Jump to content
BulForum.com

Big Brother 2

Teddy-King

Кой ще спечели голямата награда?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ьхахахаххахах, тая чухте ли я бре. Бат Сали щял давземе кинтите. Ахахахахахха. оставаше и на циганина да дадем парите:)

Не знам, но този циганин се държи доста по адекватно в къщата от от много други лигли и лигльовци и не виждам причина да не вземе парите.

• Replies 977
  • Created
  • Last Reply

Тази новата Галина или там както е що не земе да си сложи силикон и в мозъка....Голяма уста,празни приказки,голямо самочувствие....и тази май не е стока...

Еми в държането на Миро да виждаш нещо неадекватно, а??? Как па не бих гласувал за циганин. Ела да видиш в моята махала (Изгрев за ко става въпрос) и тогава говори за циганин. Циганина си остава циганин, па дори и депутат да го направят.

Аре ве, кога ще вкарват някоя от тея ? Според мен 60%-та са Галя :sick , макар и двете да са много самонадеяни и с голямо съмочувствие за себе си :pirate

Еее баси :woot . Какъв беше тоя обрат за 10 минути от 62-38 за Галя, до 42-58 за Елена (така ли се казваше тази дето влезна ? :tongue ) ? Бива, бива, публиката на Елена се организира доста бързо, за да успее да вкарат любимката си :blink:

На работата като влена на сайта за фрийбб-то ми кава че съм регистриран и ми дава ип-та и портове. Много странно щото не съм се регистрирвал никъде по никви мирки и други подобни шитц... От вкъщи пък ми кава да влена в канала за регистрация. Ако знам кво става.....

Явно някой твой колега се е регистрирал от този компютър. Я дай някое IP да погледаме и ние. :)

Еее баси  :woot . Какъв беше тоя обрат за 10 минути от 62-38 за Галя, до 42-58 за Елена (така ли се казваше тази дето влезна ?  :tongue ) ? Бива, бива, публиката на Елена се организира доста бързо, за да успее да вкарат любимката си  :blink:

Всичко си е режисрано мой човек ;) Нали трябва да се "изцадят" парите от SMS глупачетата. Аз затова не гласувам, а чат-пат гледам само сеира :D Всичко си е нагласено както и ББ1 не се заблуждавайте само да си давате парите за глупости.

Всичко си е режисрано мой човек ;) Нали трябва да се "изцадят" парите от SMS глупачетата. Аз затова не гласувам, а чат-пат гледам само сеира :D Всичко си е нагласено както и ББ1 не се заблуждавайте само да си давате парите за глупости.

:punk На същото мнение съм :)

Даже и за ремонт на къщата не искат да плащат :) Нали имат 15 общи работника :) :D

:punk  На същото мнение съм :)

Даже и за ремонт на къщата не искат да плащат :) Нали имат 15 общи работника :) :D

Ахаха, верно :). Това е пълна простотия :sick . Уж влизаме в Европа, а нищо не прилича на там. В Испания, ББ5 гледах, беше ... супер лудница. Нямаше такива простаци да влизат ... всичко беше абсолютно професионално, къщата беше 2-пъти по-голяма от тази и беше обзаведена ... до край ;). А и наградата беше 250 000 евро ;)

Ахаха, верно :). Това е пълна простотия  :sick . Уж влизаме в Европа, а нищо не прилича на там. В Испания, ББ5 гледах, беше ... супер лудница. Нямаше такива простаци да влизат ... всичко беше абсолютно професионално, къщата беше 2-пъти по-голяма от тази и беше обзаведена ... до край ;). А и наградата беше 250 000 евро ;)

То в ББ1 като беше супер лукс лиглите само киснеха в джакузито :D :D . Сега поне ще си проличат стойностните хора. Ако бяха като наркомана цяла до финала щяха да тънат в мизерия :D , а можеше и някоя болест да хванат.

e dobre de

Big Brother LIVE

http://freebb.gotin.com/

tuka niakoi registriral li se e i da go gleda

shtoto az podadoh molba za registracia i nikoi ne mi e otgovoril 3-ti den

nqkvi idei ako imate za drugi mesta ot kadeto da se gleda najivo

e dobre de

Big Brother LIVE

Просто влез на сайта и ще видиш, че линковете вече ти излизат. Не се праща отговор на мейл, че си регистриран, а направо ти дават достъп до сайта по IP.

Да ама и на мен не ми дава още нищо там. А вече 24 часа минаха по принцип. Още 1-2 дена и ще се ядосам и ще напсувам всички в #FREEBB барабар с администраторите и ще си изпрося бана. Така и така аз мирката не съм я посещавал от 5 години и не ми и трябва. :P

Да ама и на мен не ми дава още нищо там. А вече 24 часа минаха по принцип. Още 1-2 дена и ще се ядосам и ще напсувам всички в #FREEBB барабар с администраторите и ще си изпрося бана. Така и така аз мирката не съм я посещавал от 5 години и не ми и трябва. :P

Прекалено много желаещи има и затова се забавя регистрирането.

Това знаете ли го?

.:: Big Brother може да бъде спрян в България ::.

