Lil Scrappy Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 Imago Приятел те нещата винаги ще се променят техниката ще става все по добра и по добра но наистина конзолите вмомента са Номер 1 едно че ще могат да се използват не само за игри а и можеш да си е сложеш е чантичката и да си е закараш пр. на село тоест може да се мести по сяко време докато при ПС-тата нещата стоят по друго ядче не мърда от стаята за конзолите ми хубаво дейба ще си взема и двите ей така от любопитство но проблема е друг който е по голям а именно: за да им изкараш цялата красота тряба ТВ от порядака на $3000 а не ми се вярва скоро да паднат цените на LCD-тата защото разлита между обкновенното ТВ и ТВ с подръжка на HDTV 780p и 1080i мисля че е знаете - от земята до небето така че за мен проблема е в ТВ-то с моята заплата ще има да спестявам бая време а и много трудно ще ми се откъснат дейба тва са бая пари и то за едно ТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 че за първия ps си имаше достатъчно хитове.имаше си ги silent hill,metal gear,gran turismo,tekken,iss pro evolution,най добрата симулация с нинджи-tenchu,култовият syphon filter,първите 2 игри от серията medal of honor си бяха psx ексклузив,излизаха всички спортни поредици на EA,имаше я супер яката серия crash,най добрия кеч-smacdkown плюс още няколко wrestling симулации.да не говорим колко сокър-и.освен iss и fifa,имаше this is football ,серията champions league,viva football,adidas soccer и тнт играта K1,c12,серията resident evil куп rpg-та .FF,vagrant story,chrono cross и още моо,тук най мноо са rpg-тата. 1н куп party игрички за multi tap и мноо съм се зарибявал с 4 човека така че и тогава ps си имаше супер игри.признавам че за pc по онова време излизаха много по-добри игри от сегашните,но psx винаги си е бил на топ ниво от към игри.точно пък тогава имаше много повече хора с psx от колкото сега с ps2. fm ква игра е изобщо.тва си е напрао програма.цъкал съм ги сичките и cm и fm,релаксирал съм си ама тва не е игра виж LMA Manager .тва е най интригуващия и интересен мениджър който е излизал през последните 6 години и последно.не е нужно ps3 да излезе за да се знае че е по мощна.хардуерът й е обявен какъв ще бъде само джойстиците на снимката няма да са в тоя вид шото много хардкор геймъри протестират и си изкат по-близка до старата форма относно хардуера на конзолите.той се прави така че в следващите 2 години поне да превъзхожда този на pc-тата.все пак конзолата трябва да има дълъг живот.не може да й се прави ъпгрейд единствената конзола правена дося с възможност за ъпгрейд е sega saturn tunchev защо Ps3 излиза по-късно?ами защото ps2 още не е истискана до краен предел.сега ще излизат много заглавия за ps2.например продълженията на onimusha и final fantasy излизат съвсем скоро.пък и в предишното поколение ps2 излезе преди конкурентите си от nintendo и microsoft.сега може би не искат да избързват.пък и така е по-добре. edit:тва за tv-то е напълно вярно.чудя се за hdtv ама мноо скъпо баси...ше тряя да отложа ps3 с 1 година то аз сега не мога да изкарам пълната красота от ps2 шото и трите ми tv-та не поддържат progresive scan. добро tv+конзола от ново поколение ти излиза по скъпо от къвто и да е компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 че за първия ps си имаше достатъчно хитове.имаше си ги silent hill,metal gear,gran turismo,tekken,iss pro evolution,най добрата симулация с нинджи-tenchu,култовият syphon filter,първите 2 игри от серията medal of honor си бяха psx ексклузив,излизаха всички спортни поредици на EA,имаше я супер яката серия crash,най добрия кеч-smacdkown плюс още няколко wrestling симулации.да не говорим колко сокър-и.освен iss и fifa,имаше this is football ,серията champions league,viva football,adidas soccer и тнтиграта K1,c12,серията resident evil куп rpg-та .FF,vagrant story,chrono cross и още моо,тук най мноо са rpg-тата. 1н куп party игрички за multi tap и мноо съм се зарибявал с 4 човека така че и тогава ps си имаше супер игри.признавам че за pc по онова време излизаха много по-добри игри от сегашните,но psx винаги си е бил на топ ниво от към игри.точно пък тогава имаше много повече хора с psx от колкото сега с ps2. fm ква игра е изобщо.