Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Олеле, няколко часа хоро :blink: Абе миналият път ми се вижда, че ББ беше значително по-лек, сигурно за да зарибяват желаещите по-лесно ;)

И благодарение на мъченията в това издание, ще трябва да вдигнат наградата на 500 хил, за следващото, за да могат да съберат достатъчно участници :)

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Честно казано миналия ББ беше много по-интересен според мен. Този става банален с Миро, Елена, Мариян и тяхната сапунка, интригите на Иванка и т.н. А сега ако наистина вкарат някакъв тъп и вонящ мангал, простотията ще стане пълна и ми се струва, че ептен ще изгубят зрителския интерес :wir

Лъжете на Иван ме дразнят... а може би фактът, че хората в къщата му се връзват. Как не виждат, че ги манипулира...

Всъщност някои виждат - Елена Ромеле, Бат Сали...

Не знам защо наричате историята между тримата сапунка... За мене сапунка е онова, което не се случва в реалния живот. Това се случва. Спомням си как аз се чувствах като разбита последният път, когато се разделях с този, когото обичах, така че ги разбирам... Вярно е, че преекспонираха проблема. Той обаче си има своето развитие и явно е най-интересното в къщата. Иначе какво - скандали за цигари... Виждали сме ги вече.

Едит: Ха сега де, Мариан си имал друго момиче навън - не майката на детето му :wacko:

И благодарение на мъченията в това издание, ще трябва да вдигнат наградата на 500 хил, за следващото, за да могат да съберат достатъчно участници :)

Не ми се вярва много... И в западните страни не е толкова много... сравнено със стандарта им...

А не, майна... много смях :lol: :lol: :lol:

Всички играят хоро, а Силвия ходи с една чиния и ги храни, като същевременно си танцува и се подрусва с тях :D :D :D А току що пуснаха някакъв мазен курбан (кючек), който явно им допадна и малко вдигна тонуса им. Бат' Сали се разцепи от кеф :woot

Това с хорото ще е голям майтап, нямам търпение да го дадат по Нова тв да се посмея. :D

Снощи хорото продължи до 23 часа. Накрая всички, очудващо защо, бяха много ентусиазирани :D :D :D

Май това ще да е било новия световен рекорд. :) Ама днес язък че не ги дадоха. Ама така е, като ме мързи вече да гледам онлайн. :)

На Миро не му е лесно и си го излива в бокса :) Иванчо си го отнесе днеска :). Радомира верно е 'боксов терминатор' :)

Дано не се изпотрепят... Не е като да си на боксов мач заради спорта - намерили са си доста причини да не се харесват...

Тупаника. ;)

Мариян го хвана шубето и не се качи да се бие с Миро и за това Иванчо си го отнесе. :)

Еми, прасна го малко по-сериозно в тиквата и Иван взе че се отказа. Много го боляла главата напоследък. :D

Много злоба в това издание на Big Brother. :wacko: Май почти всички жени са побеснели и в неделя ще гледаме жестоки боксови срещи. Дано не се осакатят. :unsure:

Радомира ще се бие с Пламена, Елена докара мъжа си почти до лудост

> 15.10.2005

Разпределени са двойките за боксовия турнир и противниците от двата отбора са ясни.

На специален жребий в петъчната вечер конкурентите бяха изтеглени. При самия жребий всеки един от участниците трябваше да опише най-добрите и най-лошите качества на своя противник.

Най-атрактивна е срещата между Радомира и Пламена, като се има предвид, че и двете се състезават за сърцето на Иван във втория любовен триъгълник в Къщата.

Радомира реагира емоционално, както винаги, и заяви, че ще „размаже“ любителката на водката и Ивана.

Другите двойки са Хубавата Елена срещу Ирена, „кобрата“ Миглена срещу номинираната за изгонване Силвия, Мариян срещу „разярения“ ромски „бик“ бат' Сали, Иван срещу Елена Ромеле и Миро срещу другия номиниран за изгонване – Вего.

Междувременно злобата и настървеността на единия към другия отбор става все по-голяма. Цяла сутрин отборът на Мариян обсъжда със злъч тренировката на отбора на бат' Сали.

Радомира, която се точи да разбие физиономията на Пламена, обсъждаше заедно със Силвия колко е била дебела русокосата цигуларка, докато е била в Щатите.

Елена и Силвия не могат да спрат омразата си към Ирена още от момента, в който заради главоболието си управителката на кравеферма поиска да тренира следобед вместо сутрин.

Драмата на Елена и Мариян и тази на Миро става все по-голяма и то именно заради нежната хипотенуза в любовния правоъгълен триъгълник.

Вчера тя се прегръщаше и целуваше цяла вечер с Мариян и то точно пред очите на съпруга си. За да изкара натрупаното напрежение от гледката, Миро блъскаше един час боксовия чувал в двора.

Това накара софтуерния инженер Иван да направи забележка на Елена. Тя пък невинно и с присъщото й напоследък нахалство отговори, че „само се е гушкала с Мариян“.

Боксовите финали са в неделя.

Как се гледна онлайн Биг Брадър?

Еми купуваш си е-карт и с нея си плащаш на официалния сайт на ББ. Обяснено е подборно.

Еми купуваш си е-карт и с нея си плащаш на официалния сайт на ББ. Обяснено е подборно.

Мерси, че ми каза. :bgrin:

Това е ясно, защо не работи по-другият начин.

пловдивския човек ше излезне щото предишния път Силвия много здраво я подкрепиха и не мисля че ше е мн по различно тази път. Мога да кажа със сигурнаст кой ше го изритат след мисията

Как се гледна онлайн Биг Брадър?

Отиваш в мирката, в канала който е даден на http://freebb.gotin.com/ и там трябва да има адрес от който да се регистрираш. Ама забравих как беше сега адреса, иначе щях да ти кажа. Най-добре питай там. И след около 1-2 дена ще те регистрират и ще ти пуснат стриймове да гледкаш. ;)

Що бе, какво му има на Вего. Мен пък ме кефи. :P Поне не изглежда такъв лигльо като предишните. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...