Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply

Лео може и да заслужава най-много парите ,но и аз съм на принципа ,че влезе късно и няма да е справедливо.. А всички други освен него са супер противни.. ББ1 е класи над тая простотия във втората част. Иван може да е подъл и коварен ,но аз предпочитам той да е победителя.

Толкова са ми противни и антипатични всечки, че ми е все тая кой ще спечели... :sick

ееЕЕ ТИ ПАК ЧАК ВСИЧКО не така...САмо Лео е як другите са умрели...

Толкова са ми противни и антипатични всечки, че ми е все тая кой ще спечели... :sick

еееееее не е така да не би да искаш да ги земе циганина или да отидат в италия

Aз пък искам да отидат в италианеца :punk

:P

Това незначи че ще отидат в Италия или България. Тук става въпрос за хора, не за държави. ;)

Я кажете какво са показали на Иван, че е толкова обиден?
Че бил лицемер и всичко, което всъщност е, а той си мисли, че са го обидили ... Според мен това е доста тъпо, така само ги скарват и каква е причината ?

Я кажете какво са показали на Иван, че е толкова обиден?

Mi Ivan nai mnogo ne go o4akvashe tfa ot bat Sali-a imeno:licemerie,goworene zad gyrba i dr. mangito goworeshe i pluseshe wsi4ki :angry1 6te mu izleze prez nosa tovaaa :pirate

... mangito goworeshe i pluseshe wsi4ki :angry1 6te mu izleze prez nosa tovaaa :pirate

Той ако вземе $$$ много ще го интересува какво е приказвал и за кой .

Някой да каже какво е станало снощи и по какъв повод са изгонили Ирена. Тея дни нямах никакво време да гледам и изобщо не знам за какво става въпрос :bgrin:

Някой да каже какво е станало снощи и по какъв повод са изгонили Ирена. Тея дни нямах никакво време да гледам и изобщо не знам за какво става въпрос :bgrin:

Изгонили са я, защото от положителния вот има най-малко гласове!

Обаче беше гадно щото никой в къщата не знаеше, че ше има изгонени преди финала! B)

И нея са я извикали в изповедалнята и тя просто си е тръгнала - без да се сбогува с другите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...