sincity Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Ленчето ще вземе парите според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Ленчето ще вземе парите според мен. <{POST_SNAPBACK}> Може . Ама оная врачка, пълна боза. Уш много разбирала, а пък на въпрос "Какво ще стане днес с номинациите" ... "Еми ... ъъъ, такова, това е само шоу, и не може да се предвиди" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 това е само шоу, и (въпреки това) не може да се предвиди" <{POST_SNAPBACK}> ...представи си ако става въпрос за нещо по-сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Може . Ама оная врачка, пълна боза. Уш много разбирала, а пък на въпрос "Какво ще стане днес с номинациите" ... "Еми ... ъъъ, такова, това е само шоу, и не може да се предвиди" <{POST_SNAPBACK}> Тя не ставаше за нищо... Съгласна съм само, че Мирослав е сериозен претендент за края. Поне засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Аз пък си мисля, че Бат Сали ще стане най - богатият циганин на Балканите Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Това знаете ли го? Източник: erogance.net <{POST_SNAPBACK}> Кофти работа. Мен тъкмо ми одобриха регистрацията. Ама ще си гледам онлайн до като не ги спрат. Тия нормални ли са, бе Как ще поканят няква врачка в студиото Пълна идиотщина цари на всякъде по телевизията <{POST_SNAPBACK}> Да бе. Тая врачка съм я гледал и другаде. Ама е толкова проста. Тази не беше ли където е работила в Кремиковци ли, къде беше? То аз ако се понапъна ще позная много повече от нея. Само болни мозъци може да вярват на такива измамници. Ами оня другия психопат където го бяха поканили. Същата картинка. Постоянно си показва гейските маниери, като че ли има връзка с евгени минчев. Само този, представителя на Каменица ми се стори точно момче. И мисли правилно. Явно бирата помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 Аз пък си мисля, че Бат Сали ще стане най - богатият циганин на Балканите <{POST_SNAPBACK}> Малко са тези пари за да го направят "най - богатият циганин на Балканите", а и в България няма кой да му ги даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Новата седмична мисия е много забавна Ако знаете как Бат Сали изпя Love me tender Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Добавих poll, можете да гласувате . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Новата седмична мисия е много забавна Ако знаете как Бат Сали изпя Love me tender <{POST_SNAPBACK}> Каква е седмичната мисия ? Аз знам само на Елена и на Мирослав дето не трябва да казват още, че са мъж и жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Каква е седмичната мисия ? Аз знам само на Елена и на Мирослав дето не трябва да казват още, че са мъж и жена <{POST_SNAPBACK}> Всеки съквартирант има собствен сигнал. Момента, в който го чуе трябва да започне да пее, танцува или и двете едновременно, в зависимост от това дали види текст на плазмата. За целта имат дансинг - нещо като караоке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 А някой да е попадал на албума или албумите на Недялко , че ми е интересно какво пее освен онази песен =>"Хайде Недялко хайде де...ти си Недялко мале ле..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 А някой да е попадал на албума или албумите на Недялко , че ми е интересно какво пее освен онази песен =>"Хайде Нядялко хайде де...ти си Недялко мале ле..." <{POST_SNAPBACK}> НИ-дял-ко!!! Много фалшиво пее, горкият, няма да мога да го издържа този албум, освен ако нещо не са помагали много сериозно по записа. Той си се кефи сам обаче, за което . ашколсун Мен би ме било срам да пея фалшиво пред толкова хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Кво му пука на Нидялко, той нали плаща по 2000лв само за тел. сметки! хахахаахах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Кво му пука на Нидялко, той нали плаща по 2000лв само за тел. сметки! хахахаахах. <{POST_SNAPBACK}> Сериозно ? Тоя да не пее по телефона ? Баси пича ... 2000 за телефон , бива А той НЕдялко или НИдялко е ? Защото повечето, които познавам и съм чувал са НЕдялко, а пък оная дето не я вкараха в къщата вика "НИ-ДЯЛ-КОООО" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ще е яко,ако съпрузите останат за финала....ко ти пука кой,ще спечели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Някой ще ми каже ли, какво точно се случи зада махнат номинацията на "фронтално-чалнатато" подобие ма човек, че неможах да видя точно този момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Някой ще ми каже ли, какво точно се случи зада махнат номинацията на "фронтално-чалнатато" подобие ма човек, че неможах да видя точно този момент <{POST_SNAPBACK}> Ами НЕдялко каза на ушенце, на Петко, "аз не съм гласувал за теб... всъшност аз нама да гласувам против мъже, разбира се ако не останат само мъже" или нещо от тоя сорт. ББ Вижда всичко, и НЕдялко ще си понесе наказанието (утре ще бъде уточнено). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Сериозно ? Тоя да не пее по телефона ? Баси пича ... 2000 за телефон , бива А той НЕдялко или НИдялко е ? Защото повечето, които познавам и съм чувал са НЕдялко, а пък оная дето не я вкараха в къщата вика "НИ-ДЯЛ-КОООО" <{POST_SNAPBACK}> Аз мисля, че тези пари си ги исмисля! А за името 100% се казва Недялко, но си е селянче и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 Недялко е собственик на СОТ в Ямбол и е от най-големите нарко дилъри за региона. Платил е 50 000лв за да влезе в къщата на Големия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Недялко е собственик на СОТ в Ямбол и е от най-големите нарко дилъри за региона. Платил е 50 000лв за да влезе в къщата на Големия. <{POST_SNAPBACK}> Шеф на СОТ и нарко дилър ? Баси трафикантите ,а това от къде го знаеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 Баси трафикантите ,а това от къде го знаеш ? <{POST_SNAPBACK}> От приятелите ми от Ямбол! Той си е известен там. BuFu50, поясни какво точно изразява смехът ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Недялко е собственик на СОТ в Ямбол и е от най-големите нарко дилъри за региона. Платил е 50 000лв за да влезе в къщата на Големия. <{POST_SNAPBACK}> хахахаахах Щом казваш Много му е добра дрогата и така... @bakker само така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Недялко е собственик на СОТ в Ямбол и е от най-големите нарко дилъри за региона. Платил е 50 000лв за да влезе в къщата на Големия. <{POST_SNAPBACK}> Това ми звучи просто смешно. Тоя ако е собственик на нещо - това е единствено кухата му глава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Някой ще ми каже ли, какво точно се случи зада махнат номинацията на "фронтално-чалнатато" подобие ма човек, че неможах да видя точно този момент <{POST_SNAPBACK}> Ами доколкото разбрах малоумния селяндур Нидялко е обсъждал кой е номинирал, което е абсолютно забранено според правилата на Големия Брат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.