ma6inata1 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 нека да не е перфектна не е лоша мадамата , то има поговорка хубавите ябалки ги ядът прасетата (да не се обиди някой ей без лоши чувства ) нека да са и малки циците и т.н. аз нека с нея да си правя моабета и други работи пак другите нака си търсяп перфектната мадама дето да си има всичко , аз предпочитам "истенски" жени а не някаква надута ******* дето освен за ******* за друга не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Мен си ме кефат тези две гаджета .Готини са цък цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Безмислен спор, женката е супер яка, а щом и двамата се наричате пубери, вижте си в профилите кога сте родени и в тълковния речник какво е значението на тая дума и ще установите, че и двамата сте такива. <{POST_SNAPBACK}> Ооооооо бате, извинявай! Едит: аре стига със СПАМ-а. На Джозо му харесват пички от Столипиново, на мен - не. Предложението на Hard ми допада, особено второто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Безмислен спор, женката е супер яка, а щом и двамата се наричате пубери, вижте си в профилите кога сте родени и в тълковния речник какво е значението на тая дума и ще установите, че и двамата сте такива. <{POST_SNAPBACK}> Добре бе бате щом казваш и аз съм пубер на 19 годинки пък ти на 15 не си сигурно Ооооооо бате, извинявай! Едит: аре стига със СПАМ-а. На Джозо му харесват пички от Столипиново, на мен - не. Предложението на Hard ми допада, особено второто. <{POST_SNAPBACK}> Е сега ми е много интересно ти пък от де разбра че тая е от Столипиново?? Да не би случайно да го прочете в инфото и??Ай земи се здържаш с някви определения кви обичам и кви не !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Столипиново ли??? Предпочитам естествено момиче,без много грим!!!А не някоя "яка пичка",която не дава да я барнеш,за да не и падне оформлението!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Аве....я се стегнете малко, а? Осъзнайте колко нелеп е спора и се нахокайте сами. Та...Анастасия Неделчева е новото момиче на седмицата. Новите участнички отново не блестят с нещо особенно. На мен лично ми харесва Мая Николова. Също ми е сипматична и Десислава Арнаудова, но не колкото Мая. Ако откриете други симпатични, свиркайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Абсолютно нищо хубвао няма тази седмица!! Всичко е отврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аве....я се стегнете малко, а? Осъзнайте колко нелеп е спора и се нахокайте сами. Та...Анастасия Неделчева е новото момиче на седмицата. Новите участнички отново не блестят с нещо особенно. На мен лично ми харесва Мая Николова. Също ми е сипматична и Десислава Арнаудова, но не колкото Мая. Ако откриете други симпатични, свиркайте. <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че тази е по-готина и от двете ти любимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 нека да не е перфектна не е лоша мадамата , то има поговорка хубавите ябалки ги ядът прасетата (да не се обиди някой ей без лоши чувства ) нека да са и малки циците и т.н. аз нека с нея да си правя моабета и други работи пак другите нака си търсяп перфектната мадама дето да си има всичко , аз предпочитам "истенски" жени а не някаква надута ******* дето освен за ******* за друга не става <{POST_SNAPBACK}> Как пък я усети по 2-3 снимки че става за мохабет само ти си знаеш... Аз поддържам тезата че е селско девойче... А Майчето е супер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Пълна скръб са новите момичета.Мая може би е най-добреТази Деси Арнаудова-уплаших се като я видях бе,бахти ужасната усмивка,бахти веждите,поне да си ги беше оскубала по-правилно като иска да участва в такъв конкурс.А онази фаворитка на jozo-трагедия бе,ми тя от картофената нива ли е?Толкова селско изпълнение не бях виждал.А Васко каза най-верните работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 jozo-трагедия бе,ми тя от картофената нива ли е? <{POST_SNAPBACK}> Ами момичето ми допада и явно не само на мен! Все пак въпрос на вкус в крайна сметка!!Както пък на мен не ми харесват някой от другите момичета и ми се стръват взети от картофенара нива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Днес е краен срок за приемане на снимки за конкурса. Това е положението...хубави, грозни...каквито има. Така че, дами, ако желаете, може да се задействате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Известно е и последното момиче на седмицата Катерина Куманова. Сега остава да се определи коя ще е Мис Лято от всички тези кандидатки. Повечето не бяха най-добрите, за съответните седмици, но все пак хората го определят. И така...Коя ще е крайната победителка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.