Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ole mnogo sa zle we maina

as ako bqh vikam e taq tapa pusta elena i i kazvam da izbira (da e vikne majai i de )

shtoto tq neshto se e prevazbudila i gi ebava i dvamata

golqma mastiq se okaza taq ELENA

zaslujava da ostane sama i da si chuka glavata v stenata

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Сега какво стана?

Оказа се, че Миро бие Елена? :unsure:

:cry

Их, като разказвате и ми разваляте кефа на утрешното предаване. Пък и на нея боя и е малко...

Их, като разказвате и ми разваляте кефа на утрешното предаване. Пък и на нея боя и е малко...

ммне, имах предвит, че я дадоха да казва "А ти помниш ли когато щеше да ме залепиш за стената от шамари" или нещо такова..

Апък на мен ми се струва че бракът им е уреден специално за Големия Брат.Оженили са нарочно за да има интрига иначе щеше да е много тъпо.И то точно преди 3 месеца.

Елена и Миро са се оженили защото Елена е спечелила Зелена карта за САЩ и тя е искала той да замине с нея.

Гражданин, който спечели Зелена карта има право да вземе със себе си и семейството си. Вероятно родителите на Елена са възрастни хора и тя е решила, че те няма да искат да напуснат България. Елена е решила да замине с Миро и единствения начин да го направят е да се омъжи за него ;)

Абе много тъпо се получи ситуацията.

Тая Елена ми е толкова противна вече че немога да я гледам.За всичко тя е виновна.Тя 2 часа седи при единия и му обяснява да не напуска и че няма да има проблеми с нея Миро,а след малко се целува с Мариян.Е*ал съм я в г*за и тъпата крава!

Тая Елена ми е толкова противна вече че немога да я гледам.За всичко тя е виновна.Тя 2 часа седи при единия и му обяснява да не напуска и че няма да има проблеми с нея Миро,а след малко се целува с Мариян.Е*ал съм я в г*за и тъпата крава!

Да, а после мъжете сме били лошите. Един истински мъж никога няма да постъпи така с една жена дори и да няма чувства към нея.

Аз днес изпуснах предаването, netrootbg защо Иван се е оказал двуличник? И не разбрах -Миро иска да напуска къщата ли? Това стана като една сапунка, честно. :lol:

Аз днес изпуснах предаването, netrootbg защо Иван се е оказал двуличник? И не разбрах -Миро иска да напуска къщата ли? Това стана като една сапунка, честно. :lol:
Точно това щях да кажа и аз. Че е чиста сапунка от високо ниво. :) Любов, изневери, сълзи, раздели, двуличие, лъжливи приятели и фалшиви врагове. И всичкото това за 2 седмици. :) Българските сапунки трябва да се поучат от тях. Ей така ще станем конкуренция с другите чужди сапунки. :D А Иван е двуличник, защото ту говори на Мариян какво казала Елена за него и му дава кураж да се бори за нея, ту прави същото и с Миро. Същото е и дъртата Елена. Ама тази перверзна леличка почва да ме кефи. Много е отракана и естествена (когато не говори зад гърба на другите). :)

П.П. А нещо да съм изпуснал в последните 5 минути преди 21:00 часа, че трябваше да излизам. Всъщност май не беше до 21. Я някой да каже какво стана. :rolleyes:

Сега какво стана?

Оказа се, че Миро бие Елена? :unsure:

:cry

Оказа се, че Елена каза "Помниш ли тогава когато каза, че ще ме залепиш с шамар за стената". оказа се че Елена е чиста доза шаврантия. оказа се също и че започна да доскучава тая една и съща интрига, поне да я разплетат вече, а не да ми казват "Във вечерното издание ще видите какво всъщност доведе до сегашното положение в къщата" и да не ми показват нищо. Оказа се, че Елена е поредната жена - не знае какво иска. Общо взето, много неща се оказаха, но сигурно и още ще се появят.

Не случайно постоянно в тазвечершното издание показваха ножове - Елена е с превръзка на дясната китка. Какво е ставало незнам, защото имах работа и не съм гледал. Друго, което ми прави впечатление е, че Миро и Мъро са като първи приятели и постоянно се грижат за Елена. Вече нищо не разбирам :wir :woot

Не случайно постоянно в тазвечершното издание показваха ножове - Елена е с превръзка на дясната китка. Какво е ставало незнам, защото имах работа и не съм гледал. Друго, което ми прави впечатление е, че Миро и Мъро са като първи приятели и постоянно се грижат за Елена. Вече нищо не разбирам :wir :woot

Порязала се, докато миела съдовете.

Някой може ли да ми каже какво стана до сега, защото изпуснах началото на предаването.

