iv_laz Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Оле,тоя Миро колко е малодушен,баси пут**ата Аз ако бях на негово място,до сега да съм хванал Елена в изповедалнята и да съм я спукал от бой(барабар с наркоманчето Мъри) А после пред всички ще и кажа,че ще я призова в съда ,да се готви за развода...Съжалявам ,ако звучи просташко и вулгарно,но просто е недопустимо да гледаш как един мъж седи и реве,докато жена му се натиска с друг... Напълно съм съгласен с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Da ve toq Miro se okaza ebati jenata i tova mi bil sportist jiv pokoinik e toq pich onaq Elena se gavri s nego ot vsqkade a toq malaumnik stoi i i se obqsnqva v lubov i reve pri tova sigoren sam che Miro moje da si nameri mnogo po qka pichka ot taq Elena (koeto e za dobro) a tq neka da se prenese pri Mariqn da vidim kolko shte izdarji i kolko barzo shte i se promenat chuvstvata daje oshte po dobre shte e ako tapata ovsa ostane s prast v usta (na suho V DIVIA) togava shte si chuka glavata v stenata kato znae kakav pich e izpusnala (Miro - makar i golqm putio) a nomeniranite kak zeha da si buchat ebati smehaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Da ve toq Miro se okaza ebati jenata i tova mi bil sportist jiv pokoinik e toq pich onaq Elena se gavri s nego ot vsqkade a toq malaumnik stoi i i se obqsnqva v lubov i reve pri tova sigoren sam che Miro moje da si nameri mnogo po qka pichka ot taq Elena (koeto e za dobro) a tq neka da se prenese pri Mariqn da vidim kolko shte izdarji i kolko barzo shte i se promenat chuvstvata daje oshte po dobre shte e ako tapata ovsa ostane s prast v usta (na suho V DIVIA) togava shte si chuka glavata v stenata kato znae kakav pich e izpusnala (Miro - makar i golqm putio) a nomeniranite kak zeha da si buchat ebati smehaaaaa Реакцията на Миро е напълно нормална. Това не са 6-7 месеца, а 6-7 години, което не е малко и е нормално да се чувства така. Плюс това на него му е мъчно не само заради това, че се разделя с Елена, а и заради начина, по който стана. Миро още онази вечер пита Елана: "Защо трябваше всичко да се случи тук, защо не ми го каза преди да влезем в къщата?". Друг е въпроса, че Елена постъпи като една...да не казвам каква...то се подразбира... Така че реакцията на Миро е напълно в реда на нещата - дори му се чудя как се сдържа толкова време, а не рухна още на първата седмица - ето това сдържане може би е следствие от духа му на спортист. EDIT: А и да кажа още нещо, което ми мина през акъла. Тази ситуация не Ви ли се струва прекалено удобна за една току-що дипломирана дизайнерка да се сдобие с популярност, която определено е нужна за старт на кариерата на едно момиче от провинцията? На мен ми се струва прекалено удобна честно казано и мисля, че Елена е наистина много добра актриса и всички тези приказки за чувствата и към Мариян и т.н. не са верни, а са кьорфишек и тя чисто и просто го използва, защото й е удобен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Аз ако бях на негово място,до сега да съм хванал Елена в изповедалнята и да съм я спукал от бой(барабар с наркоманчето Мъри) А после пред всички ще и кажа,че ще я призова в съда ,да се готви за развода...Съжалявам ,ако звучи просташко и вулгарно,но просто е недопустимо да гледаш как един мъж седи и реве,докато жена му се натиска с друг... Напълно съм съгласен с теб. Da ve toq Miro se okaza ebati jenata i tova mi bil sportist jiv pokoinik e toq pich onaq Elena se gavri s nego ot vsqkade a toq malaumnik stoi i i se obqsnqva v lubov i reve pri tova Aми ако го прави всичко това, просто защото я обича. Стига вече, ставате смешни. Явно никога не сте се влюбвали наистина. Иначе, за да се случи това в къщата те си го казаха. Това не е просто една случка заради която да си развалят брака, а поредица от причини. Може да се разведат, ама така като ги гледам Марианчо и Еленка си подхождат много, а пък Миро е достатъчно точен и готин за да си намери друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Евала! Някой може ли с няколко думи да каже какво точно стана в събота и в петък, че пропуснах "сериала"? Разбирам, че Миро страда, а Елена се гушка с