Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Fibaman, нещо не ти разбирам постовете- диалог със себе си ли водиш? :blink:

Просто по-рано бях питал , но никой нищо не каза и затова реших , че този път някой може да помогне и защо да пиша нещо отново като мога да му дам Quote и е готово... :unsure: А по повод за по-горния ми пост за БигСапунка ме кефи как изглежда ама ме мързи пак да го пиша затова се цитирах само сменяйки съдържанието , но щом това пречи и е възможно да ме помислите за Луд и Олигофрен спирам !

Fibaman, ето ти целия сайт на Краля Нидялко, наслаждавай се ;) Аз се пукнах от смях :D

Мерси !

Намирам за унизително цялото шоу, за учасниците в него и хората който го гледат. Не виждам нищо интересно в това да гледаш някакви непознати стоят заключени в няква къща и по цял ден се чудят ква интрига да забъркат. това предане показва че нашия народ е съставен от Комплексари който се радват на чуждото нещастие

Вярно ли е,че Елена избрала фризиорчето?

Още не е съвсем ясно, според мен, макар че тя май го е казала... По-интересното е, че той не я е избрал... Май се сети за детето си и за неговата майка (както я нарича - майка на детето ми). :wacko:

Вярно ли е,че Елена избрала фризиорчето?

И тя не знае какво е избрала, иначе на думи да уж него си избра но е като пчеличка - лети от цвят на цвят :sick

"Аз съм волна пеперуда,и летя от цвят на цвят...."

Абе....не ми е много интерестно...

Сега няма ли да има някакви дневни мисии,както си беше в първата част?

5starGeneral, не е така. Воайорството е заложено в човека! Той си е такъв по природа.

Eми...някой гледат през ключалката и лъскат, други биват гледани през нея. Много правилно си го каза генерала.

5starGeneral

prav e picha

naistina e se gavrat s horata

osobeno jenenite se darjat kato nqkakvi desa maina kak ne gi sram

osobeno picha (sportista) ako moga dago nareka maj (za men toq e edna golqma pu....ka)

mislq che povecheto ot nas ako sme v podobna situasiq shte zemem ednakvo reshenie

i shte i teglim shuta na taq ovsa Elena mnogo protivna mi stana

a samo kato si pomislq che mojesh da sam ochasnik v shouto i mi ida da :sick (tiq pokoinisi mi se obadiha da me pitat da li oshte sam saglasen da ochastvam kato rezerva i as im vikam pichove vie se bazikate koito normalen shte vleze v taq kochina palna s pokoinisi )

zavbadeshte pone nqma da kandidastvam za taq prostotiq ako ima prodaljenie izobshto (Big Brother 3)

(tiq pokoinisi mi se obadiha da me pitat da li oshte sam saglasen da ochastvam kato rezerva i as im vikam pichove vie se bazikate koito normalen shte vleze v taq kochina palna s pokoinisi )

Що бе, отивай. Как можа да откажеш? Поне щеше да си поживееш малко вътре. :) Ако наистина е било така, защо не отиде да покажеш всъщност как трябва да се държи човек. Или те хвана шубето. ;)

ЕДИТ: А бе всъщност, някой има ли от Пловдив там? Май няма, а. 0_о

Да бе, верно. Не си прилича много с предишните участници. :) Прекалено свестен са избрали този път, чак не му личи че е от Пловдив. :D Пък и не се обсъжда много, за това и не съм забелязал.

ЕДИТ: А видяхте ли името на дъщеря му: Виктория Звезделин Минчева. Доста странно презиме.

Мм напротив. Напоследък даже много често влиза в разни спорове. Той за това и си го изяде де. На мен лично вече ми омръзна тоя ББ :ph34r:

Според мен следващия изгонен ще е Звезделин, защото Силвия има по-голям шанс да спечели тези номинации с външния си вид, без значение чистоплътна или не. :huh: Аз обаче симпатизирам на Вего, защото дава вид на интелигентен човек. А тия с любовния триъгълник ми писнаха вече. :blink: Даже Миро ми стана смешен с това сляпо обожание към Елена. :angry:

Аз обаче симпатизирам на Вего, защото дава вид на интелигентен човек. А тия с любовния триъгълник ми писнаха вече. :blink: Даже Миро ми стана смешен с това сляпо обожание към Елена. :angry:
Да. За това съм съгласен с теб. И мен започна да ми харесва Вего особено след скандала когато ги събра всички, за да размият вече тая история. Защото и на мен ми писна от тия тримата вече. А Миро наистина взе да става много банален с тази негова несъществуваща вече голяма любов.

Ама не мисля, че ще изгонят Вего. Хората много добре виждат, че правилно се меси човека. На всички вече им е писнало да им гледат сценките на любовния им триъгълник, дори и на тези в къщата. И аз да бях там и аз щях да им се намеся. Много правилно си постъпи човека според мен. Поне да се изясни всичко пък да си го мразят колкото искат. Няма да се жени за тях я. То не стига че са затворени в тази къща за 3 месеца, ами да гледат и такива работи. Това си действа психически все пак на останалите.

Разбрах, че Миро щял да избира да прекара 1 ден в "тайната стая" със съквартирант по свой избор :)

Станало ли е това вече и ако да - Миро кой избра ?

Също щяли да вкарват някакъв прост циганин.Кога ще стане това, за да го гледам :)

Съквартирантите имат мисия да играят хоро и ориенталски танци в продължение на няколко часа. Разделени са на 2 групи и нямат право да се пускат, за да не провалят мисията. Само Силвия не е на хорото, но незнам защо :confused

Вече танцуват няколко часа и видимо са каталясали, но продължават да танцуват, за да могат да спечелят мисията :)

Съквартирантите имат мисия да играят хоро и ориенталски танци в продължение на няколко часа. Разделени са на 2 групи и нямат право да се пускат, за да не провалят мисията. Само Силвия не е на хорото, но незнам защо :confused

Вече танцуват няколко часа и видимо са каталясали, но продължават да танцуват, за да могат да спечелят мисията :)

Олеле, няколко часа хоро :blink: Абе миналият път ми се вижда, че ББ беше значително по-лек, сигурно за да зарибяват желаещите по-лесно ;)

Олеле, няколко часа хоро :blink: Абе миналият път ми се вижда, че ББ беше значително по-лек, сигурно за да зарибяват желаещите по-лесно ;)

Честно казано миналия ББ беше много по-интересен според мен. Този става банален с Миро, Елена, Мариян и тяхната сапунка, интригите на Иванка и т.н. А сега ако наистина вкарат някакъв тъп и вонящ мангал, простотията ще стане пълна и ми се струва, че ептен ще изгубят зрителския интерес :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...