Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

"Джон Траволта - Джон Три Волта" - Ба'т Сали рулира :punk той вече ми е титоляр за кинтите :D

"Стари, но златни" :D (лафове) - Джон Три Волта и Оливия Нютън Ом ;) Иначе Бат' Сали е голям сладур. :)

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply

Мани мани. Като че ли алкохол не видял. :sick:

Айде време му е вече на Миро ревлата да излиза. Ако беше се държал малко по-мъжки съм сигурен, че щеше да е един от финалистите накрая. Ама с неговото съжаление ми писна на +++ :)

Така като гледам борбата накрая ще е между бат Сали, Вего и Елена Ромеле. И трите са силни личности, пък и като ги гледам останалите, всички са пътници отдавна. Просто още не са номинирани.

П.П. А бе писна ми с техните изтъркани лафове вече: "бате" , "повярвай ми"... :wacko:

Ако бях на мястото на бай Брадър, всеки път като кажат тези лафове и ще падат за 20. Те като че ли друго незнаят какво да кажат. Лаф да става.

Хаха още една седмица без пари! :punk Тая мисия им е*а мамата :love

Поне им дават шанс да си върнат част от $ , но въпросът е дали ще се възползват от това...

Новата анкета е активна. Малко забравих да я оправя по - рано :bgrin: .

Нищо то се знае, че ревливия излиза :punk

май по скоро му се иска :P

Май само ти ме разбра :D

btw снощи го изтървах кажете имаше ли нещо интересно...

Май всеки го е изтървал...

Ами гледах само,че пак губят бюджет.Бат Сали каза на Ирена,че е лицемерка и оная плака.Мариан и Елена се скараха за нещо....аве тъпня...

Утре вечер в къщата влизат трима нови съквартиранти. Двама от тях са безработни, а третият има собствен бизнес. Решението е на продуцентите.

Източник вестник Труд

Вярвате ли на това?

не :) Първо съм забравил коя беше тая Силвия ,второ - хич не ми се верва точно там да дрънка бивш/а биг-брадър тъпан/ка .

Lucky Luciano

Утре вечер в къщата влизат трима нови съквартиранти. Двама от тях са безработни, а третият има собствен бизнес. Решението е на продуцентите.

И защо тва ? Обяснили ли са решението си ? Тоя брадър става гоолема тъъъпотия.

LaN, направи ли си труда да попрочетеш малко от темата?

Edit: Извинявай! Просто не се защити с нищо конкретно, написано там...

LaN, направи ли си труда да попрочетеш малко от темата?

:read: Не разбира се :huh: Трябваше ли :blink:

следващият път не ми задавай глупави въпроси моля, разбира се прочетох скапаната тема преди да дам отговор тук ( ще ти поясня - прочел съм мненията и тук и в форума на линка който си дал ) .

Вярвате ли на това?

Вижте какъв въпрос са и задали ...

Гълташ или не гълташ туй е въпросът ?

И втория ми въпрос е:

Като сереш бършеш ли се ?

Това като го прочетох направо се размазах ... :)

Че даже първия десетина пъти е зададен от един и същи човек. Хора секакви, ко да се праи- чекиджии...

Но има и интересни въпроси с още по-интересни отговори. Личи си, че и да е симулация, е доста сериозна.

тая бигсапунка ебати тъпотията. как може да вкарат още 3ма човека с ква идея :confused

Нали е сапунка => трябва да няма край :)

Не мога да повярвам на очите си - Меги е толкова издухана, горката - видяхте ли " еротичното шоу"? Освен, че прекара доста време в псувни срещу съквартирантите, защото те излязоха, вместо да играят на сляпа баба с нея, после им направи шоу по бикини :blink: Освен, че го прави, за да направи шоу и да остане в ББ, друго обяснение нямам. И без това около 100 000 пъти каза, че те са тъпи, злобни и завистливи...

Никога не съм срещала толкова странна персона, сигурно затова толкова се изумявам. Странно ми е не, че е черногледа... песимисти - достатъчно много, а че изобщо не осъзнава колко е странна и как сама непрекъснато отблъсква хората с поведението си и това, което им казва. Или пък го осъзнава, но никак не вярва, че ако се държи нормално, някой може да я хареса само заради това, което е...

Ще бъда много разочарована, ако тя остане, а Миро си излезе... Може да не е силен, да се държи понякога като жена, ама е свестен... Знае кое е добро и зло... Всъщност не трябва да е нищо особено, за да се класира пред Миглена в моите очи. Интересно ми е дали ще е успял да събере повече отрицателен вот в сравнение с Миглена :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...