HBK Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Предпочитах да си тръгне Ирена,но няма значение вече.Трябва да се признае,че шоуто губи един от колоритните си и арактивни участници.Тоя Миро верно се разрева за Мариан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Макра да не ми беше любимец, Мъро е едно от най-силните лица на ББ2. Без него шоуто няма да е същото! Поне около него имаше някаква интрига, а сега май ще гледаме само сълзите на Миро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Макра да не ми беше любимец, Мъро е едно от най-силните лица на ББ2. Без него шоуто няма да е същото! Поне около него имаше някаква интрига, а сега май ще гледаме само сълзите на Миро... Не си прав в момента Лео е най-забавния. Много смях пада с него и е супер душица, което показва, че и без да се правят глупости може да се създаде забавна обстановка и да си прекарват добре Шоуто продължава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Оф, тоя Миро ме утрепа направо. Като се сетя, че в началото му се кефех, направо ме хваща срам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Оф, тоя Миро ме утрепа направо. Като се сетя, че в началото му се кефех, направо ме хваща срам. Тоя е бати Пед*ла за мене сериозно...Не ми харесва от как влезна!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Макра да не ми беше любимец, Мъро е едно от най-силните лица на ББ2. Без него шоуто няма да е същото! Поне около него имаше някаква интрига, а сега май ще гледаме само сълзите на Миро... Точно заради тези интриги вече по-рядко понах да го гледам, Днес също го гледах до 20:40 и реших че е време за по биричка на някое барче. Дори не видях кога и за какво се е разплакал тоя Миро. Ама то пък като че ли му е за сефте. И все пак кой изгониха. никой нищо не казва. ЕДИТ: А Лео е готин пичага. нищо че веждичките си ги е офълцал тънко като на гей. Ама е забавен. Усещам сериозна борба на финала изгониха мариян Време му беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 И все пак кой изгониха. никой нищо не казва. изгониха мариян Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 наркомана най накрая си тръгна.да си ходи в комуната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 frodo, е хубаво де, наркоман е, колко пъти ще го повтаряш? И какво? Да не пикае олио? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Аз предпочитам него от колко ония пед*л Миро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Бат Сали беше уникален тази вечер . Обичам ви всички. Е..л съм му майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Не си прав в момента Лео е най-забавния... Някъде да съм написал, че Мариян е най-забавният? Казах, че Мариян е от най-колоритните и запомнящи се участници от ББ2? Сега остава да кажеш, че това не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Някъде да съм написал, че Мариян е най-забавният? Казах, че Мариян е от най-колоритните и запомнящи се участници от ББ2? Сега остава да кажеш, че това не е така Не споку просто много ме кефи Лео а пък Мъро хич и така то нали знаеш как става понякога човек се овлича Иначе много се радвам, че Мъпо го прокудиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 не остана някой който да не се е разревал в тази къща вече е бати сапунката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Кои са номинирани ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Кои са номинирани ? Новите съквартирантки:Мая и Даниела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Новите съквартирантки:Мая и Даниела Това беше просто от ясно по ясно че ще са те!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Новите съквартирантки:Мая и Даниела Абе кой ще ме светне за оня Жоро Милев, дето бил гадже на Мая от 2 седмици? Чак му се шепне името - не вярвам да е онзи от БТР. Няква мутра ли, кво? Ха дайте малко светлина по въпроса, че ше си чупим краката у тъмното Това беше просто от ясно по ясно че ще са те!!!! Аз пък си мислех, че ще е Ромеле, онази злобница! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Аз пък си мислех, че ще е Ромеле, онази злобница! Офф тая пак кои е фкара там..Тая ми е толкова противна че няма на каде...Чесну казано ББ2 не ма кефи толкова от колко ББ..Лично мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Били изгонили главния герой...те точно сценаристите го направиха главния герой. Ама се видя, че хората не го харесват като такъв и го убиха. Сега е време на Лео да поеме щафетата и вярвам, че с подходящ сценарии, ще има голямо шоу... Бат Сали много ме изкефи вчера "може да съм циганин, ама ви обичвам всичките". Хахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Били изгонили главния герой...те точно сценаристите го направиха главния герой. Ама се видя, че хората не го харесват като такъв и го убиха. Сега е време на Лео да поеме щафетата и вярвам, че с подходящ сценарии, ще има голямо шоу... Бат Сали много ме изкефи вчера "може да съм циганин, ама ви обичвам всичките". Хахахаха... Ааа той мъро е пич виж възкръстна в падпадък Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Абе кой ще ме светне за оня Жоро Милев, дето бил гадже на Мая от 2 седмици? Чак му се шепне името - не вярвам да е онзи от БТР. Няква мутра ли, кво? Ха дайте малко светлина по въпроса, че ше си чупим краката у тъмното Еми,мила Мила ,аз поне не го знам кой е.Сигурно някоя мутричка ще се окаже,нищо чудно.Мая не я виждам с някакъв интелигентен и перспективен човек(като мене ) Ето тук пише повече(ако не си го прочела вече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 ББ става уникално тъп защо гонят готините пички а остават волфовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Еми,мила Мила ,аз поне не го знам кой е.Сигурно някоя мутричка ще се окаже,нищо чудно.Мая не я виждам с някакъв интелигентен и перспективен човек(като мене )Ето тук пише повече(ако не си го прочела вече) Мерси - когато имам време, и аз го чета. Ето днес открих нещо за тоя Жоро - цитирам Maniaka: Жоро Милев е видна мутра,която е съдена за търговия с жива плът и наркотици,но не е влизал в затвора - справка Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Мерси - когато имам време, и аз го чета. Ето днес открих нещо за тоя Жоро - цитирам Maniaka: Жоро Милев е видна мутра,която е съдена за търговия с жива плът и наркотици,но не е влизал в затвора - справка Добре ,че Марианчо е семигод(полубог ),иначе тоя Жорко можеше да се заяде с него Аз си мисля,че тази седмица ще е доста оспорвано ,но все пак ще си тръгне Даниела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.