха. И накрая пак Ревлата.

Ама нали му провалиха семейството на човека пред цяла България, а и заради него бая гледано стана по едно време. Все пак са се почувствали длъжници да му бутнат поне 200 000. На ББ1 може би не беше манипулиран вота, защото ги гледах как им стана жално че не спечели Зара, ама сега са решили да се възползват, поне този път.

Не че го следях толкова...но се съгласявам с breakneck. Тея хора му съсипаха семейството и са се почувствали длъжни. И е вярно, че покрай неговата драма предаването си вдигна много рейтинга.

Лично според мен ревенето на този мухльо не е било чак толкова много - но БайБрадър2 го е показало всичкото и затова се създаде такова впечетление у хората че реве постоянно!!!!

Запислете се че все пак те ни дават да гледаме 1h а те са там 24h, и всеки ден ни дават как реве по 10 мин и вече всичкии решихме че е голям ревльо.

Аз лично почти всеки ден го гледах live /на работа сме на БТК и може да се гледа online - free/ и нито веднъж не съм го засекъл този да реве!!!!

И ето по какъв начин БайБрадър2 въздестваше на мнението на хората - показва каквото си иска и като добавим 2-3 коментарчета на г-н КънчОв и работата готова - хората вече знаят за кой да гласуват, а това дали има смисал да гласуват е вече друг въпрос.

Ма тя ще се върне при него ,нема де да ходи...един голям филм тип сапунка видяхме...

Сапунка че гледахме - гледахме. Елена няма да се върне при Миро. Има далеч по обещаващи и по богати пичове, които искат да я имат в колекцията си, за да остане с този мухльо.

Аз се радвам, че 48% от българите вече са захвърлили фалшивия национализъм и подкрепиха единствения пич в къщата. Ако всички които харесваха Лео, бяха гласували - победител щеше да е той. Но явно хората, които го харесваме, предпочитаме да пуснем 10 смс-а на 1117, а не в джоба на глупаците от Ендемол. Останалите дето гласуваха за Миро са същите егоисти и лицемери като него. Тъй като гледам анкетата май се срещат повече тук.

Като стана дума за Елела, аз ли съм единственият, който не вижда нищо фубаво (да не говорим за секси) в нея. На корицата на Максим е супер зле, има целолит, няма готино излъчване.

За мен наистина хубавото момиче в ББ2 беше Силвия.

Та в този ред на мисли се чудя на кой би му прищракало да иска Елена в колекцията си, ама може и аз да съм някакъв странен и да си имам супер объркан вкус, знам ли.

И не са само веждите това, което не ме кефи в нея.

Сапунка че гледахме - гледахме. Елена няма да се върне при Миро. Има далеч по обещаващи и по богати пичове, които искат да я имат в колекцията си, за да остане с този мухльо.

По време на заключителното предаване Елена заяви, че не желае предлаганите от Миро 100 хил. лв., но все пак загатна по-късно, че има шанс отношенията им да се оправят.

Източник:

dnes.bg

Аз пък прочетох цялата днешна преса - 10 вестника, 10 мнения. Свободни съчинения на журналисти, четящи форумите на феновете на ББ ;)

едит: Упс. Имаше две авторски интервюта ;)

Като стана дума за Елела, аз ли съм единственият, който не вижда нищо фубаво (да не говорим за секси) в нея. На корицата на Максим е супер зле, има целолит, няма готино излъчване.

За мен наистина хубавото момиче в ББ2 беше Силвия.

Та в този ред на мисли се чудя на кой би му прищракало да иска Елена в колекцията си, ама може и аз да съм някакъв странен и да си имам супер объркан вкус, знам ли.

И не са само веждите това, което не ме кефи в нея.

А може би просто си прав и на хората им става нещо ;) Тази е на километри от идеала ми за хубава жена...Силвия сигурно щеше да изглежда няколко пъти(на някоя степен) по-добре на корицата, ама около нея нямаше тъпа интрига, това е проблема...

Силвия се снима за Плейбой, това списание не ми е любимо, купувал съм го преди точно два пъти, но заради нея си го взех :). Фотогенична е :).

И според мен си беше чиста манипулация този вот. Е как така навсякъде го плюеха тоя Миро колко голям ревльо бил и че за нищо не ставал, а Лео всеки го харесваше и всеки казваше че той трябва да вземе парите. Накрая тази минимална разлика между двамата въобще не можах да си я обясня. На Лео една смислена причина не можаха да измислят в студиото, поради която Лео да не вземе парите (освен това че е чужденец), а на Миро толкова много му измислиха. И накрая пак Ревлата.

Ама нали му провалиха семейството на човека пред цяла България, а и заради него бая гледано стана по едно време. Все пак са се почувствали длъжници да му бутнат поне 200 000. На ББ1 може би не беше манипулиран вота, защото ги гледах как им стана жално че не спечели Зара, ама сега са решили да се възползват, поне този път.

