Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Оле,тоя Миро колко е малодушен,баси пут**ата :excl: Аз ако бях на негово място,до сега да съм хванал Елена в изповедалнята и да съм я спукал от бой(барабар с наркоманчето Мъри) :angry1 А после пред всички ще и кажа,че ще я призова в съда ,да се готви за развода...Съжалявам ,ако звучи просташко и вулгарно,но просто е недопустимо да гледаш как един мъж седи и реве,докато жена му се натиска с друг... :wacko:

Напълно съм съгласен с теб. :angry1

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply

Da ve toq Miro se okaza ebati jenata

i tova mi bil sportist jiv pokoinik e toq pich

onaq Elena se gavri s nego ot vsqkade a toq malaumnik stoi i i se obqsnqva v lubov i reve pri tova

sigoren sam che Miro moje da si nameri mnogo po qka pichka ot taq Elena (koeto e za dobro)

a tq neka da se prenese pri Mariqn da vidim kolko shte izdarji i kolko barzo shte i se promenat chuvstvata

daje oshte po dobre shte e ako tapata ovsa ostane s prast v usta (na suho V DIVIA)

togava shte si chuka glavata v stenata kato znae kakav pich e izpusnala (Miro - makar i golqm putio)

a nomeniranite kak zeha da si buchat ebati smehaaaaa

onaq Elena se gavri s nego ot vsqkade a toq malaumnik stoi i i se obqsnqva v lubov i reve pri tova

sigoren sam che Miro moje da si nameri mnogo po qka pichka ot taq Elena (koeto e za dobro)

a tq neka da se prenese pri Mariqn da vidim kolko shte izdarji i kolko barzo shte i se promenat chuvstvata

daje oshte po dobre shte e ako tapata ovsa ostane s prast v usta (na suho V DIVIA)

togava shte si chuka glavata v stenata kato znae kakav pich e izpusnala (Miro - makar i golqm putio)

a nomeniranite kak zeha da si buchat ebati smehaaaaa

Реакцията на Миро е напълно нормална. Това не са 6-7 месеца, а 6-7 години, което не е малко и е нормално да се чувства така. Плюс това на него му е мъчно не само заради това, че се разделя с Елена, а и заради начина, по който стана. Миро още онази вечер пита Елана: "Защо трябваше всичко да се случи тук, защо не ми го каза преди да влезем в къщата?". Друг е въпроса, че Елена постъпи като една...да не казвам каква...то се подразбира... Така че реакцията на Миро е напълно в реда на нещата - дори му се чудя как се сдържа толкова време, а не рухна още на първата седмица - ето това сдържане може би е следствие от духа му на спортист.

EDIT: А и да кажа още нещо, което ми мина през акъла. Тази ситуация не Ви ли се струва прекалено удобна за една току-що дипломирана дизайнерка да се сдобие с популярност, която определено е нужна за старт на кариерата на едно момиче от провинцията? На мен ми се струва прекалено удобна честно казано и мисля, че Елена е наистина много добра актриса и всички тези приказки за чувствата и към Мариян и т.н. не са верни, а са кьорфишек и тя чисто и просто го използва, защото й е удобен ;)

Аз ако бях на негово място,до сега да съм хванал Елена в изповедалнята и да съм я спукал от бой(барабар с наркоманчето Мъри) А после пред всички ще и кажа,че ще я призова в съда ,да се готви за развода...Съжалявам ,ако звучи просташко и вулгарно,но просто е недопустимо да гледаш как един мъж седи и реве,докато жена му се натиска с друг... :wacko:
Напълно съм съгласен с теб. :angry1

Aми ако го прави всичко това, просто защото я обича. ;)

Стига вече, ставате смешни. Явно никога не сте се влюбвали наистина.

Иначе, за да се случи това в къщата те си го казаха. Това не е просто една случка заради която да си развалят брака, а поредица от причини. Може да се разведат, ама така като ги гледам Марианчо и Еленка си подхождат много, а пък Миро е достатъчно точен и готин за да си намери друга. :P

Евала! :punk :punk :punk :punk

Някой може ли с няколко думи да каже какво точно стана в събота и в петък, че пропуснах "сериала"?

Разбирам, че Миро страда, а Елена се гушка с Мариан, но взеха ли някакви кардинални решения?

Иначе съм съгласна с kopche и Lucky Luciano. Много сме бързи да критикуваме. И мене поведението й ме издразни, но това е, защото харесах Миро в началото. Всъщност никой от нас не знае цялата истина за отношенията им отпреди ББ - само те двамата си я знаят и очевидно я приемат по различен начин.

Aми ако го прави всичко това, просто защото я обича. ;)

Стига вече, ставате смешни. Явно никога не сте се влюбвали наистина.

Иначе, за да се случи това в къщата те си го казаха. Това не е просто една случка заради която да си развалят брака, а поредица от причини. Може да се разведат, ама така като ги гледам Марианчо и Еленка си подхождат много, а пък Миро е достатъчно точен и готин за да си намери друга. :P

Влюбвал съм се,даже сега пак съм влюбен :wub: Елена е елементарна,повърхностна и лекомислена(за мене).Не може ли да се усети ,че Мариян иска само да я нае*бе.Аз затова роптая,просто не му вярвам на фризьора,че чувствата му се истински.Оня ден й вика: 'Искам да те заведа от банята до леглото...',а Ленка се радва.Дано да греша,а не Мъри да я зареже 2 седмици след като излезнат :)

Ама ти помниш ли кога бяха номинациите? Много пара им се губи на хората...

Помня, но не са обявявали, че изгонването ще е друг ден, а и си рекламират прякото предаване за понеделник.

Нещо интересно днес? Не успях да го гледам.

Недялко разчита на гласовете на Всевишния за да остане в Къщата. Направи се на клоун...

А Елена след раздялата с мъжа си започна да прекарва учудващо много време с него.

Въпреки всичко, изгонването ще е в понеделник. Явно сапунката им е осигурила мечтания рейтинг.

Вие гледате "BigСапунка" 1023 епизод...

Койте е изпуснал =>Недялко излезе .

Следва продължение в 1024 епизод...

Макар че според мен той можеше да направи по-голямо шоу за публиката отколкото Силвия ама...

Това беше разбиващо:

Ники Кънчев - "Кой те номинира според тебе?"

Нидялко "Оня мърсък Елена"

Ники Кънчев - "Какво е това мърсък?"

Нидялко - "Миндил"

:punk

Едит: Какво е "миндил", между другото?

Това беше разбиващо:

Ники Кънчев - "Кой те номинира според тебе?"

Нидялко "Оня мърсък Елена"

Ники Кънчев - "Какво е това мърсък?"

Нидялко - "Миндил"

:punk

Едит: Какво е "миндил", между другото?

Ако не се лъжа миндил е улчна кучка :huh:

А някой да е попадал на албума или албумите на Недялко , че ми е интересно какво пее освен онази песен =>"Хайде Недялко хайде де...ти си Недялко мале ле..." :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...