Mila Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 "Джон Траволта - Джон Три Волта" - Ба'т Сали рулира той вече ми е титоляр за кинтите "Стари, но златни" (лафове) - Джон Три Волта и Оливия Нютън Ом Иначе Бат' Сали е голям сладур. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Тоя Мариян големи мизерии е правил онази вечер...пфуу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Мани мани. Като че ли алкохол не видял. Айде време му е вече на Миро ревлата да излиза. Ако беше се държал малко по-мъжки съм сигурен, че щеше да е един от финалистите накрая. Ама с неговото съжаление ми писна на +++ Така като гледам борбата накрая ще е между бат Сали, Вего и Елена Ромеле. И трите са силни личности, пък и като ги гледам останалите, всички са пътници отдавна. Просто още не са номинирани. П.П. А бе писна ми с техните изтъркани лафове вече: "бате" , "повярвай ми"... Ако бях на мястото на бай Брадър, всеки път като кажат тези лафове и ще падат за 20. Те като че ли друго незнаят какво да кажат. Лаф да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 миро трябва да излезе-никво шоу не праипък и да даде още 1 шанс на брака си макар че се самнявам да има такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Мъро и той е финалист бе, глей само Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 ако изберат тоя долен наркоман за финалист са ебаси тъпите копелета Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Хаха още една седмица без пари! Тая мисия им е*а мамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Хаха още една седмица без пари! Тая мисия им е*а мамата Поне им дават шанс да си върнат част от $ , но въпросът е дали ще се възползват от това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Новата анкета е активна. Малко забравих да я оправя по - рано . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Новата анкета е активна. Малко забравих да я оправя по - рано . Нищо то се знае, че ревливия излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 5, 2005 Author Share Posted November 5, 2005 BuFu50, това вътрешна информация ли е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 BuFu50, това вътрешна информация ли е... май по скоро му се иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 май по скоро му се иска Май само ти ме разбра btw снощи го изтървах кажете имаше ли нещо интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Май всеки го е изтървал... Ами гледах само,че пак губят бюджет.Бат Сали каза на Ирена,че е лицемерка и оная плака.Мариан и Елена се скараха за нещо....аве тъпня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Вярвате ли на това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Утре вечер в къщата влизат трима нови съквартиранти. Двама от тях са безработни, а третият има собствен бизнес. Решението е на продуцентите. Източник вестник Труд Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Вярвате ли на това? не Първо съм забравил коя беше тая Силвия ,второ - хич не ми се верва точно там да дрънка бивш/а биг-брадър тъпан/ка . Lucky LucianoУтре вечер в къщата влизат трима нови съквартиранти. Двама от тях са безработни, а третият има собствен бизнес. Решението е на продуцентите. И защо тва ? Обяснили ли са решението си ? Тоя брадър става гоолема тъъъпотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 LaN, направи ли си труда да попрочетеш малко от темата? Edit: Извинявай! Просто не се защити с нищо конкретно, написано там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 LaN, направи ли си труда да попрочетеш малко от темата? Не разбира се Трябваше ли следващият път не ми задавай глупави въпроси моля, разбира се прочетох скапаната тема преди да дам отговор тук ( ще ти поясня - прочел съм мненията и тук и в форума на линка който си дал ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Вярвате ли на това? Вижте какъв въпрос са и задали ... Гълташ или не гълташ туй е въпросът ?И втория ми въпрос е: Като сереш бършеш ли се ? Това като го прочетох направо се размазах ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Че даже първия десетина пъти е зададен от един и същи човек. Хора секакви, ко да се праи- чекиджии... Но има и интересни въпроси с още по-интересни отговори. Личи си, че и да е симулация, е доста сериозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 тая бигсапунка ебати тъпотията. как може да вкарат още 3ма човека с ква идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 тая бигсапунка ебати тъпотията. как може да вкарат още 3ма човека с ква идея Нали е сапунка => трябва да няма край Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Не мога да повярвам на очите си - Меги е толкова издухана, горката - видяхте ли " еротичното шоу"? Освен, че прекара доста време в псувни срещу съквартирантите, защото те излязоха, вместо да играят на сляпа баба с нея, после им направи шоу по бикини Освен, че го прави, за да направи шоу и да остане в ББ, друго обяснение нямам. И без това около 100 000 пъти каза, че те са тъпи, злобни и завистливи... Никога не съм срещала толкова странна персона, сигурно затова толкова се изумявам. Странно ми е не, че е черногледа... песимисти - достатъчно много, а че изобщо не осъзнава колко е странна и как сама непрекъснато отблъсква хората с поведението си и това, което им казва. Или пък го осъзнава, но никак не вярва, че ако се държи нормално, някой може да я хареса само заради това, което е... Ще бъда много разочарована, ако тя остане, а Миро си излезе... Може да не е силен, да се държи понякога като жена, ама е свестен... Знае кое е добро и зло... Всъщност не трябва да е нищо особено, за да се класира пред Миглена в моите очи. Интересно ми е дали ще е успял да събере повече отрицателен вот в сравнение с Миглена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Обаче на тези, новите, им беше много СТРАННО общо взето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.