farrell Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 мен пък елена ме кефи,ако я изгонят ше изпростее и без друго просташкото предаване ако пък изритат миро,може да стане интересно м/у елена и мъро,но най-добре да се маха миглена-тая наистина е противна Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Елена,Елена да си отива тъпата мъ*ша Бат Сали се изказа адски добре : пачата иска хем така- хем така,и в 3-те случая верно взима пари.Да се маха интригантката и това е.Толкова изкуствена личност не бях срещал отдавна.Вчера гледах Брадъра за пръв път от 1 седмица - бях го зарязал заради пачата,яд ме беше да го гледам . Интересно ми е : ако се регистрирам в сайта на Глобул да пращам смс-и,дали ще мога да изпратя няколко десетки на номера за изгонване на Елена Някой пробвал ли е ? Страх ме е само да не хванат да ми го таксуват пидалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 И мен Елена ме дразни, но по-добре да се махне Миглена.Без нея шоуто няма да загуби нищо, така или иначе изобщо не я дават.Ако изгонят и втората хубава жена и съвсем ще изтъпее всичко. Смени канала. Хубавите жени ги дават по БТВ (красавицата и отличникът ). Тук по интересни са човешките взаимоотношения м/у различни характери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Интересно ми е : ако се регистрирам в сайта на Глобул да пращам смс-и,дали ще мога да изпратя няколко десетки на номера за изгонване на Елена Някой пробвал ли е ? Страх ме е само да не хванат да ми го таксуват пидалите Не можеш, защото от сайта на Глобул може да изпращаш смс-и само към номера започващи с 089 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 пфуууууууу тая Елена е ужасна От Миро отива при Мъро, буквално веднага. Не знае кво иска и се държи като абсолютна А Миро и той е един. Вместо да и бие шута.. Ако питате мен и двамата да излизат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Най-накрая Миро я посяка!!!Точно така трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Тая е баси и мръсната к***а и п*****а. Ако ми беше пред очите щеше да има побой Миро как се е докарал до това положение Вместо да му целува ръцете, тя му се зъби. Но Мариян ще я подреди като излезнат и то така, че ще и се види тясна не България, ами Европа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 пфуууууууу Ако питате мен и двамата да излизат! съгласен съм и сигурно доста хора мислят така, но ако само един от 3-мата излезе никой няма да им гледа тъпия ББ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 съгласен съм и сигурно доста хора мислят така, но ако само един от 3-мата излезе никой няма да им гледа тъпия ББ Защо ми се струва, че като излезе Елена, Миро ще я последва Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Най-накрая Миро я посяка!!!Точно така трябва!A бе, не беше както трябва, ама пак бива. Най-сетне се осети и той че трябва да й се изрепчи малко и да разбере, че с нея няма смисъл. И пак бай брадър с неговите п***ски изпълнения. Какво ще гледаме утре? Да не е станал някой кютек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Най-сетне се осети и той че трябва да й се изрепчи малко... Понеже днес го изпуснах "BigСапунка2", някой ще каже ли какво е казал Миро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Каза й че не заслужава любовта му и че вече ще гледа да не се засича никъде в къщата с нея. И че как досега не се е сетила за него какво му е, а ходи да се натиска с Мъро пред него. Каза й също че е добра актриса и да продължава да си играе ролята. В общи приказки това й каза. Но беше сериозен този път. Имах чувството че му идва да й шибне един шамар. Само накрая пак почна да се размеква и да му избиват сълзи но се стегна навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katty Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 И без да гласувате ми се струва, че Елена ще си излезе. Достатъчно хора не могат да я понасят Според мен е време Елена да си ходи, че да видим и нещо друго от взаимоотношенията в къщата. А то само Елена, Миро, Мъро. Тази Ирена,например, на мен ми се губи. Каква е, що е?.. Чувам само какво товорят за нея, ами да ни я покажат. Изглежда главната тема в този ББ са и ще си останат любовните триъгълници - само те ли правят шоу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Каза й че не заслужава любовта му и че вече ще гледа да не се засича никъде в къщата с нея. И че как досега не се е сетила за него какво му е, а ходи да се натиска с Мъро пред него. Каза й също че е добра актриса и да продължава да си играе ролята. В общи приказки това й каза. Но беше сериозен този път. Имах чувството че му идва да й шибне един шамар. Само накрая пак почна да се размеква и да му избиват сълзи но се стегна навреме. Също така и каза, че е елементарна, а тя от своя