Дочо Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Коя е вашата фаворитка? Разгледайте ги внимателно! Аз се колебая. Отначало беше Ваня Рангелова ехххх Но после се появи Невена Ганчева. Копието на Анджелина Е, вие сте! едит: Също, ако може и мнението ви за това девойче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Не ме вълнува особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Без колебания подкрепям Ваня Рангелова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Ваня Рангелова е несъмнено най-яката от всички!!Това оследното момиче което предложи е меко казано отвратителна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 тая невена ли е ква е е баси крокодила...Ваня я бива,ама не много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Тая Ваня наистина е хубава, има и хибави цици Но за да съм по-различен от вас, пък и повече ми харесва Йоана Недева А забелязахте ли че Мариета Зайкова е от една реклама на GloBul? И тя е красавица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 От тези най-много ми хареса Ваня ... а онази какво общо има с Анджелина не разбрах само Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Ваня е много красива майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Аз пък съм за Анелия Иванова , най яка ми се струва , а пък и тия цици на Ваня не ми изглеждат естествени , само заради това няма да гласувам за нея , иначе верно тя е най яката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Moже би Виктория Уилсън,защото ми изглежда по-екзотична. Също Антония Настева е секси. Ванчето е екстра и тя....Абе, има добри попадения Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Тая доста се е навлякла .:линк:. , но иначе не ми харесва особено . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 От тези най-много ми хареса Ваня ... а онази какво общо има с Анджелина не разбрах само <{POST_SNAPBACK}> Дааа.....И аз се чудя какво ли общо съм видял между тези 2те: 1 и 2 Иначе Антония Настева също е готина. А тази последната я сложих, само за демонстрация какви крокозаври участват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Нови попълнения: тази И другото попълнение, което може за 2 нови да се брой е това прасенце П.П. Карамане, бива, ама баш да е най-доброто, не...не мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ех Ванче .... И ти Оя Айдън, ама тая май е туркиня а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Тази Тази Тази Тея са най яките Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Нови попълнения:тази И другото попълнение, което може за 2 нови да се брой е това прасенце П.П. Карамане, бива, ама баш да е най-доброто, не...не мисля. <{POST_SNAPBACK}> Ами предпочитам прасенцето отколкот тая кльощавата!!Неща като я да ми тракат кокали!!Не ми харесва че има много хърбави някви такива!! Ванчето си е най-добре защото не е много слаба ама не е много дебела Ама в крайна сметка най си ме кефи мойта приятелка Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 едит: Също, ако може и мнението ви за това девойче. <{POST_SNAPBACK}> Тука удари десятката, брат ! Тази ми е фаворитка. Другите са едни такива кукли със стандартна красота (не ми трябват, като стисна очите мога да си представя и по-добри ). Ирен Кроненберг ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Нови попълнения:тази И другото попълнение, което може за 2 нови да се брой е това прасенце <{POST_SNAPBACK}> Х-мм прасенцето ме кефи много повече , просто не е излязла хубаво на повечето си синмки , иначе има хубаво лице , а и тялото не е лошо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 От днес започна гласуването. Ето как може да гласувате за своята любимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Много красота много нещо не можах да си избера "най-хубава" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Ваня r0X da haus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 готини момичета, това е то българската жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 права си :smile: за сега супер много се колебая между две момичета , коя ми фаворитка _______________________________ офф: @Bogdancho всеки път като ти видя аватара и се бъркам че си модератор , въпреки че chicatillo от доста време е с друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.