Международен скандал предизвика Нова телевизия с второто си издание "Биг брадър". Риалити шоуто се оказва пиратско, незаконно, защото марката е собственост на вестникарския издател Георги Илиев. Регистрацията е направена в Патентното ведомство на Република България под №52547 от 1 септември 2005 г. Председателят на съвета на директорите на НТв Силвия Зурлева е отказала да обезщети собственика на марката "Големият брат" и да получи неговото съгласие за използването й от Нова телевизия, с което електронната медия върши противозаконна дейност. За тази нередност предупредиха още миналата година журналистките от в "24 часа" Паола Хюсеин и Ганета Сагова.

На 19 септември 2003 г. известните представители по индустриална собственост братята Емил и Самуил Бенатови подават в Патентното ведомство заявка за регистриране на марка "Големият брат" на името на Георги Илиев. Марката трябва да важи за 11 класа дейности, в това число и за развлекателни предавания. "Имам намерение да правя тв шоу и вестник- заяви тогава Илиев.- След старта на предаването по Нова очаквах, че собствениците на марката - американци ли са, холандци ли са, ще ме потърсят".

Оказва се, че холандската компания Endemol Niderland BV, която е измислила продукцията, е подала чрез представителя по индустриална собственост Румяна Брестничка с 4 месеца по-късно от Георги Илиев своя заявка за марка "Големия брат" /за развлекателни услуги/- на 20 януари 2004 г.

СПОРЕД ПАТЕНТНОТО ПРАВО ПЪРВИЯТ ПО РЕД Е ПРЪВ И ПО ПРАВО!

Силвия Зурлева обясни, че фирмата "Ендемол интернешънъл", която е лицензодател на НТв, е регистрирала търговската марка- име, цвят, букви, още през октомври 2001 г. за целия свят. Включена е и България по силата на Мадридската спогодба за международната регистрация на марките." Според същата спогодба обаче, подписана от България, за да важи марката на територията на дадена страна, трябва да се направи проверка дали вече такава марка не е регистрирана. А регистрацията е факт! Безспорен!

Сега собственикът на "Големия брат" г-н Илиев е принуден да сезира за кражбата на Нова телевизия холандското посолство, гръцкото посолство, както и да ангажира международни патентни адвокати, които да съдят виновните лица за незаконната дейност, която извършва една национална електронна медия.

Нещо повече, скандалът ще се разжари допълнително, защото междувременно се оказва, че Патентното ведомство е регистрирало марка "Big Brother" и на Нова телевизия въпреки предходната регистрация на марката от Георги Илиев. С което казусът се превръща в криминален. Това означава, че някой от Патентното ведомство е получил подкуп, най-вероятно. Затова Георги Илиев чрез представителя си Емил Бенатов е подал по Патентното ведомство искане за заличаване на тази регистрация на основание чл. 42 /1/ т.4 във връзка с чл. 26 и чл. 12 /1/ т.2 от ЗМГО. Сезирана е и Софийската градска прокуратура, която трябва да разследва как се вършат подобни престъпления и кой раздава рушвети под масата за регистриране на марка при положение, че има вече такава!

Още миналата година представителят по индустриална собсдтвеност Илияна Мухибян заяви по повод опита на Нова телевизия да използва марката без изричното съгласие на нейния притежател г-н Илиев: "Съжалявам, че така се развиха нещата, сега ще си имат много сериозни проблеми, но това беше тяхното решение". Г-жа Мухибян е искала още през 2002 г. фирмата "ПАССОА 2000" да регистрира комбинирана марка "Big brother" /заедно със знака/, ала заявката е била оттеглена, защото Endemol Niderland е желаела централата да държи марката. Само че е закъсняла с подаването на искането за регистрация 4 месеца след Георги Илиев! ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ПО-КЪСНО!

Холандците имат само теоретичен шанс да си върнат марката - ако докажат, че тя е била общоизвестна на територията на България. "Общоизвестността трябва да се докаже пред комисия в Патентното ведомство, която има критерии за това, или в съда"- казва представителят по индустриална собственост Самуил Бенатов. Според него при подаването на искането за регистрация на марката през 2003 г. на името на Георги Илиев тя не е била общонационално известна. Малцина са били чували за нея. И то главно от кабелните телевизии и от интернет, които към онзи момент са били с незначително влияние в обществото тук, на Балканите.

Сега и Нова телевизия, и нейните гръцки собственици, както и холандските организатори на "Биг брадър" от "Ендемол" ще трябва да се червят при отговорите си "защо използват словосъчетанието BIG BROTHER, което е дословен превод на по-ранната марка Големия брат и така се получава идентичност и сходство за стоките и услугите в общите и за двете регистрации класове 9, 16 и 41, поради което е налице възможността за объркване на потребителите." Казано на езика на обикновените хора, една национална телевизия краде една частна собственост в ерата на демокрацията, погазвайки Конституцията и то в навечерието на влизането ни в Европейския съюз!

Това няма да мине!

Георги Илиев –

собственик на марката

„Големият брат”

Източник: erogance.net

Вчера казаха нещо за бурен стриптииз в нецензурираната версия...някой да знае какво е станало и кой или кои кауни са участвали ?

Как може при толкова "богатащи" единствения трезво мислещ в къщата да е Бат Сали, май май всички са си купили Убразованието и сега се сблъскват Челно с реалния Живот!

Вчера казаха нещо за бурен стриптииз в нецензурираната версия...някой да знае какво е станало и кой или кои  кауни са участвали ?

Недялко! Ха-ха-ха!

e dobre de

Big Brother LIVE

При мен не се получава нищо.Как става регистрацията?На адреса който е посочен не виждам никаква форма за регистрация!Иначе инсталирах програмата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...