Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ленчето ще вземе парите според мен. :)

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply
Ленчето ще вземе парите според мен. :)

Може ;). Ама оная врачка, пълна боза. Уш много разбирала, а пък на въпрос "Какво ще стане днес с номинациите" ... "Еми ... ъъъ, такова, това е само шоу, и не може да се предвиди" :angry:

Може ;). Ама оная врачка, пълна боза. Уш много разбирала, а пък на въпрос "Какво ще стане днес с номинациите" ... "Еми ... ъъъ, такова, това е само шоу, и не може да се предвиди"  :angry:

Тя не ставаше за нищо... Съгласна съм само, че Мирослав е сериозен претендент за края. Поне засега.

Това знаете ли го?

Източник: erogance.net

Кофти работа. Мен тъкмо ми одобриха регистрацията. Ама ще си гледам онлайн до като не ги спрат. :P
Тия нормални ли са, бе :confused

Как ще поканят няква врачка в студиото :angry:

Пълна идиотщина цари на всякъде по телевизията :angry1  :angry1  :angry1

Да бе. Тая врачка съм я гледал и другаде. Ама е толкова проста. Тази не беше ли където е работила в Кремиковци ли, къде беше? То аз ако се понапъна ще позная много повече от нея. Само болни мозъци може да вярват на такива измамници. :sick: Ами оня другия психопат където го бяха поканили. Същата картинка. Постоянно си показва гейските маниери, като че ли има връзка с евгени минчев. :)

Само този, представителя на Каменица ми се стори точно момче. И мисли правилно. Явно бирата помага. :D

Аз пък си мисля, че Бат Сали ще стане най - богатият циганин на Балканите  :)

Малко са тези пари за да го направят "най - богатият циганин на Балканите", а и в България няма кой да му ги даде.

Новата седмична мисия е много забавна :D

Ако знаете как Бат Сали изпя Love me tender :lol:  :woot

Каква е седмичната мисия ? Аз знам само на Елена и на Мирослав дето не трябва да казват още, че са мъж и жена :confused

Каква е седмичната мисия ? Аз знам само на Елена и на Мирослав дето не трябва да казват още, че са мъж и жена  :confused

Всеки съквартирант има собствен сигнал. Момента, в който го чуе трябва да започне да пее, танцува или и двете едновременно, в зависимост от това дали види текст на плазмата. За целта имат дансинг - нещо като караоке.

А някой да е попадал на албума или албумите на Недялко , че ми е интересно какво пее освен онази песен =>"Хайде Недялко хайде де...ти си Недялко мале ле..." :D

А някой да е попадал на албума или албумите на Недялко , че ми е интересно какво пее освен онази песен =>"Хайде Нядялко хайде де...ти си Недялко мале ле..."  :D

НИ-дял-ко!!!

Много фалшиво пее, горкият, няма да мога да го издържа този албум, освен ако нещо не са помагали много сериозно по записа. Той си се кефи сам обаче, за което . ашколсун :P Мен би ме било срам да пея фалшиво пред толкова хора :)

Кво му пука на Нидялко, той нали плаща по 2000лв само за тел. сметки! хахахаахах.

Сериозно ? :blink: Тоя да не пее по телефона ? :wacko: Баси пича ... 2000 за телефон , бива :)

А той НЕдялко или НИдялко е ?

Защото повечето, които познавам и съм чувал са НЕдялко, а пък оная дето не я вкараха в къщата вика "НИ-ДЯЛ-КОООО" :angry:

Някой ще ми каже ли, какво точно се случи зада махнат номинацията на "фронтално-чалнатато" подобие ма човек, че неможах да видя точно този момент :)

Някой ще ми каже ли, какво точно се случи зада махнат номинацията на "фронтално-чалнатато"  подобие ма човек, че неможах да видя точно този момент :)

Ами НЕдялко каза на ушенце, на Петко, "аз не съм гласувал за теб... всъшност аз нама да гласувам против мъже, разбира се ако не останат само мъже" или нещо от тоя сорт. ББ Вижда всичко, и НЕдялко ще си понесе наказанието (утре ще бъде уточнено).

Сериозно ?  :blink: Тоя да не пее по телефона ?  :wacko: Баси пича ... 2000 за телефон , бива :)

А той НЕдялко или НИдялко е ?

Защото повечето, които познавам и съм чувал са НЕдялко, а пък оная дето не я вкараха в къщата вика "НИ-ДЯЛ-КОООО"  :angry:

Аз мисля, че тези пари си ги исмисля! А за името 100% се казва Недялко, но си е селянче и така...

Недялко е собственик на СОТ в Ямбол и е от най-големите нарко дилъри за региона. Платил е 50 000лв за да влезе в къщата на Големия.

Недялко е собственик на СОТ в Ямбол и е от най-големите нарко дилъри за региона. Платил е 50 000лв за да влезе в къщата на Големия.

Шеф на СОТ и нарко дилър ? Баси трафикантите :angry: ,а това от къде го знаеш ? :huh:

Баси трафикантите  :angry: ,а това от къде го знаеш ?

От приятелите ми от Ямбол! Той си е известен там.

BuFu50, поясни какво точно изразява смехът ти!

хахахаахах

Щом казваш :rolleyes:

Много му е добра дрогата и така... :punk

@bakker само така!

:wtf: Това ми звучи просто смешно. Тоя ако е собственик на нещо - това е единствено кухата му глава. :wtf:

Някой ще ми каже ли, какво точно се случи зада махнат номинацията на "фронтално-чалнатато"  подобие ма човек, че неможах да видя точно този момент :)

Ами доколкото разбрах малоумния селяндур Нидялко е обсъждал кой е номинирал, което е абсолютно забранено според правилата на Големия Брат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...