Jump to content
BulForum.com

XBOX 360 vs Playstation 3

Lil Scrappy

Koq ot dvete shte si vzemete ?  

195 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

basten,мнението ти се основава на "прочетох от тук тва,от там онова"

кутията не може да предложи КАТО ЗАГЛАВИЯ нищо на хората които се занимавата по-дълго време с конзоли.мани ги там дев китове и тнт.не виждам кво кърти :rolleyes: освен с тоновете комерсиални и глупави заглавия които излязоха за нея.

виж ся, square и enix (най добрите дивелъпъри на rpg-та) не се занимаат с box-а ,capcom и konami също не насочват идеите си в тази посока.именно от тези 4 фирми излизат най добрите конзолни заглавия.

тея опашки са предимно в сащ,където японците не издават доста от заглавията които пускат в европа.

пък и е нормално след като е единствена некст ген конзола на пазара

верно е че кутията може да впечатли някои pc фенбой,който не разбира грам от игри и се радва на gta,nfs,fifa,quake и тнт чалгата на гейм индустрията ,но нищо повече.кво кърти ?уж хитовото kameo в крайна сметка май не е нищо особено.

просто никой човек който е по-навътре с конзолите и играе от много време няма намерение да си взима xbox 360.едни си чакат revolution-а и всички яки нововъведения плюс утвърдените игри ,а освен тва ще излиза и сигурния крал на новото поколение-playstation 3

тва че ps3 ше е 400 лв хич не е верно.ще е 500 долара в чужбина,пакета с всички екстри и кат сметнеш мито и тнт ше излезе скъпо.и освен тва около година и полвина няма да има чип,а чипа като излезе ше е адски скъп(както беше и за ps2) така че хич няма да е лесно

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

RiBata, ami po-dobra grafika, a igrite vpe4atlqvat osnovno s neq i sas soundrucka si. Prosto v momenta na pazara nqma kakvo da i se protivopostavi...sega kak sa reshili microsoft da vadqt pari si e tqhna politika i nikoi ne te kara da kupuvash konzolata sega..ili v badeshte. I ako mislish, 4e za da se nasladish napulno na edna igra pravena primerno za PS3, nqma da se iska svqsno televizor4e...ami v greshka si.

Eazy-E, teb ta znam, 4e kato gi nqma lubimite ti edi kvi si igri i konzolata ne stava...emi cukai si gi na tvoqta, no nedei da mi obqsnqvash koi zaglaviq sa komersialni i koi stavat za igraene, shtoto vseki si ima vkus.

Za teb gta, nfs, gottham racing, fifa, quake, halo, fear, far cry i t.n. moje da sa boza...za drugi po sveta oba4e (proumei go) tova sa igri, koito sa ot nai-visoka klasa. Da ne govorim, 4e engina, s koito e pravena Fear sashto ima svoi port za X-box 360.

Imam si mnenie za PS3, koeto hi4 nqma da te o4arova, no ne govorq za neshto, koeto ne e izlqzlo...prosto prazni prikazki ne iskam da govorq. A ti ako taka leko othvurlqsh shtatite (nai-golemiq pazar), to ne trqbva da se iznenadvash ako v posledstvie igrite za PS3 se poqvqvat samo s qponski menuta i dublaji.

I pod4ertavam, az govorq za nastoqshteto, NE ZA badeshteto...v momenta kutiqta e bez konkurenciq kato vazmojnosti! Kakvo shte stane za napred - shte pojiveem puk shte vidim.

най-жалкото е че metal gear solid,final fantasy и gran turismo са трите най-продавани поредици за конзоли за всички времена с гиганстко предимство пред останалите.тва не са игри дето само аз си ги харесвам и играя а НАЙ ПРОДАВАНИТЕ за всички времена.има разлика нали.а те са за playstation.

вземи изиграй gt4,която е голяма 9 gb .сравни я с която и да е друга игра с коли.тва не е prg,тва не е nfs,тва е GRAN TURISMO.

както и да е.тея заглавийца дет ги редиш казах кви са.лъскава селяния за фенбойчета.

дето не са проследили нищо от развитието на игрите.а тва за графиката и саундтрака че са най важното е най големия абсурд който съм чувал

че 14 годишния bare knuckle си остава най добрата тупалка правена някога ! ?

whatever.

Igral sam metar gear solid, ne mi haresa...teb ti haresva igrai si q. Igrah navremeto Final fantasy - mi ne me vpe4atli osobeno - igrai si q. Gran turismo e hubava na vanshen vid, no samata ideq za "tourning cars" ne mi dopada kato koncepciq(dali v posledstvie igrata e razvita si nqmam na ideq, zashtoto sprqh da q sleda...za men beshe ot tipa, koito ti nari4ash luskavi 4algadjiiski izpulneniq). A i samo zaradi neq ne bih si kupil konzola.

