Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мариян ме дразни отвсякаде за това мисля че и той ще излезне, а също така мисля че наистина е възможно да не може да компенсира дрогата с алкохола ... и за това да иска да излезне, а колкото до секса който уж е правил с Мая мисля че Елена най после е разбрала защо е сбъркала, както са казали старите хора от два стола долу на земята ....

pravo.gif

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Съжалявам го този момък...
И аз !!! Пълна развалина е във всяко едно отношение.

Не че някой друг в къщата заслужава да спечели парите. Никой не струва според мен!

Мариян ме дразни отвсякаде за това мисля че и той ще излезне, а също така мисля че наистина е възможно да не може да компенсира дрогата с алкохола ... и за това да иска да излезне, а колкото до секса който уж е правил с Мая мисля че Елена най после е разбрала защо е сбъркала, както са казали старите хора от два стола долу на земята ....

pravo.gif

мъро долен наркоман да са маха няма място в къщата той мисли само за себе си

И аз !!! Пълна развалина е във всяко едно отношение.

Не че някой друг в къщата заслужава да спечели парите. Никой не струва според мен!

И мен никой не ми е симпатичен, но искам парите да вземе Вего.Той поне е от Пловдив и е малко по-нормален и не толкова противен като другите.

A я кажете защо номинираха 4 този път, че вчера не го гледах. Нали ужким само 2 щяха да бъдат. И какво е направил ники кънчев че не разбрах. :blink:

Лео не успя да изпълни тайната си мисия, а Мъро е наказан. Другите двама си вървят стандартно, като те са вторият и третият събрали най-много отрицателни гласове. Първият, събрал най-голям отрицателен вот, според правилото на тайната мисия, беше спасен.

А защо и с какво го наказаха Мъро (освен номинацията)? Снощи мернах за малко, че по едно време Мъро оглавяваше второто място, явно са го изместили. :)

Незнам дали някаде е писано преди тука или в други форуми ,но ми стана интересно като си разглеждах стари списания от Мтел и на какво се натъкнах :). Брой 14 ,януари 2005

marian01.jpg

marian02.jpg

Просто ми стана интересно и реших да споделя ,може и да съм закаснял :)

Съжелявам за гадните снимки, направих ги с уебкам'а

Не исках Мариян да излезе. Мен си ме кефи пича и си ми беше фаворит. Харесвам живота му, харесвам подхода му, харесвам мисленето му.

(Някой да има проблем при отварянето на това с Лисицата?)

да и аз имам проблем, не ми дава текста до хората. с експлодера всичко е ок, но с лисицата не :(

да и аз имам проблем, не ми дава текста до хората. с експлодера всичко е ок, но с лисицата не :(

Това е от скоро, преди излизаше всичко. Затова ми стана интересно, да не би аз нещо да съм оплескал...

Обаче Елена е склонна да прости на Мариян, магията му още действа. С какво толкова ги зарибява не можах да разбера и това си е. :confused И тая негова измислена версия, че искал да бъде номиниран и не харесван навън много ме накефи, голяма работа е тоя човек, все някакви нестандартни му идват, да му се неначудиш просто. :punk

Абе просто искаше да расне и прасна..Не го ебеше тогава Елана...Ся и казва така да има при кои да излезне от ван...Пак и аз акко бях на Елена нямаше да се хвана на такава повархностна лажа :)!

100% да!

100% не. Предварителна уговорка м/у двамата ( с цел привличане на вниманието ) чрез писане с пръсти по тялото под юргана :D стар изпитан метод от Мел, Зара и Стойка от ББ1.

(Mila) Най-ще ме изкефи най-невъзможния вариант - да оцелее при тази номинация и после, таман като отново е повярвал в собствената си неотразимост и непогрешимост, да го номинират заедно с миризливата му приятелка Елена Ромеле и да го изритат позорно хехехе biggrin.gif Гадно, а? wink.gif Обичам да си фантазирам wink.gif tongue.gif

Доста злобно! :devil :excl: :lol:

Прав си, злобно е... Май много съм се издразнила от желанието му да успява винаги да манипулира хората, за да излиза винаги прав... Но той животът му го начуква доста повече отколкото един ББ може да го направи.