тва си е напрао програма.цъкал съм ги сичките и cm и fm,релаксирал съм си ама тва не е игра виж LMA Manager .тва е най интригуващия и интересен мениджър който е излизал през последните 6 години и последно.не е нужно ps3 да излезе за да се знае че е по мощна.хардуерът й е обявен какъв ще бъде само джойстиците на снимката няма да са в тоя вид шото много хардкор геймъри протестират и си изкат по-близка до старата форма относно хардуера на конзолите.той се прави така че в следващите 2 години поне да превъзхожда този на pc-тата.все пак конзолата трябва да има дълъг живот.не може да й се прави ъпгрейд единствената конзола правена дося с възможност за ъпгрейд е sega saturn tunchev защо Ps3 излиза по-късно?ами защото ps2 още не е истискана до краен предел.сега ще излизат много заглавия за ps2.например продълженията на onimusha и final fantasy излизат съвсем скоро.пък и в предишното поколение ps2 излезе преди конкурентите си от nintendo и microsoft.сега може би не искат да избързват.пък и така е по-добре. Ами,аз знам,че Ps2 не е истискана докрай,но както казах по-горе ще изгубят много куповачи,че пускат ПС3 толкова късно.И може да има добри игри за плейстейшън,повечето от които съм ги играл и са наистина феноменални ,но най-великите игри ще си останат за ПЦ и незнам дали някой ще ги измести скоро.Това са игри като-CS,Warcraft+WoW,Starcraft и ся да се изразя като теб,че КОНАМИ са си продали задниците сега и аз ще кажа,че Близард са си продали задниците като пускат Старкрафт:Гоуст за конзолите (всичко е за пари )Първо си мислех да чакам ПС3 за заглавия като Девил май край,Заразно зло,Текен и др. ,но и Капком и Конами ще "си продадат задниците"и ще ги пуснат и за кутията,защото новите конзоли ще са голям пазар и както казах и по-горе всичко е за пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 И последно кво да си взимам? PS3 или XBOX360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Midas kaji kakvi igri ti haresvat nemojem prosto da ti predlojim ei taka.PS3 6te e po silna ot xbox360 vuv hardware ama tova ne mi popre4i da si zema ps2 vmesto xbox zaradi zaglaviqta.Nakraq si4ko se svejda do igrite i vkusa na gamera. A mersi 4e mi napomnixte za SC:Ghost tfa zaglavie go bqx zabravil nadqvam se da e qko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 midas Мен ако питаш си вземи ХБОХ 360 и като пуснат ПС3-то си вземи и него чиста работа ако си мислите че ще спират да правят нови заглавия за ПС2 и ХБОХ след излизането на новите им Конзоли няма такова нещо четох че ще се продалжават да излизат нови заглавия а що се отнася до ПС-то ми яко е но ако трябва секи 8-12 месеца да си сменям hardware-а за да играя новите заглавия ( от които много малко ми харесват ) ще трябва да обява банкрут докато при покупката на една конзола очакваш и знаеш че ще има много добри заглавия които няма да видат бял свят за ПС близко време ( да не казвам никога ) ПС2 има много добри заглавия ХБОХ-а също скоро взех да играя на Ninja Gaiden Black ми няма такава игра просто всичко е уникално направено от до как да не си взема ХБОХ 360 като знам че ще има заглавия като Halo 3, Call of Duty 3, Splinter Cell 4, The Godfather, Fable 2, Resident Evil 5, Dead or Alive 4, Burnout Revenge, Project Gotham Racing 3, Test Drive Unlimited, Ninja Gaiden 2 и още много други PS3 ще си заслужава според мен зареди God of War, Tekken, Devil May Cry 4, Gran Turismo, Way of the Samurai 3, Resident Evil 5, Killzone и много други ( не съм играл нито едно от тях но сам гледам много трейлари и чел бая коментари ) сега смятам да взема от един frend ПС2 за да врътна God of War както виждате и двете Next-Gen Console-и имат много добри заглрави такаче ако се чудите да взимате ли или не правелният избор е да се здобиете с поне една от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Emi Lil e prav ako moje6 da si go pozvoli6 zimai i dvete ako ne,namira6 ot nqkoi priqtel da ti dade ps2 ot nqkoi drug xbox probva6 im hitovite zaglaviq za 5-6 dni i ako ti haresat zaglaviqta na ps2 si zima6 ps3 ako ti haresat zaglaviqta na xbox si zima6 xbox 360:).Ili 4ete6 reviewta na igrite ama taka ne e tolkova efikasno kato gorniq na4in .Proveri tuk i tuk v