Exploit Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Гласувайте ЗА Лео. 1746 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Вотът е позитивен вече, вчера беше времето този с най-нисък да излезе. Малко селско я изкараха - викнаха я в изповедалнята и я изкараха през другата врата - отиде в студиото по чехли, тя си беше като гръмната - не го очакваше. Най-тъжното беше, че тъкмо поиска "малка услуга" - да и осигурили боя за коса, щото било към края на предаването и... аре вън! А за бат Сали - тъп мангал, кефеше ме в началото, но той плю и говори срещу всички и то по много. Най ме разочарова с приказките си срещу Даниела - как за 100 лева щяла да му прави цяла нощ свирки и т.н. Аз съм за Иван или Лео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Вчера беше мноо криво не че гледам ББ много ма като видях как изкараха жената , че и близките и не я чакаха смях смях .. незнам какво толкова искаха да постигнат от ББ ма вече взимат да дотъпяват с манипулациите на хората вътре .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 гласувайте за ревльослав плачивърбанав той най много изстрада и заслужава да вземе кинтите Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Вчера беше мноо криво не че гледам ББ много ма като видях как изкараха жената , че и близките и не я чакаха смях смях И въпроса на Кънчев "Как се чустваш ?" Направо се изгавриха със Ирена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Как можаха да изкарат първо нея, вместо мангала, бе?! Малее... циганска държава. Най-голямата мърша остана. Може да не беше интересна жената, но поне е интелигентна, а тоя мургав боклук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Аз лично искам Лео да ги спечели! Това не е за държава, а за един човек! А и е шоу! Който прави най-голямо шоу, той, ще спечели! 1746 всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Аз пък мисля че е вАеме някой да оправи анкетата като за последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Хахаха!!! Как ги разиграват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Чао чао Иване ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Ейй днес беше голямо шоу Малко ми е мъчно за Иван, понеже накрая взе да ми харесва :ph34r: Финалната тройка ще е Миро, Сали, Лео, вервайте ми! Като видях, че Лео влезе в къщата и не е изгонен, супер много се израдвах, направо голямо щастие, да не повярваш ахах лудница...м даже накарах баща ми да прати смс за него 1746 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Най-гадно ша е ако от последните 2-ма е циганина,щото ша земат да се активизират циганите и ако спечели той ша е бахти подиграфката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Как можаха да изкарат първо нея, вместо мангала, бе?! Малее... циганска държава. Най-голямата мърша остана. Може да не беше интересна жената, но поне е интелигентна, а тоя мургав боклук... Много гадно я изкараха-тя като чу в първия момент искаше и се а пък и мангито трябва да излезе бати двуличния маниполатор съгласяващ се със всичко,иначе Лео играе няква игра-той въобще за кво е в България от 10 години;нали в Италия е по хубава и успяла държава от БГ има нещо то Миро заслужава да вземе кинтите щото много преживя вътре-предтсвяте ли си:влизате в ББ и изведнъж жена ви иска да се разведете еми извинявай много обаче....само Миро си знае какво му е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 позьор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 А дано Лео земе кинтите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ще останат накрая MuPo & JIEO и МиРо ще прибере кинтитеееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ще останат накрая MuPo & JIEO и МиРо ще прибере кинтитеееее Да то това се знае още от началото на предаването, но ако ги вземе друг ще стане по интересно все пак нали "Брат ми" се се слави с непредсказуемостта си а може да е само ей така за заблуда и пак Миро да си ги гушне $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Да то това се знае още от началото на предаването, но ако ги вземе друг ще стане по интересно все пак нали "Брат ми" се се слави с непредсказуемостта си а може да е само ей така за заблуда и пак Миро да си ги гушне $ Sha glasuwam za Miro i ako spe4eli 6te trqa da mi dawa pari za izpratenite sms-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Тоя Миро луд ли е да си дава парите на оная мърша ве? Луд човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Koq myrsha we?Elena li-mi tq sama si kaza 4e dori i MuPo da spe4eli tq nqma da se vyrna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Koq myrsha we?Elena li-mi tq sama si kaza 4e dori i MuPo da spe4eli tq nqma da se vyrna. Както племеника ми казва "да ве да" тя е .... Веднага ще го засмуче като прасе барканина преди коледа Естествено, това хич не са си малко пари, и дори и мисълта за тях ще я привлече. Казала го е, за да подчертае, че не е курва, но доколкото я видяхме в къщата каква е по характер, май-май веднага ще доклеца до него, когато той излезе. Евала бате! Имало и хора които мислят като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Естествено, това хич не са си малко пари, и дори и мисълта за тях ще я привлече. Казала го е, за да подчертае, че не е курва, но доколкото я видяхме в къщата каква е по характер, май-май веднага ще доклеца до него, когато той излезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Разбрах, че утре е финала. Ако може някой да ми напише кои са останали в къщата за да променя анкетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Вего Миро бат`Сали Лео Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.