Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Kaза че приятеля й е с 10 години по-голям от нея, а не че е 29 години. Има разлика. ;) Може да е говорила грубо, пък и за да скрие някоя и друга годинка пред баща си. :) А и мисля че каза и че не е българин, но не ми се тегли от торент заради няколко кадъра, за да проверя дали наистина беше така. Който има желание, има го в http://torrents.bol.bg :P А бе то всичко ще се покаже накрая.

Аз разбрах, че е на 29, може и да е казала, че е с 10 години по-голям от нея, което пак прави 29... както и да е :lol:

Дали ще се случи нещо между Миро и Дани (май така се казваше :bgrin: )?

@The Prisoner - откъде реши, че ще се избием :woot :woot :woot

A усетихте ли се че май Леонардо и Мая са гаджета. :) Вчера нали Мая разправяше че си имала гадже от 2 седмици и бил чужденец и е управител на заведение. Е това ако е съвпадение, незнам. :D Явно са се запознали в хотела преди да влезнат. Май пак ще има сценки на ревност. :lol:

Лео е женен - както каза той :

"Жена ми ме чака в Бургас...надявам се" :laughing:

В къщата става страшен филм. Явно съквартирантите фиркат от сутринта или поне от няколко часа, защото купона в момента е на 6 и даже съм им пуснали музика. Дневната мисия е, мъжете стават жени, а жените мъже. Преди малко си говориха Мая и Дани. Мая каза, че и е гадно за Миро и Мъро, но че ако станело нещо между нея и Мъро иска това нещо да продължи и навън - много й допадал. В същото време Дани и Миро стават все по-близки, а току що Дани каза на Иван, че преди да влезе той и бил най-противния в къщата, но сега мнението й се е променило.

Ако слуховете са верни, Лео трябва седващата седмица да събере най-голям брой точки при номинациите. т.е. до следващите номинации да дразни всички така че да го номинират с по две точки. Това му е тайната мисия.

И не знам новите как ще съблазняват Миро и Мъро дегизирани като мъже :)

В ББ1 нали си спомняте какво стана => Първите 3-4 номинации кой беше номиниран - Бат Здравко , а накрая какво стана - айде 200.000лева , та нищо чудно и с Бат Миро да се получи нещо такова ...

В ББ1 нали си спомняте какво стана => Първите 3-4 номинации кой беше номиниран - Бат Здравко , а накрая какво стана - айде 200.000лева , та нищо чудно и с Бат Миро да се получи нещо такова ...

Kakто и с Марин от СА. Нищо чудно да стане пак така накрая. Макар че аз все съм си за Вего или Сали. По-скоро за Вего, защото Сали като го слушам какво мисли да прави с тея пари след като излезне и направо ми се плаче. Малко ни е доган ми сега и тоя.

Е като събере най-много точки ква му е далаверата!

Да го съберат с Миро и най-накрая да си иде Ревльото,

щото оня бобър излиза понеделник, тъй като е по-зле от Миро.

Баси и ББ интригите

Ако е първи по точки, едно че няма да го номинират и второ ще получи имунитет.

Ок стана интересно само неможех да разбера защо наредиха така Лео :sick Гадно се получава сега трябва да направи така че изкуственно да го намразят сички :sick

Ок стана интересно само неможех да разбера защо наредиха така Лео :sick Гадно се получава сега трябва да направи така че изкуственно да го намразят сички :sick

Верно тая мисия е :sick Как може да са толкова тъпи :confused

Иначе Мариян се усети, че Мая има някаква мисия и допреди малко си говореха, като Мая през цялото време увърташе и отговаряше на въпроса с въпрос... Току що Мариян каза на Мая, че се надява да й е помогнал, ако е имала някаква мисия, но и че разбира, че тя иска да му каже нещо, но не може. Пита я само дали не е станало нещо с дъщеря му или семейството му. Мая го успокои като му каза:"Нали знаеш, че ББ казва лошите новини?"

Сега Миро и Дани играя на онази игра с бобчетата и Миро разпитва Дани за приятеля й. Типа бил от София на 31 години. Аз ли съм изпуснал или онази вечер Дани нищо не спомена за приятел :confused

Да направи така,че да го намразят всички

И доколкото разбирам няма намерение да изпълни мисията. Най-вероятно другата седмица ще е номиниран.

Ся като го номинират ако си изпални мислията ще е имонизиран...И може като разберат че е мисия да не го номинират повече щот тои ги кефи...Пак може и обратното да стане!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...