sekciite ps2 i xbox gledai film4eta,4eti revieta saberi informaciq i togava re6i. Edit: Lil nqma da napravi6 gre6ka kato go zeme6 tfa ps2, ako moje6 e zadaljitelno da si zeme6 metal gear 3, tekken 5, resident evil 4 i shadow of the colossus (ima o6te mnogo drugi ama spored men tezi si zaslujavat nai mnogo).Ako ima6 vreme da gi vrutne6 6te razbere6 6to s Eazy-E sme zapaleni po ps2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 PiBaTa Ми лошото е че пича не иска да си чипне ПС2-то та ще мога да пробвам Tekken 5, God of War, Shadow of Rome тези ще ми харесат а що се отнася до Shadow of the Colossus ми заглавието е от сорта на горепосочените значи ще ми хареса и то щях да си е дръпна от някои торент да е пробвам и нея но за жалост PS2-то чете само орегинални игри а за metal gear 3 не съм ин фен като пробвах ПС версията Metal Gear Solid 2: Substance (2003) не ми допадна но кой знай ако е пробвам 3-тачатс за ПС2 може и да си промена мнението иначе се кана да си взема и XBOX 360 и Playstation 3 Edit: Ако ви се играе добър Racing Simulator то правелният избор е предложението за ХБОХ360: ( а скоро и Test Drive Unlimited ) Project Gotham Racing 3 GamePlay убедете се сами за какъв реализам става вапрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Spored men na Metal Gear Solid vtorata 4ast e nai slabata kato istoriq.Nqma da e zle da igrae6 parvo 3tata 6toto tq e sto puti po qka ot vtorata i e ne6to a prologue na 1vata i 2rata.Taq igra e zadaljitelno da q igrae6 ako moje6 nqma da ostane6 razo4erovan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 metal gear не е игра за редовия геймър.смисъл малко трудно е да я свикнеш и да те филмира.аз бях така с първия metal gear.след 1 час вече не можех да се откъсна от нея.именно първата остава най добрата игра правена някога за квато и да е платформа и играта постигнала най големи продажби в света.говоря за psx версията.ако има някой от тук дет я е играл за pc да знае че в локалния е качена само част от играта и то без филмчета,cut scenes и озвучение на героите(най доброто узвучение е именно на mgs) и играта е само до битката с psycho mantis.освен тва да я играеш с клавиатура е пълна пародия.цялата игра е на 2 диска което за 1998 година си е доста metal gear 3 верно че се развива преди първата и втората.като gameplay тя е най-добра.като те ранят има разни пинизи да вадиш куршумите,да се лекуваш,мое те ухапват отровни животни,да се улавяш в клопки заложени в джунглата.общо взето една от най интерактивните игри които съм играл.но като сюжет не може да стъпи на първата.който не е изиграл и трите mgs отначало до край,не може да даде обективно мнение.тва са най пинизчийските игри. относно prg,тя е конкуренция на nfs но не и на gran turismo 4.просто няма място за сравнение.wack по всички показатели.моля който не е играл gt 4 да не се обажда.играта обединява всичко възможно в рейсинг симулаторите.има рали,льо мани,състезания за ретро автомобили,за вагони и тнт.затова е 9gb.над 700 автомобила.най реалистичното управление което има.оригинална в европа въври с специален волан и педали направени за играта. иначе верно,който е богат да си зима и ps3 и x360. ако ше се взима само една тя трябва да е ps3. xbox се взима от разни noob-ове който дося са играли само pc и искат се докоснат до конзола за пръв път. най доброто решение е ps3+nintendo revolution,защото нинтендото ще има уникален джойстик плюс напълно exclusive легендарни first party игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 EazY-E незнам защо сравняваш игри с две различни идей.Сравнявай Тока рейс драйвър с Гран Туризмо 4,но с НФС..... Просто са различни единствената прилика е,че са рейсинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Az sum igral si4ki 4asti ma metal gear za psx i za ps2 daje sum igral i nai starite.Mejdu drugoto imam q purvata 4ast ama ne orqzana kakto na wareza na 2va disca e s vr missite ako nqkoi iska i mi kaje kak da q ka4a vednaga 6te go napravq(stava duma za pc versiqta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 тея двата най старите metal gear от края на 80-те ще бъдат включени в предстоящия mgs3 subsistence.(даже те не са излизали официално в европа.