frodo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 тоя сезон биг брадър няма да дава пари щото никой от съквартирантите не ги заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 тоя сезон биг брадър няма да дава пари щото никой от съквартирантите не ги заслужава Не тоя сезон ще е наи тапия...Завинаги в ББ..Осещам го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Лео намаза да бъде БигБрадър Понякога любопитството е полезно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Тая Ромеле е б*хти надутата лелка майна. Тя била правела много по стойностни работи от това да се изпере и да си готви за ядене - била над тези неща е те тва е Ако ми е едно прасе с правата лопата ще я утепам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Mен пък Елена Ромеле най-много ме кефи от всички. Много устата, винаги казва истината, има достойнство и не е такова мекотело като Миро и Иван. А и ми напомня на една бивша колежка на работа, която имаше същия характер, много готина и забавна жена беше. По-дърта от нас, но винаги готова за купон и добре го поддържаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Mен пък Елена Ромеле най-много ме кефи от всички. Много устата, винаги казва истината, има достойнство и не е такова мекотело като Миро и Иван. А и ми напомня на една бивша колежка на работа, която имаше същия характер, много готина и забавна жена беше. По-дърта от нас, но винаги готова за купон и добре го поддържаше. Може да те кефи ама да не ти е в къщата Иначе да бая си е устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Тая Ромеле е б*хти надутата лелка майна. Тя била правела много по стойностни работи от това да се изпере и да си готви за ядене - била над тези неща е те тва е Ако ми е едно прасе с правата лопата ще я утепам Даниела да не би да е по-стока Всъщност незнам коя ме дразни повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Даниела да не би да е по-стока Всъщност незнам коя ме дразни повече Ако тряя да сме чесни тоя ББ е наи скапания...Аз лично спрях да го гледам...То е бахти тапнята! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Kak ме е яд, че излезе Ромеле. Сега кой ще прави шоуто? Утре ще се напия заради нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 олеее 2 пъти в затвора тц тц тц лелка престъпник Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Kak ме е яд, че излезе Ромеле. Сега кой ще прави шоуто? Утре ще се напия заради нея. и кво толкова те кефи?тъпа лелка която не работи но и не се занимава с домакинската работа.и тва ако е жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Ами аз казах малко по-нагоре кое харесвам в нея. Но най-вече е заради това че е силна (психически) жена и има достойнство. Малко такива има. Аман от лигави момиченца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 току що съквартирантите спечелиха от играта на луканов сделка или не бат съли са направи на благородник щото искаше парите да отидат за благотворителност която беше 1 от възможностите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ми нека сега като парите отидоха за тях да ги дадат за благотворителност. Как цъкаха с езици, че не са се правили на тарикати, как искали да отидат парите за благотворителност. Нека - ама като им ги дадоха падна яко броене на пари, всичките добри помисли се изпариха. Смешници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Бахти аматьорите са всичките тея. Еееее, ама само как цъкаха с език, че не отиват за благотворителност. Направо им се скъса благородното сърчице. Като видяха, че ще си ги поделят между тях по равно, направо щяха да се разреват. Ама не се виждат, че външно си личи какво искат всъщност. Баси и мизерниците. Много ясно, че всеки ще иска да гушне някоя и друга хилядарка, какво ми се правят на ангели хранители. Като че ли до сега не сме ги видяли що за стока са всичките. Веднага им се ококориха очичките като кокоши яйца и започнаха да броят парите до последната стотинка и да си ги търкат в брадите. Ще ги дадат за благотворителност, ама не и в тоя живот. Айде Биг Брадър да им съобщи че който иска да остави благотворителност да си остави парите в изповедалнята. Така ще ги оставят че направо ще си ги прешият в дюшеците някой да не им ги набара. Пък тоя бат Сали толкова се вживява в ролята си на циганин, че вече започва да си плете по цигански интригите. То вълка кожата си мени, но нрава никога. Ай да ги взима вече тоя италианец парите и да се маща това тъпо шоу от екрана че ми писна тоя сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Какаво да ви кажа "общественици" Отвратително глупави са всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ей явно за Сали парите са доста повече от това, което казва. Щом прави такива некадърни оправдания - не само Миро си е "продал" живота за 200-тата хиляди Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 абе той най много иска парите ама се съмнявам да ги вземе все пак колко българи биха гласували за него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Лео Лео номер 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Последни номинаций , Лео и Даниема са последните номинирани ,макар и заради краткия си престой в къщата. 100 % си мисля че ще излезе Даниела , макар и да не го искам това , но ще е жалко някои да чужденец да спечели 200 000 лева . Какво като е циганин ,не мога да разбера какво толкова се радвате на Бат Сали ,той е като всички останали "цигани" очаква да го съжалиш и в този момент когато ти е наи гадно ти забива нож в гърба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Аз съм за Иван или Лео! Останалите са мега противни и се вижда все почвече алчните им погледи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Ей явно за Сали парите са доста повече от това, което казва. Щом прави такива некадърни оправдания - не само Миро си е "продал" живота за 200-тата хиляди Всеки, които влезе в къщата на ББ си продава живота! А приказки от рода на "Не съм тук за парите" са пълна измишльотина. Всички искат да спечелят парите, но само някои си го признават. Нима онази Силвия, за която всичко е пари не беше в играта, заради двеста хилядите? Всички са там за пари и слава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Лео е наи яки там...Другите са идиоти Без Лео Шоъто няма да е сьщото!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Leo e super gotin maina wse edno detskata gradina,ama si ima taktika nqkva ... a pyk taq daniela ne moga da q ponasqm qzyk zadeto e na 25 prili4a na nqkwa babi4ka w liceto <_< i samo za koli misli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 http://dnes.bg/article.php?id=17029 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.