Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Що бе, какво му има на Вего. Мен пък ме кефи. :P Поне не изглежда такъв лигльо като предишните. :)

Ако Вего не беше в Биг Брадър, щях да си помисля, че има най-малко 3 доживотни, Тоя пич е на пълно неконтролируем и първичен. Тва му е лошото. Иначе наистина е свестен и не може да има две мнения, че е по-човек от пипирудата...

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Аве защо от Пловдив избират само разни кавали да ни злепоставят!

Що бе, какво му има на Вего. Мен пък ме кефи. :P Поне не изглежда такъв лигльо като предишните. :)

и с двамата съм съгласен :smile:

Еееее,кеф!Меркантилното елементарно същество си тръгва :punk

На мен пък ми харесваше :(

Някой знае ли кого си избра Миро за тайната стая и как се справи той с този нов проблем? Много му съчувствам, че ББ така му пили нервите. Но пък нали е мъж...трябва да се държи!!! :wub:

Много се кефя, че изгониха Силвия, а още по-ме радва как реват двете и злобни приятелки :D . Сега ми е интересно дали Елена ще иде на романтичната среща, защото няма съмнение, че Миро ще покани нея.

Много се кефя, че изгониха Силвия, а още по-ме радва как реват двете и злобни приятелки :D . Сега ми е интересно дали Елена ще иде на романтичната среща, защото няма съмнение, че Миро ще покани нея.

Може пък да покани бат сали :)

Може пък да покани бат сали :)

Че защо не ?

Ако бях мястото на Миро щеше да намеря биг брадър и всичките му психолози и да ги счупя от бой...

Вече прекалиха - романтична нощ! И има 10 минути за решение...пределно ясно е, че Миро няма кого да викне в стаята за романтична нощ.

Решението е да викне приятел, като бат Сали и да се наядат кат свине в стаичката - така всички ще са доволни. :)

Интересно но защо в компанията не виждам нито Миро, нито Елена, нито Мъро. Бай брадър да не се е съгласил и да са направили тройка. :D

А да. И Елена Ромеле я няма. Може би е поканил нея. А забелязали ли сте че в сайта на биг брадър, Силвето е вече задраскана, обаче бай нИдялко още не е зачеркнат. :)

Интересно но защо в компанията не виждам нито Миро, нито Елена, нито Мъро. Бай брадър да не се е съгласил и да са направили тройка. :D

А да. И Елена Ромеле я няма. Може би е поканил нея. А забелязали ли сте че в сайта на биг брадър, Силвето е вече задраскана, обаче бай нИдялко още не е зачеркнат. :)

Той нИдялко е паралия, платил е да не го задраскват до края на предаването 30.000лв е дал :woot :punk

А забелязали ли сте че в сайта на биг брадър, Силвето е вече задраскана, обаче бай нИдялко още не е зачеркнат. :)

Как бе ,breakneck ?? Объркал си се нещо. Задраскано е и това недоразумение на природата. Оня с шапката в дясно е той. Както и да е , не е толкова важно...

Само едно не ми е много ясно. Как може тези продуценти и сценаристи да насъскват хората един срещу друг, да се бият един срещу друг - тоя път направо и с мисията им го наложиха. Бокс ?!?!? Въпреки предпазителите при тия боксови мачове можеха да се наранят . Баси ,какво ли няма да измислят, за да вдигнат рейтинга .

Само едно не ми е много ясно. Как може тези продуценти и сценаристи да насъскват хората един срещу друг, да се бият един срещу друг - тоя път направо и с мисията им го наложиха. Бокс ?!?!? Въпреки предпазителите при тия боксови мачове можеха да се наранят . Баси ,какво ли няма да измислят, за да вдигнат рейтинга .

да,съответно и ние да гледаме сеир,много се смях снощи на тоя бокс :lol:

Как бе ,breakneck ?? Объркал си се нещо. Задраскано е и това недоразумение на природата. Оня с шапката в дясно е той.
До днес сутринта не беше задраскан, а Силвето още вчера я оправиха. :) Явно и нИдялко са го оправили вече.
Аз пък точно за бокса го изпуснах, ами почнах да гледам от където почна live-а. Разбрах че е било много смешно, за това сега съм принуден да тегля торенти...отново. :(

ЕДИТ: А я кажете за какво е бил скандала, когато наградиха съквартирантите за това че са играли хоро няколко часа, че и него не можах да гледам. :)

Точно така - сеира е важен ;) Всъщност не само в БГ ами навсякъде другаде ,където има ББ. Гледал съм в чужбина големи унижения("мисии") на "съквартирантитии" ...Само и само да има сеир и хората да гледат...

Кво толкова му се кефят и натискат да участват хората незнам. "15-те минути слава" май са голям дразнител. Това е според мен , не толкова парите...

Има - поканил е Елена и тя е приела, но нищо повече не знам...

Еми да, след нещата които Мариян каза на Елена, тя нямаше как да откаже на Миро.

Според мен, Елена се изложи пред цяла България в тази стая, показа, че няма никакви чувства към Миро, като по този начин се унизи още повече...

Еми да, след нещата които Мариян каза на Елена, тя нямаше как да откаже на Миро.

Според мен, Елена се изложи пред цяла България в тази стая, показа, че няма никакви чувства към Миро, като по този начин се унизи още повече...

В тайната стая:

Миро: Май не трябваше да влизаме тук ..

Елена: Що бе, кога друг път си ял черен хайвер ?

No comment дет се вика :D

В тайната стая:

Миро: Май не трябваше да влизаме тук ..

Елена: Що бе, кога друг път си ял черен хайвер ?

No comment дет се вика :D

Аз много се смях когато Елена се сваляше на Миро и му правеше намеци, а Миро изведнъж се разрева и каза: "Това е най-тъжната нощ в живота ми..." :lol: :lol: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...