Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Любимецът на феновете има 50 % вот ?!?! :blink:

Просто на хората им писна невероятно много от така наречения "любовен триъгълник". След това ако изгонят и Мариян ще стане перфектно.

Аууу не гонете Пламена хора! Само пръчове ли ще гледаме :( аз не че го следя много ама 1път да пусна и само пръчове е кофти. Нещо женско тряя да остане!

ЕДИТ: Хаха Елена в момента я правят за смях :) Малее родителите и са много точни! Пфу как може да са направили такава лигла...

Че Мариян не пречи. Ако историята е истинска, той с нищо не е виновен, човека.

Не казвам, че нещо прочи. Просто прекалено много шум се вдигна. Цялото предаване се въртеше около тримата.

Когато номинират Радомира ще е много интересно. Нервна криза ще е леко казано. Днеска много впечатление ми направи когато разпитваше Пламена как се чуствала. За малко спомена и как би била тя. Сигурно не очаква, че все някога ще е номинирана. Пламена ако пак вземе да свири ще взема да пратя някой и друг смс.

Ето тук съм качил един епизод от ББ1. Който има желание да го гледа и да види за какъв смях става дума, а не тая боза дето ни предлагат сега ;)

Ето тук съм качил един епизод от ББ1. Който има желание да го гледа и да види за какъв смях става дума, а не тая боза дето ни предлагат сега ;)

Много вярно е това Lucky . С изключение на първите няколко дни ,когато се смях на недоразумението Недялко , друго смешно не се сещам(ааа , да бокса между жените :D ). И с това свършва всичко забавно в това "шоу". И не виждам кой може да промени нещо ....

Снощи случайно за първи път гледах новото издание на Бай Брадър :D :P :D Там е истината ,ако искаме да се посмеем :punk

Снощи случайно за първи път гледах новото издание на Бай Брадър :D :P :D Там е истината ,ако искаме да се посмеем :punk

бай брадър rulezzzzzzzzz :punk

Аууу не гонете Пламена хора! Само пръчове ли ще гледаме :( аз не че го следя много ама 1път да пусна и само пръчове е кофти. Нещо женско тряя да остане!

ЕДИТ: Хаха Елена в момента я правят за смях :) Малее родителите и са много точни! Пфу как може да са направили такава лигла...

не се притеснявай най-голямата жена миро ще остане :lol:

някой ще каже ли какво казаха родителите на мадамата, че бях навън и неможах да гледам :(

"Джон Траволта - Джон Три Волта" - Ба'т Сали рулира :punk той вече ми е титоляр за кинтите :D

A стига бе. Как така никой не е писал, кой изгониха. Да не е Пламенчето, че никой нищо не казва. :blink: Я кажете, че току що пристигам.

ЕДИТ: М. Сега видях в официалния сайт че е Пламена. :dry: Честно да си кажа исках да е Миро, ама карай. А като видях и колко им беше малка разликата в началото, почти повярвах че ще е той.

breakneck доста изпусна снощи. Пламенчето пак беше пийнала сериозно. Доста смях имаше когато отиде в студиото при Ники Кънчев.

не се притеснявай най-голямата жена миро ще остане :lol:

някой ще каже ли какво казаха родителите на мадамата, че бях навън и неможах да гледам :(

Останаха две стари, една дебела и една ревлива (Мирката) :)

ебати, трябваше Миро да изгонят.

Останаха две стари, една дебела и една ревлива (Мирката) :)

ебати, трябваше Миро да изгонят.

и аз него исках да изгонят, ама... :)

фаворита ми е бат'сали, не знам дали ще спечели, но почти със сигурност ще стигне докрая. стискам палци за бат'сали, той е най-точни дано да вземе парите :punk

edit: днес ли са номинаците?

и аз него исках да изгонят, ама... :)

фаворита ми е бат'сали, не знам дали ще спечели, но почти със сигурност ще стигне докрая. стискам палци за бат'сали, той е най-точни дано да вземе парите :punk

edit: днес ли са номинаците?

Утре трябва да са ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...