I are ne mi kazvai kakvo sam prosledil ot istoriqta na igrite, zashtoto imah komp i gri oshte na 3 godishna vazrast...imal sam i sqkav vid konzoli - nintendota, segi, atarita i sqkvi drugi shits. Nai-malko sam imal dostap do PS2, no tova ne zna4i, 4e ne sam sqdal zad takava v godinite, kogato se poqvi na pazara. I kogato sam igral na vaprosnite konzoli, povqrvai, sam si otbiral da sa samo hitovi zaglaviq.

Abe ti na maloumen li se pravish? Kazvam, 4e s tova(grafikata i soundtrucka) igrite vpe4atlqvat na parvo vreme...dali igrata ima stoinost e otdelen vapros. Ako misleh taka edvali shtqh da predpo4itam CM/FM seriqta na sigames pred tazi na EA. I za da ti razqsnq kakvo to4no sam imal predvid (shtoto qvno ti bqga ideqta mi)... kazah, 4e kato arhitektura i kato vazmojnosti konzolata na MS srinva vsi4ko koeto moje da se nare4e konkurenciq - V MOMENTA. Tova vkliu4va grafi4ni i zvukovi vazmojnosti, ekstri i sqkvi drugi shits. Dali te(vazmojnostite) shte budat izpolzvani adekvatno e problem edinstveno i samo na razrabot4icite, koito pravqt igrite.

A tova, 4e quake i t.n. bili za fenboi4eta...ama seriozno se zamislqm ti znaesh li izobshto kakvo e gaming ili si kato kon s kapaci i znaesh samo edno. I se polu4ava kato v pogovorkata - edno si baba znaela, edno si baba baela. Quake e igra, koqto beshe kult mnogo predi sonny da stupi zdravo na gamerskiq pazar...ama kakvo li ti obqsnqvam.

I oshte neshto shte si pozvolq da te svetna...vsqko sledvashto next-gen konzoli, shte se priblijava vse pove4e do tova "mrasno neshto", nare4eno PC. Shte ima USB portove, shte ima lan karti, shte ima dori klaviatura i mishka...o da i razbira se, shte ima operacionna sistema, koqto da moje da izpulnqva 70% ot funkciite na PC. Ta taka... cukai si samo na sonny-to i si misli, 4e si vidql vsi4kata manna nebesna...blajenni sa vqrvashtite, lesen e jivota na ne znaeshtite.

EazY-E

това че Microsoft си пуснаха по рано новата Next-Gen Конзола не значи че ПС3-то ще е по добро (да не взема да се окаже обратното накрая)

а за Gran Turizmo ми предполагам че е добра но и ХБОХ-а си има много хитови симулации

една от тях е Forza Motorsport която има доста по висока оценка от ПС2 хита

и съм напълно съгласен сас всичко казано от basten

Edit:

Току що говорих сас баща ми и ми каза че отишал да ми земе въпросната конзола

и са му казали че е нямат ( става вапрос за Las Vegas странно ми се вижда че е нямат ) само по големите градове е имали в наличмост за сега

тва е последното което казвам и спирам да споря с двама ви.

официално ps3 ще е по-мощен и ще има повече екстри.затова ще е и по-скъп

относно предстоящия успех на двете конзоли,xbox-а е обречен да се бори за второто място с revolution.

настоящия xbox рядко прави повече от 1000 продадени бройки месечно в япония.последния месец са 198 бройки.докато ps2 5 години след излизането си има около 80 000 бройки средно последните месеци.кутията е на последно място е от всички възможни средства за гейминг,даже и е по-назад от gameboy

в европа sony със сигурност ще има предимство заради игрите си,които колкото и да не ви се иска са най-продавани и най-играни и нямат адектватна конкуренция.(говорете си квото си искате на тема игри,тва съсвем няма да значи че сте прави).

евентуално xbox може да има предимство в САЩ,но там ps3 ще се взима също в големи количества,а не в символични бройки както е ситуацията на кутията в япония

незнам вече кво повече може да се обясни.за себе си съм сигурен кой е по-правилният избор,като ви харесва кутията ,взимайте я и се кефете,здраве да е.

за ps3 си пестя от сега и се моля до другата зима да е на цена от около 600 лв например.и да излезе чип в най-скоро време

Oficialno shte e po-moshten, kogato izlezne...eventualno. Do togava ne e po-moshten. Dali x-boxa shte se bori za 2ro mqsto qvno znaesh samo ti. Btw edvali x-boxa se e prodaval 500 meseca, zashtoto ima 500 000 broiki prodadeni v qponiq.

