Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
тоя сезон биг брадър няма да дава пари щото никой от съквартирантите не ги заслужава :D

Не тоя сезон ще е наи тапия...Завинаги в ББ..Осещам го :)

Тая Ромеле е б*хти надутата лелка майна. Тя била правела много по стойностни работи от това да се изпере и да си готви за ядене - била над тези неща е те тва е :sick Ако ми е едно прасе с правата лопата ще я утепам :woot

Mен пък Елена Ромеле най-много ме кефи от всички. :D Много устата, винаги казва истината, има достойнство и не е такова мекотело като Миро и Иван. А и ми напомня на една бивша колежка на работа, която имаше същия характер, много готина и забавна жена беше. По-дърта от нас, но винаги готова за купон и добре го поддържаше. :)

Mен пък Елена Ромеле най-много ме кефи от всички. :D Много устата, винаги казва истината, има достойнство и не е такова мекотело като Миро и Иван. А и ми напомня на една бивша колежка на работа, която имаше същия характер, много готина и забавна жена беше. По-дърта от нас, но винаги готова за купон и добре го поддържаше. :)

:D Може да те кефи ама да не ти е в къщата :sick Иначе да бая си е устата :laughing:

Тая Ромеле е б*хти надутата лелка майна. Тя била правела много по стойностни работи от това да се изпере и да си готви за ядене - била над тези неща е те тва е :sick Ако ми е едно прасе с правата лопата ще я утепам :woot

Даниела да не би да е по-стока :wacko: Всъщност незнам коя ме дразни повече :sick

Даниела да не би да е по-стока :wacko: Всъщност незнам коя ме дразни повече :sick

Ако тряя да сме чесни тоя ББ е наи скапания...Аз лично спрях да го гледам...То е бахти тапнята!

:cry :cry :cry

Kak ме е яд, че излезе Ромеле. Сега кой ще прави шоуто? Утре ще се напия заради нея. :cry

:cry :cry :cry

Kak ме е яд, че излезе Ромеле. Сега кой ще прави шоуто? Утре ще се напия заради нея. :cry

и кво толкова те кефи?тъпа лелка която не работи но и не се занимава с домакинската работа.и тва ако е жена

Ами аз казах малко по-нагоре кое харесвам в нея. ;)

Но най-вече е заради това че е силна (психически) жена и има достойнство. Малко такива има. Аман от лигави момиченца.

току що съквартирантите спечелиха от играта на луканов сделка или не бат съли са направи на благородник щото искаше парите да отидат за благотворителност която беше 1 от възможностите...

Ми нека сега като парите отидоха за тях да ги дадат за благотворителност. Как цъкаха с езици, че не са се правили на тарикати, как искали да отидат парите за благотворителност.

Нека - ама като им ги дадоха падна яко броене на пари, всичките добри помисли се изпариха.

Смешници.

Бахти аматьорите са всичките тея. :lol: Еееее, ама само как цъкаха с език, че не отиват за благотворителност. Направо им се скъса благородното сърчице. Като видяха, че ще си ги поделят между тях по равно, направо щяха да се разреват. Ама не се виждат, че външно си личи какво искат всъщност. Баси и мизерниците. Много ясно, че всеки ще иска да гушне някоя и друга хилядарка, какво ми се правят на ангели хранители. Като че ли до сега не сме ги видяли що за стока са всичките. :sick: Веднага им се ококориха очичките като кокоши яйца и започнаха да броят парите до последната стотинка и да си ги търкат в брадите. Ще ги дадат за благотворителност, ама не и в тоя живот. Айде Биг Брадър да им съобщи че който иска да остави благотворителност да си остави парите в изповедалнята. Така ще ги оставят че направо ще си ги прешият в дюшеците някой да не им ги набара.

Пък тоя бат Сали толкова се вживява в ролята си на циганин, че вече започва да си плете по цигански интригите. То вълка кожата си мени, но нрава никога.

Ай да ги взима вече тоя италианец парите и да се маща това тъпо шоу от екрана че ми писна тоя сезон. :censored2:

Ей явно за Сали парите са доста повече от това, което казва. Щом прави такива некадърни оправдания - не само Миро си е "продал" живота за 200-тата хиляди ;)

Последни номинаций , Лео и Даниема са последните номинирани ,макар и заради краткия си престой в къщата. 100 % си мисля че ще излезе Даниела , макар и да не го искам това , но ще е жалко някои да чужденец да спечели 200 000 лева . Какво като е циганин ,не мога да разбера какво толкова се радвате на Бат Сали ,той е като всички останали "цигани" очаква да го съжалиш и в този момент когато ти е наи гадно ти забива нож в гърба.

Ей явно за Сали парите са доста повече от това, което казва. Щом прави такива некадърни оправдания - не само Миро си е "продал" живота за 200-тата хиляди ;)

Всеки, които влезе в къщата на ББ си продава живота! А приказки от рода на "Не съм тук за парите" са пълна измишльотина. Всички искат да спечелят парите, но само някои си го признават. Нима онази Силвия, за която всичко е пари не беше в играта, заради двеста хилядите? Всички са там за пари и слава!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...