В къщата влезнаха 15 човека, на един му взеха куфъра, 2-ма излезнаха по собствено желание, вкараха 1 жена. Изгониха до сега 1 човек, и преди 2-3 дена се разкри пред съквартирантите, че Елена (старата) и Миро са мъж и жена ... а сега сам виждаш, че е съпунка. Това е късата история :)

Ахаха, еми сори :)

В къщата влезнаха 15 човека, на един му взеха куфъра, 2-ма излезнаха по собствено желание, вкараха 1 жена. Изгониха до сега 1 човек, и преди 2-3 дена се разкри пред съквартирантите, че Елена (старата) и Миро са мъж и жена ... а сега сам виждаш, че е съпунка. Това е късата история :)

Май не се изразих правилно, имах предвид началото(първия половин час) на предаването което дават в момента (от 8:00)

Мерси все пак

Тая Елена е пълна м**тия чака Мариян да и каже една хубава дума и се насира.А тоя Иван е пълен интригант.Утре на номинациите всички ще номинират Елена и тя ще си ходи.

Дано номинират Иван, по-голям интригант от тоя човек не бях виждала през целия си живот. А за поведението на Елена думи нямам да опиша колко ме дразни. :angry:

Тая Елена е пълна м**тия чака Мариян да и каже една хубава дума и се насира.А тоя Иван е пълен интригант.Утре на номинациите всички ще номинират Елена и тя ще си ходи.

Нямат право ,нали си спечелиха мисията за съпрузите с Миро да не ги разберат за 2 седмици. Имат имунитет 2 седмици срещу номинации ,ако не се лъжа.

А някой ,който следи историята между двамата съпрузи може ли да ми каже защо не са заминали за САЩ ??? Значи аз гледах как Елена каза че е спечелила Зелена карта и един вид това е била причината да се оженят. Ок, ама какво правят още в БГ, като спечелиш Зелена карта когато си искаш ли заминаваш ?? Май не...,или ?? Днес гледах малко и Елена през сълзи нареждаше как е влезнала в къщата щото искала да промени нещо в живота си. Ок , каква по голяма промяна от спечелването на Зелена карта.

Иначе Миро е бая прецакан от цялата ситуация ,ама май излиза че не си познава жената.

E, все пак са ходили 6 години. За това предполагам и че са се оженили. За да може и той да замине с нея. А защо не са заминали и аз незнам. Иначе тая Елена наистина много почна да се излага. Аз на мястото на Миро щях да бъда раздвоен дали да си тръгна, за да мога да й подготвя документите за развод или да си гледам живота в къщата без нея и да се опитам да спечеля 200 000-те лева. И накрая на бракоразводното дело да се опитам да взема повечето работи. :bgrin:

E, все пак са ходили 6 години. За това предполагам и че са се оженили. За да може и той да замине с нея. А защо не са заминали и аз незнам. Иначе тая Елена наистина много почна да се излага. Аз на мястото на Миро щях да бъда раздвоен дали да си тръгна, за да мога да й подготвя документите за развод или да си гледам живота в къщата без нея и да се опитам да спечеля 200 000-те лева. И накрая на бракоразводното дело да се опитам да взема повечето работи. :bgrin:

Хаха :). Елена се излага и то много. А вече и съквартирантите й не могат да я понасят ... все й казват какво трябва да нарпави, тя все реве и вместо да се спре, пак флиртува с Мъро ...

Тя вече и плановете си прави какво ще прави като излезе от къщата заедно с Мъро: "Какво ще кажеш за едно зимно моренце?"

И как може да е толкова безскрупулна, мъжа и плаче и реве в другата стая, уж го е обичала и е била с него 6 години. Как може грам да не и пука за него.

А ония Мъро къф е? Някъв нещастен фризьор. И е доста по-съвестен от нея, макар и той да продължава старата песен. Вижда се, че му е доста гузно за Миро.

Аз ако съм на мястото на Миро ще се постарая да се съвзема и да спечеля парите, защото Миро изглежда пич и според мен може би именно той има огромен шанс да спечели парите, не от съжалението на зрителите, а по принцип. Изглежда ми като една от силните фигури в бъдеще, естествено ако не излезе от къщата самичък...

Докато Елена, ако един път иде на номинации 100% ще си излезе. А тая Елена, просто очаквам момента в който ще се скарат за нещо дребно с Мъро, той ще и тегли майната, защото видя вече тя какво направи със мъжа си и Елена пак ще иде при мъжа си. Само се надявам, ако се окажа прав, той да не е толкова глупав, че да си я вземе обратно.

Ами аз мислех че тва с онлайн Big Brother free не става ма сега го нагласих и тръгна.Даже и с моите 15кб БГ се гледа много добре.Само трябва да се регистрирате и да изчакате да ви одобрят регистрацията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...