Fibaman Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Хаха видяхте ли го Недялко на какво се беше направил ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 250 000 гласа само за една вечер, по левче на глас... кво повече да говорим. А наградата е 200 000... Завъртяха се много пара много чудо... И никой от къщата нещеше пари малее.... лъжат като бат Сали лужат btw никога не бих пращал пари на вятъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Честито на Миро и със здраве да им се радва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Имам някакво странно чуство, че ако Миро спечели ще се разреве . Ха-ха-ха! Удър в десятката!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Ревливия взе кинтите Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Тъпо... Много тъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Немам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Сега вече може да си направи фабрика за носни кърпички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 В ББ1 нали си спомняте какво стана => Първите 3-4 номинации кой беше номиниран - Бат Здравко , а накрая какво стана - айде 200.000лева , та нищо чудно и с Бат Миро да се получи нещо такова ... Пфууу да бях станал гадател , поне щях да спечеля някой и друг лев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Честито, халал да са му парите. Аз малко късно гласувах, но нищо. Още веднъж - честито! Хех, сега ако ми кажете, че някой се е изненадал от сълзите на Миро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 ААААйдееее да сте живи и здрави MuPo прибра кинтите-EJIEHA гледа като сом... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 250 000 гласа само за една вечер, по левче на глас... кво повече да говорим. А наградата е 200 000... Хах!А от рекламите са спечелили сигурно х3 тия пари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Пуу дееа и... Абе всичко е нагласено бе майна.По-хуу мангала да ги беше взел вместо него.Абе къв ти мангал бе италиянеца да ги беше взел.Бати нагласената работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 както казва Лео "майка му стара" как ме е яд, че неги взе тои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Хах!А от рекламите са спечелили сигурно х3 тия пари! Олееее че те си избиха няколко пъти ве бати дългитереклами Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Единствено се съгласявам с факта, че Миро спечели и се кефя заради на Елена насраната физиономия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 както казва Лео "майка му стара" как ме е яд, че неги взе тои И мене ме е яд Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 В този BigBrother я няма тръпката, като предишния... Сега какво започва? Star Academy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 В този BigBrother я няма тръпката, като предишния... Сега какво започва? Star Academy? Star Academy 2 ама ше почне пролетта маи Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Типично по български ... Предпочетохме парите да вземе един безгръбначен инфантилен мухльо без мнение, отколкото един весел, пораснал и уравновесен човек, па макар и от друга държава. Типично! Ако случайно на финала се бяха паднали двама чужденци, Ганьо сто на сто щеше да гласува парите да се наредят на купчинка и да се подпалят, сакън, да не ги вземе някой "от чуждите" . Ех, Българийо, Българийо ... Не случи на население, мама му стара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 cheese, типично по ЧОВЕШКИ, а не по български. Предстваси си същата ситуация във Италия и предположи дали вота ще е приблизително 50 на 50. Там щяха да смачкат българина!!! Кое му е типично по български? Че почти половината от зрителите предпочетоха да се дадат парите на италианец? Еба ти и крайното изказване, мама му стара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Teddy-King, явно си проспал момента, когато Лео сподели, че там е печелил ЕВРЕИН. И аз съм на мнение, че единствено му попречеи, че е чужденец. Консервативна работа. Пак добре, че онзи боклук, Салито, не ги взе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 ...ъъ... и к`во като е печелил евреин?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Благодаря ви, че спечелих парите Мн се радвам за мен! Аз попринцип не плача много, можете да видите на снимките на саита на ББ2 че не рева със глас много само тихичко. Ама иначе ми е мн весело. Не тва беше леко гадно! Имам предвид, че може и да е свястен ама сега кат гледах снимките той винаги е в stand by на ревене - винаги е готов. Ама да ви кажа без збачение на вашите гласове той си е бил фаворит за Бай Брадър още преди една седмица. На последния вот, където се гласуваше кой да се изгони, Ники Кънчев преди рекламите каза: "Останете с нас и след рекламите защото тогава вота ще се обърне" И аз кат го слушам и в ТЪЧ. Как го заяви и просто ме разби! Ей затва никога не се гласува с СМС на такива неща, защото Бай ПАРИЧКО взима ВСИЧКО! :ph34r: . (Ако няма рима, удари ма) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Аз пък що си мисля, че вота беше маниполиран в полза на Миро..супер щеше да е ако го беше взел Лео ,каде каде повече душа човек е..и то за много по-кратко време се доказа ...яд ме е направо ..И тоз Миро не спря да ме дразни с тази Елена до края на предаването...а най-вече ме напуши смях като видях отвънка че има 10-15 човека на кръст ,ахахах и съм сигорен че е неква такава потготвена за такава цел ...няма смисал да ги слагаме на кантара с първата част.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.