Мариан, но взеха ли някакви кардинални решения? Иначе съм съгласна с kopche и Lucky Luciano. Много сме бързи да критикуваме. И мене поведението й ме издразни, но това е, защото харесах Миро в началото. Всъщност никой от нас не знае цялата истина за отношенията им отпреди ББ - само те двамата си я знаят и очевидно я приемат по различен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Aми ако го прави всичко това, просто защото я обича. Стига вече, ставате смешни. Явно никога не сте се влюбвали наистина. Иначе, за да се случи това в къщата те си го казаха. Това не е просто една случка заради която да си развалят брака, а поредица от причини. Може да се разведат, ама така като ги гледам Марианчо и Еленка си подхождат много, а пък Миро е достатъчно точен и готин за да си намери друга. Влюбвал съм се,даже сега пак съм влюбен Елена е елементарна,повърхностна и лекомислена(за мене).Не може ли да се усети ,че Мариян иска само да я нае*бе.Аз затова роптая,просто не му вярвам на фризьора,че чувствата му се истински.Оня ден й вика: 'Искам да те заведа от банята до леглото...',а Ленка се радва.Дано да греша,а не Мъри да я зареже 2 седмици след като излезнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
van helsing Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Напълно съм съгласен с теб. И аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Някой да знае кога ще гонят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Някой да знае кога ще гонят? Доколкото знам както обикновено - понеделник вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Ама ти помниш ли кога бяха номинациите? Много пара им се губи на хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Останаха без бюджет следващата седмица. Не ги виждам някои вътре как ще карат без цигари и алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Днеска,ще има ли BigBrother? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ама ти помниш ли кога бяха номинациите? Много пара им се губи на хората... Помня, но не са обявявали, че изгонването ще е друг ден, а и си рекламират прякото предаване за понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Днеска,ще има ли BigBrother? Да - веднага след филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Нещо интересно днес? Не успях да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Нещо интересно днес? Не успях да го гледам. Недялко разчита на гласовете на Всевишния за да остане в Къщата. Направи се на клоун... А Елена след раздялата с мъжа си започна да прекарва учудващо много време с него. Въпреки всичко, изгонването ще е в понеделник. Явно сапунката им е осигурила мечтания рейтинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Кокошка РУЛЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Вие гледате "BigСапунка" 1023 епизод... Койте е изпуснал =>Недялко излезе . Следва продължение в 1024 епизод... Макар че според мен той можеше да направи по-голямо шоу за публиката отколкото Силвия ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Това беше разбиващо: Ники Кънчев - "Кой те номинира според тебе?" Нидялко "Оня мърсък Елена" Ники Кънчев - "Какво е това мърсък?" Нидялко - "Миндил" Едит: Какво е "миндил", между другото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Това беше разбиващо: Ники Кънчев - "Кой те номинира според тебе?" Нидялко "Оня мърсък Елена" Ники Кънчев - "Какво е това мърсък?" Нидялко - "Миндил" Едит: Какво е "миндил", между другото? Ако не се лъжа миндил е улчна кучка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 А някой да е попадал на албума или албумите на Недялко , че ми е интересно какво пее освен онази песен =>"Хайде Недялко хайде де...ти си Недялко мале ле..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Fibaman, нещо не ти разбирам постовете- диалог със себе си ли водиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Fibaman, ето ти целия сайт на Краля Нидялко, наслаждавай се Аз се пукнах от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Абе Силвия ще спечели BigBrother и толкова!!!Не ми говорете за тоя Нидялко че ми става лошо.Бахти тъпака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.