Jump to content
BulForum.com

Kupuvam Matrox G550

Recommended Posts

• 5 weeks later...

има много голяма разлика между G450 u G550 все пак.

Ако става дума за тази карта, ето и спецификациите:

Part Number: G55+MDHA32DR

Description

The Millennium G550 delivers Matrox-renowned image quality, DualHead® capabilities, and product stability.

With 32 MB of Double Data Rate (DDR) memory, a 360 MHz primary RAMDAC, and a unique HeadCasting™ Engine accelerating 3D online communication, the Millennium G550 is a titan among graphics cards with trendsetting appeal for the business and home entertainment markets. Comprising an extensive feature set including third-generation DualHead® display capabilities, outstanding 2D performance, and DVI-I support, the Millennium G550 delivers exceptional graphics performance and product stability and ignites a new trend in online communication.

Features

- Matrox G550 chip

- 32 MB high-speed Double Data Rate (DDR) memory

- UltraSharp 360 MHz RAMDAC

- World's best 2D graphics solutions

- World's best image output quality

- Third-generation DualHead® technology including eDualHead browser enhancements

- DVI support

- True multi-display support under the Microsoft® Windows® 2000 operating system

- Explosive Windows desktop acceleration

- High Quality DVD-Playback

- Unified and WHQL-certified drivers

- Extensive OS support including Windows® 2000, Windows XP, and Linux

- Optimized for latest Intel Pentium III, Pentium 4, AMD Athlon, and AMD Duron platforms

- AGP 4x/2x graphics

Software Bundle included

- Matrox Software DVD Player

- eDualHead

Includes

- 1 unit of ADAPT18-E (/ADAPT18): DVI (male) to HD15 (female) adapter

- 1 unit of M-TV-DVD/B: TV-Out cable and DVD Player Software (M-TV-DVD/B includes cable /15953-02 and latest version of Matrox DVD Software Player)

цената на това НЕЩО е 100евро и то в сайта на Матрокс, като цената е валидна за гърция.

ако намериш такава за 20 30 лева искам да купя 3 4 бройки.

Колеги, недейте да спамите само темите.Ако сте съгласни със цената или искате да участвате в търга (ако има такъв), направете го, но МОЛЯ Ви недейте само да поствате безмислени мнения и коментари.

А лично моето мнение е, че картата си струва всяка стотинка, стига да знаеш как да я използваш.

Поздрави

da da dobre

znam az kvo moje i kvo ne moje kartata

napravil sym si smetkata

shto se otnasq do cenata

max trqbva da kaje kolko o4akva da vzeme za kartata

vse pak toi prodava a az kupuvam

ako ne mu se haresva cenata ot 25lv nqmam ni6to protif da go kaje

no da mi se obajda nqkoi si hitrec i da mi obqsnqva kolko struva v saita i razni takiva gluposti nqma smisyl

az da ti kaja che za cenata ot 60-70 $ moga da si vzema ati 9550 zavisi ot proizvoditelq i shte moga i nqkoq druga igra da cykna a v 2d nevqrvam da e chak tolkova nazad ot matroxa

nezabravqi che za hubava kartina trqbva i dobyr monitor a ne samo video karta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...