Обаче Елена е склонна да прости на Мариян, магията му още действа. С какво толкова ги зарибява не можах да разбера и това си е. :confused
Не може да му се отрече, че е магнетичен - поне на пръв поглед. Най вече с това, че е различен Всъщност е превърнал това в доминанта - когато стигнеш дотам, да смяташ, че всички са идиоти, а само малък процент са елит, това значи, че много си се отдалечил от истината... Защото декларира, че е осъзнал, че най-важното е да имаш хора, които те обичат, семейство, казва, че дава всичко за дъщеря си, но това всъщност е мнението на повечето хора на планетата... Той обаче предпочита да смята, че е единствен, Бог, е, добре де, полу-бог ;) Това всъщност са комплекси, но момиченцата се хващат :P И аз съм се хващала на въдицата на "различните" ;)

Дали е правил секс - май всъщност не... Видях дрехи да хвърчат, но не и бельо... Не че има значение, това, което направи, е съвсем достатъчно, за да се види, че не му пука за никой - с което и се гордее. Как ли мисли, че ще бъде обичан от жена, за която не му пука? Има и мазохистки, наистина... :)

Еdit: Който му се кефи, може да му се израдва и на снимчици, в които е както майка му го е родила, хехехе ;) Не се препоръчват за деца без родителски надзор :P

Не може да му се отрече, че е магнетичен - поне на пръв поглед. Най вече с това, че е различен.

Xexexe,Мила Мила,че кое му е магнетично и на 2-ри поглед?Че и различен го направихте.Ако си гледала предаването в което участваше и спортният журналист Витомир Съръиванов(дано съм написъл правилно фамилията :D ) той каза нещо такова,по памет ще го цитирам, относно ,,различното,, в Мариян:То и магаре да сложиш там ще е различно ;)

Xexexe,Мила Мила,че кое му е магнетично и на 2-ри поглед?Че и различен го направихте.Ако си гледала предаването в което участваше и спортният журналист Витомир Съръиванов(дано съм написъл правилно фамилията :D ) той каза нещо такова,по памет ще го цитирам, относно ,,различното,, в Мариян:То и магаре да сложиИ там ще е различно ;)
Абе знам, че няма да ме разбереш - не си жена на около 20 г. Казах, че отначало действа магнетично на жените. Не съм твърдяла, че на втори поглед пак е така - май не съм била достатъчно ясна. Тъжното е, че има и жени, които са доста над 20 и все пак биват привлечени от неговия тип.

А за мъжете - момченцата много го харесват, защото виждат бунтаря, освободения човек у него - не виждат милионите му комплекси...

Абе не вярвам да отречеш, че е един от най-коментираните от ББ2, което значи, че е привлякъл вниманието по някакъв начин все пак. Що не коментират Вего, например? Не че Вего е лош, в никакъв случай, но...

Не съм твърдяла, че на втори поглед пак е така - май не съм била достатъчно ясна. Тъжното е, че има и жени, които са доста над 20 и все пак биват привлечени от неговия тип.

А за мъжете - момченцата много го харесват, защото виждат бунтаря, освободения човек у него - не виждат милионите му комплекси...

Абе не вярвам да отречеш, че е един от най-коментираните от ББ2, което значи, че е привлякъл вниманието по някакъв начин все пак. Що не коментират Вего, например? Не че Вего е лош, в никакъв случай, но...

Даам,Мила тук няма какво да добавя

Ето тук може да видите доста интересни снимки на Мариан ;)
Хаха ко да му гледам - маркомански + олкохолни изпълнения :cry чак е смешен и то много! Съжелявам дъщеря му която ще е здраво подигравана насам-натам :huh:

Хаха ко да му гледам - маркомански + олкохолни изпълнения :cry чак е смешен и то много! Съжелявам дъщеря му която ще е здраво подигравана насам-натам :huh:

Оффф тва е мариян кво очаквате!? :)! :confused :confused :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...