за няква японска машина бяха)в сюжета имат ли неква връзка с mgs,mgs2 и mgs3 ? якото е че играта ше има онлайн.нещо което винаги съм мечтал в mgs тогава евентуално ще се срещнем на бойното поле. pibata да те питам нещо.значи в psx версията vr мисиите си ги има на cd-тата има и едно трето cd в което има мисии с gray fox.тва имаш ли го ? аз го бях видял оригинално в един магазин и се чудех да го купувам ли btw на ps2 пуснах mgs 1 с нагласени на smooth текстури и в графиката има видимо подобрение. забелязал ли си Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Az za psx imam samo normalnata igra bez intergral, za pc imam intergral ama nego si go svalix samo za da igraq bonus missite to tq e na 2cdta i gi ima missite s ninjata ama lo6oto e 4e sa samo 3.Aide pi6i mi na LS ot sega natatak 4e tfa go obarnaxme na offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Ако не сте гледа ли трейлара на едно много очаквано заглавие а именно едно от бъдештите хитовите за Playstation 3 KILLZONE очите ми останаха в монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Ако не сте гледа ли трейлара на едно много очаквано заглавие а именно едно от бъдештите хитовите за Playstation 3 KILLZONE очите ми останаха в монитора лол и мойте остнаха в монитора.Много як трейлър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 EazY-E ти добре ли си бе човек боха бил за noob-ове ти да си чул за Peter Molyneux или BioWare, да знаеш за коя козола си пишат игрите. Не знам коллко се интересуваш от игри наистина, но да кежиш такова нещо е все едно някой, който претендира, че се разбира от изкуство да каже, че Ван Гог твори мацаници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 говоря за конзолни noob-ове. никой който е минал през atari,nes,snes,megadrive,megadrive 2,sega saturn,nintendo 64,psx ,dreamcast ,gamecube,ps2 не се интересува от xbox-а.ФАКТ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 говоря за конзолни noob-ове.никой който е минал през atari,nes,snes,megadrive,megadrive 2,sega saturn,nintendo 64,psx ,dreamcast ,gamecube,ps2 не се интересува от xbox-а.ФАКТ ! Не мисля,че са много тея,които са минали през всички тези конзоли дет ги изброи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 аз лично съм минал,познавам и други които са ги цъкали всичките в ред на излизане има си форум на конзолните геймъри в България и вътре феновете на xbox са двама трима красноречив факт.тва важи и в глобален факт не искам да изкарвам box-а толква черен,сигурно си има яките заглавия,но е по-скоро за pc геймъри които търсят разнообразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Конзолата е има вече в БГ Магазина е Мултирама Цената е: 999лв с Хард 750лв без хард игрите са по 139лв Луда работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 aide az dokato gi sabera tiq 999 leva to she spadne na 400 leva taq consola ama sam navit da si q kupa mama mu stara ama mnogo skapa pu6tinata na izpla6tane ne q li davat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ето.твърдението ми се потвърди и box и ps3 ше са адски надути щом boxa е 1000 лв. значи ps3 ще е МИНИМУМ 1200 лв както беше и ps2 според мен не е добре да се взимат първите модели.ше кажа що първата серия ps2 не можеха да пускат двд филми и им трябваше една преставка.лупата беше крайно калпава.играта нямаще infra red .дори не можеше да се слага internet adaptor със всеки следващ модел се добавят повече екстри ,дори промяна на формата доказателство-ps2 slim. та по-добре не бързайте.хем ше вземете по усъвършентсван модел,и ще струва по евтино конзолката,та даже и чип може да са измислили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Да скъпичко е в БГ цената му е дигната с $215 докато цената в USA е $399 и една игра струва колкото една минимална заплата майна май няма да си е позволят много хора в БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 В момента гледах по CNN един репортаж от Япония,озаглавен със заглавието NO COMMENT,та даваха как Японци се караха,даже и няколко имаше,които се биеха за конзолата(кутията) в някакъв магазин(беше бая голям) @Lil Scrappy този магазин-Мултирама в Пловдив ли е???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.