LaN Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Аз заради тая пача Елена престанах да гледам Биг Брадъра . Егати тъпата к*чка майна.Заслужава някой да се захване с нея,да й вземе акъла и след това да я зареже адски грозно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Аз заради тая пача Елена престанах да гледам Биг Брадъра . Егати тъпата к*чка майна.Заслужава някой да се захване с нея,да й вземе акъла и след това да я зареже адски грозно . Той Мариан го направи това вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ама миро е п♛тка и аз ако бях бой бой Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ае сри за офтопика но коя беше 1вата песен която слушаха 2мата в романтичната стая че не знам коя е а ми хареса /песента на която за 1ви път танцували след като се оженили.../ ? мерси предварително бтв беше нещо от сорта на it's gonna be a cold,lonely summer и така нататък мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ае сри за офтопика но коя беше 1вата песен която слушаха 2мата в романтичната стая че не знам коя е а ми хареса /песента на която за 1ви път танцували след като се оженили.../ ? мерси предварително бтв беше нещо от сорта на it's gonna be a cold,lonely summer и така нататък мерси предварително Jason Donovan - Sealed With A Kiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Някой може ли да ми каже отде мога да сваля първия епизод на ББ1? Става въпрос за този, в който представят участниците със кратките филмчета за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Някой може ли да ми каже отде мога да сваля първия епизод на ББ1? Става въпрос за този, в който представят участниците със кратките филмчета за тях Big.Brother.2.Beginning.Live.TVRip.XviD-PGM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Тази "БигСапунка2" не я бях гледал почти 1 седмица и нищо не съм изпуснал...в тая къща да не би времето да е спряло...всеки намила едно и също и това си е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Сега стана интересно - Елена, Миро и Миглена на номинации... Кой мислите, че ще бъде изгонен? Аз мисля, че ще е Елена. Няма да й простят - ще подкрепят аргументите на Бат Сали - че си играе и с двамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 още от сега мога да се обзаложа коя ще бъде изгонена за да продължи тъпата им сапунка Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 A сега де? Кой ще си ходи? Той Миро е ясно че няма да го изгонят за сега, ама борбата ще е между двете жени. Сега как ще решат хората коя да изгонят. Миглена която никой не понася или Елена която с времето също никой не я понася. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 A сега де? Кой ще си ходи? Той Миро е ясно че няма да го изгонят за сега, ама борбата ще е между двете жени. Сега как ще решат хората коя да изгонят. Миглена която никой не понася или Елена която с времето също никой не я понася. Миглена. Макар че съм гледал съвсем малко, тая ме дразни страшно и се надявам да я изгонят вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Чудесен шанс да махнем к*****а Елена! Гласувайте братя Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Чудесен шанс да махнем к*****а Елена!Гласувайте братя Само така ще взема и аз да пусна някой смс. Елена Вън!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 И без да гласувате ми се струва, че Елена ще си излезе. Достатъчно хора не могат да я понасят Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Айде семейството номинирано . Явно Елена доста зле се е представила и то така беше. Според мен тя трябва да си отиде ... П.П. Ако някой може да каже как да гледам ВВ2 ... много ще съм му благодарен (става въпрос онлайн де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 A какво стана в стаята? как се развиха нещата след вчерашното предаване, че днес не го гледах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 A какво стана в стаята? как се развиха нещата след вчерашното предаване, че днес не го гледах. Общо взето Елена продължи да се сваля на Миро и когато той реши да отиде при нея и започна да я прегръща и целува, тя му каза: "Миро, пусни ме!"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Общо взето Елена продължи да се сваля на Миро и когато той реши да отиде при нея и започна да я прегръща и целува, тя му каза: "Миро, пусни ме!"... Ахах. Аз го гледах само до свалянията на Елена. След това спрях, защото заприлича на сапунка, а и не бях учил . Но по всичко изглеждаше, че Елена иска нещо повече от Миро ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Иска да и се хвърли един здрав бой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Иска да и се хвърли един здрав бой и аз така мисля, но пък приятелката ми смята, че тя не прави нищо лошо казах и че ако ми извърти нещо такова изобщо няма да я търпя както тоя пич я търпи тая. да ви кажа бат' сали се изказа много точно и общо взето е най-готиния от съквартирантити тва е моя фаворит Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Моята пък се изказа, че един здрав бой даже и е малко Не е нормално по такъв тъп начин да се подиграваш с хората, които изпитват чувства към теб. Ама ако го погледнем от друга страна - това цялото беше едно голямо изпитание и за двамата, мацето не го издържа. Та по-добре да се случи сега, от колкото когато станат на 40 и най-хубавите години са минали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Да се надяваме, че от Нова няма да си позволят да манипулират резултатие. Ако Елена излезе доста неща ще се променят. Рейтинга на предаването също. Хората вече показаха как за тях рейтинга е всичко и няма граници които да не преминат. Много е вероятно ако Елена излезе и Миро да поиска да я последва. Даже съм почти сигурен в това. Може да се гласува вече за новите номинирани в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Да се надяваме, че от Нова няма да си позволят да манипулират резултатие. Ако Елена излезе доста неща ще се променят. Рейтинга на предаването също. Хората вече показаха как за тях рейтинга е всичко и няма граници които да не преминат. Много е вероятно ако Елена излезе и Миро да поиска да я последва. Даже съм почти сигурен в това. Може да се гласува вече за новите номинирани в темата. Едва ли. Ден преди да влезнат в тайната стая, дадоха разговор м/у двамата. Тя му каза, че ще напуска а той я попита какво ще прави без нея. Отговора й беше : "Огнище ще правиш огнище" Ако успее да влезне в ролята на зарязания съпруг 200 бона не му мърдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 И мен Елена ме дразни, но по-добре да се махне Миглена.Без нея шоуто няма да загуби нищо, така или иначе изобщо не я дават.Ако изгонят и втората хубава жена и съвсем ще изтъпее всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.