Е няма такива глупави разсъждения.Не разбрахте ли,че накрая се гласуваше за или против Миро,а не за Миро или Лео.Просто Миро има повече фенове отколкото такива,които не го харесват,не че не са харесвали Лео.За мен нагласено беше единствено малката разлика.Като останаха двамата разликата им беше 10% и изведнъж 50:50.И това го направиха ,за да се изпращат повече есемеси.Миро печелеше категорично.Не си мислете,че щом не е спечелил този,за когото сте вие и е нагласено.Защо не кажи някой ,който е гласувал за Миро,че е нагласено.Ако беше спечелил Лео нямаше да твърдиш,че е нагласено.

Незнаех, ще взема да го потърся из нета :)

Няма смисъл да търсиш - имаме си го и в нашия форум ;)

Иначе и мен тая пача Елена ме дразни супер много. Като гледам май ония ревльо Миро е взел парите, но това го очаквах още от 2та седмица. Ревльото все повече заприличваше на Здравко от ББ1. Абе като цялото ББ е боза :sick Не съм го гледал от първата седмица нататък и не съжалявам

Не си мислете,че щом не е спечелил този,за когото сте вие и е нагласено.Защо не кажи някой ,който е гласувал за Миро,че е нагласено.Ако беше спечелил Лео нямаше да твърдиш,че е нагласено.

Не го мисля, а направо съм си убеден. Не може навсякъде (и в нета и на улицата) всеки да говори отрицателно за Миро и да казва че Лео ще ги вземе на финала, а накрая да стане обратното. Едва ли съжалението е надделяло над зрителя. Както и каза, 10-те процента разлика говори само за себе си.

А за Еленка, еми хубава си е пък. Какво й е лошото. :) Е, верно е че в рекламата по телевизията й се вижда малко целулит, и циците й не са от най-добрите, но всичко останало изглежда много добре. :woot Пък и ако сте забелязали, тя никъде не си е показала гърдите, така че този минус отпада. А целулита се заличава с фотошоп. :P

Е няма такива глупави разсъждения.Не разбрахте ли,че накрая се гласуваше за или против Миро,а не за Миро или Лео.Просто Миро има повече фенове отколкото такива,които не го харесват,не че не са харесвали Лео.За мен нагласено беше единствено малката разлика.Като останаха двамата разликата им беше 10% и изведнъж 50:50.И това го направиха ,за да се изпращат повече есемеси.Миро печелеше категорично.Не си мислете,че щом не е спечелил този,за когото сте вие и е нагласено.Защо не кажи някой ,който е гласувал за Миро,че е нагласено.Ако беше спечелил Лео нямаше да твърдиш,че е нагласено.

Какво значи фенове?

За мен Миро е мухльо, нито съм му фен, нито съм му антифен. Не бих пуснал СМС за ББ. Нищо против нямам да пускам СМС-и, но за предаване дето ме кефи.

На мен лично ми писна от ББ, всяка вечер съм го гледал не защото съм искал, а защото приятелката ми го гледаше.

Едно "Стар Академи" беше с класи над тази селска проява.

Това нещо отдавна се очакваше. Дано успее да измие срама от лицата на организаторите след сапунената опера.

На мен лично ми писна от ББ, всяка вечер съм го гледал не защото съм искал, а защото приятелката ми го гледаше.

Едно "Стар Академи" беше с класи над тази селска проява.

Определено беше доста по-весело да гледаш Star Academy. Там поне всичките имаха цел и не бяха такива тъпи селяни като някои от Брадъровците...

По-добре беше да гледаме там, отколкото как тук банда цървули бездействат по цял ден и от нямане на какво да правят ще говорят цял ден как било невъзможно Лео да е на трийсе и кусур години, а бил на 25 и тва му била мисията :)

Изобщо толкова много изтъпя, в началото поне Мъро пускаше лафове и беше дори забавно как се правеше на философ постоянно :) Добре че свърши...

• 3 weeks later...

Абе някой гледа ли НИдялко в Стани богат? Ще се пукна от смях!!! Може ли да е толкова откровено прост този пич и хич и да не го подозира??? :lol: :punk :D

Елтън Джон не можел да бъде поп-звездата, която се е омъжила в края на 2005 година, защото е мъж и не можел да се омъжи хехехееееееее :P

Дори и когато приятелят му DJ каза, че е той - на него все не му се вярваше - голям майтап!!! Тъп, тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъп!!!!!!! :punk :woot

Да не говорим пък как го хлъзнаха с "Кое от художествените направения е възникнало през втората половина на 20-ти век -

А/ Абстракционизъм

Б/Соц-арт

С/ Сюрреализъм

Д/ Кубизъм

Не знаех, че обичам да гледам разни как се гърчат хехехе icon_wink.gif Естествено, след като 6 или 7 пъти каза "сюрреализъм" и Ники Кънчев му обясняваше, че кубизмът бил възникнал в Куба, накрая го накара да потърси помощ хехехехе

И все пак върхът беше, като каза, че голямата му заслуга в ББ била, че накарал всички в къщата малко по малко да пеят неговия хит, с жеста (аз нещо не съм го запомнила) после и нацията :rolleyes: И когато Ники Пънчев скромно повтори "нацията", НИдялко се съгласи скромно, но самодоволно ухилен ...

Абе вярно ли е, че този човек съществува? :lol: :laughing: :D ;) :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...