страна взе да го заплашва - "ОК. Ще го запомня това" Смяхх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Също така и каза, че е елементарна, а тя от своя страна взе да го заплашва - "ОК. Ще го запомня това" Смяхх Интересно с какво още си мисли, че може да го заплаши - след всичко, което му причини - и то по национална телевизия... Не можах да чуя всичко, което си казваха - говорех по телефона, ама беше крайно време... Не съм отмъстителна, ами говоря за Миро. Жал ми беше за него, колко се надяваше, че тя ще се върне при него... Не мисля, че трябва да я обижда, ама беше крайно време да прозре, че тя мислеше как тя се чувства, а него в картинката го нямаше някакси... Според мен Елена ще си излезе с голяма разлика в гласуването пред другите - не защото така искам, а защото българинът държи на традиционните ценности като вярност, например. Интересно ми е как ще се развива Миро нататък - как ще го преодолее. Ирена според мен е готина. Имам впечатления от началото, сега много не я дават, ама те кого ли дават, освен тройката и Иванчо. Какво мислите за него? Изумена съм как може един интелигентен човек да се старае толкова много да угодничи на всички - заради парите ли го прави? И пак да живее в съгласие със себе си... Не ги разбирам явно тия работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Според мен Елена ще си излезе с голяма разлика в гласуването пред другите - не защото така искам, а защото българинът държи на традиционните ценности като вярност, например. Интересно ми е как ще се развива Миро нататък - как ще го преодолее. Поне 70% от гласовете ще са за нея. Иначе няма нищо лошо една млада жена да търси щастието си другаде, след като не го е намерила при мъжа си, но не мога да си обясня защо постоянно пускаше аванти на мъжа си и го подхранва с празни надежди ? Като е решила да го зарязва ( дори и в ефир ) защо не го направи от раз. На пича щеше да му е криво два дена и да му мине, а не да го вади извън контрол близо месец. Това си е чиста доза жестокост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desi Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Аз мисля като netrootbg, че заради рейтинга Нова тв нямат сметка Елена да е изгонената. Въпреки, че съм с две ръце за това да е махнат вече, но най-вероятно Миглена ще бъде изгонена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Ааааааааааааааа муааааааааааааааааааа пускам за сефте тва глупаво предаване да го гледам и няква плаче ама голям смях.Предлагам да са напуууууууууушите яко с трева и да гледате биг брадър Бахти щуротийте майна Сигурно го гледам за пръв и последен път Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Защо ми се струва, че като излезе Елена, Миро ще я последва Не мисля Миро се прави на жертва и играе някви игрички ми се струва ама незнам, айде ще видим кво ще стане тая Радомира кво се лигави дразни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Обедих се че Big Brother e Биг Простащина честно тея станаха за смях пред цяла България Просто този тип шоу не ме кефи 2-3 пъти съм го гледал и веднага съм сменял канала иначе само Бат Сали е пич и Вего другите suxx Особено тая Елена бати тъпата........... ......... А пък тоя миро как е баси ревльото поне да беше топнал чушлето с тая Елена А бе това е просто предаване много се нервя вкъщи някой като го пусне Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 http://bigbrother.rtl2.de/index.php?Action...view&tType=mn_4 Вижте къщата в Германия ква е гъзария не като на нашите мишоци Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 A за какво им е автосервиз? и видях че има 3 вида спални помещения. Chefs, Asistenten и още едни. последните са все едно на бунгала. разгъваеми столове, дървен под, дървени стени (пълна мизерия). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Елена ме дразни тотално с глуповатостта си, но Миглена вече ме изкарва извън релси с тъпоумието си. Затова - Миглена вън! Миро си е пич. Аз съм за него да спечели накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Aйде пак с номерата на Биг Брадър. Аз съм сигурен че днес щеше Елена да си излезне. За това сега искат да направят така че едва ли не Миро е виновен за всичко, за да може да гледат Елена и Миро. Все пак секса в къщата на Биг Брадър не трябва до край да е мираж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Aйде пак с номерата на Биг Брадър. Аз съм сигурен че днес щеше Елена да си излезне. За това сега искат да направят така че едва ли не Миро е виновен за всичко, за да може да гледат Елена и Миро. Все пак секса в къщата на Биг Брадър не трябва до край да е мираж. Закъснях и не гледах преди 9 и нещо днес. Защо днес никой не излиза? Уж е понеделник, уж има живо предаване, а пък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.