Nai-prodavanite i igrani igri ne sa praveni za PS...za primer shte ti dam Counter-Strike i Diablo i Star Craft. I ti moje da si govorish vsi4ko...no to razbira se savsem ne zna4i, 4e si prav ili 4e imash nqkakvi dori begli poznaniq po materiqta.

Da te svetna: Konami, Atari, Capcom and Namco shte pravqt igri za x-box 360...Pri tova exclusives. Da ne spomenavam za golemite EA, Activision i Ubisoft.

Eto ti lista i s igrite, koito se o4akva da se poqvat na x-box 360, v savsem skoro vreme (ili sa ve4e na pazara):

# Resident Evil 5 (Capcom)

# Ridge Racer 6 (Namco)

# Project Gotham Racing® 3 (Microsoft Game Studios)

# Call of Duty® 2 (Activision Inc.)

# Dead Rising (Capcom)

# FINAL FANTASY XI (Square Enix Co. Ltd.)

# Test Drive Unlimited (Atari Inc.)

# Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter™ (Ubisoft Entertainment)

# Rumble Roses XX (working title) (Konami)

i dr...

Kato cqlo men hi4 ne mi puka, koi shte spe4eli qponiq ili sveta, ama me draznqt razni hora deto taka izkrivqvat istinata, 4e 4ak nakraq po4vat da si vqrvat...bez zna4enie kolko sa pravi. A i dokato pravqt tova, ne osuznavat kakvi gluposti govorqt.

Eazy-E, sabirai pari da si kupish novoto sony, no dokato izlezne ot 10 kladeneca voda da nosish pak x-box 360 e lider na pazara. Pone do mart-april ili ako otlojat po nqkakva pri4ina PS3 i sled tova.

е хуу ве закво сички познати които имам с ps2 и xbox имат мноо повече игри за ps2 и го играят мноо повече?

както и да е на мен psx-а ми и ps2-то за момента са ми напълно достатъчни от към заглавия които ме итнересуват.кутията просто не съществува.хаха глеам ше пускат ff 11 .пълен провал.за ps2 версията е online и иска хард диск и се оказа най слабото ff.

до 2 месеца излиза FF 12 за ps2.

то иначе е ясно че ше има и добри заглавия за boxa.konami се продадоха и пуснаха pes макар и доста орязан и за xbox.добре че не пускат liveware evolution версията и оставиха най доброто за ps2 феновете.пуснаха и silent hill.добре че mgs остава exclusive макар и да пуснаха substance с 2.5 години закъснение за box.

re5...хм оправили са си грешката.re4 е най добрата игра на пазара в момента и е за nintendo и sony.

re5 явно ще е и за трите.

кво ше рече да изкирвявам истината за да си вярвам ?че sony взеха господството от също много любимите ми nintendo и sega(дотогавашните лидери),а пък няма да изпреварят няква си екс кутия ?

най-жалкото и смешното е че джойстика на xbox открадна формата и разположението на копчетата от dualshock-а.

а онтосно ps3.дано не излезе толква бързо.ps2 има още живот и скоро ше излизат още куп добри заглавия.според мен ps3 излиза есента на 2006

както и да е до вкусове си е.като те зарибява boxa го цъкай.дай да спрем наистина шото никога няма да ме убедиш че си прав,защото съм сигурен че грешиш

в крайна сметка и 3те конзоли си имат ексклузив заглавия според които човек мое да си избере коя да вземе.

Why? We’re guessing it’s because the hardcore gamers who tend to pay attention to ratings have very little impact overall on the financial performance of a game. Consumers who don’t read gaming publications dominate as a percent of the gaming population.

Ami shtoto PS2 ima tradiciq i e po-izvestna. Zashtoto pove4eto ot igrite praveni za neq bqha i sa po-dobri ot tezi na x-box. Makar 4e imashe i dobri takiva za x-box. X-box 360 oba4e e savsem druga bira i shte si proli4i.

Vij az ne tvardq 4e box-360 sht e po-dobar ot PS3, no dokato izlezne PS3, toi e konzolota predlagashta nai-golemi vazmojnosti sprqmo produktite na konkurentite, koito sa v momenta na pazara. V momenta v shtatite ima preorder 4ak za mart mesec...sam mojesh da si predstavish kolko broiki sa tova.

тва е последното което казвам и спирам да споря с двама ви.

официално ps3 ще е по-мощен и ще има повече екстри.затова ще е и по-скъп

относно предстоящия успех на двете конзоли,xbox-а е обречен да се бори за второто място с revolution.

настоящия xbox рядко прави повече от 1000 продадени бройки месечно в япония.последния месец са 198 бройки.докато ps2 5 години след излизането си има около 80 000 бройки средно последните месеци.кутията е на последно място е от всички възможни средства за гейминг,даже и е по-назад от gameboy

в европа sony със сигурност ще има предимство заради игрите си,които колкото и да не ви се иска са най-продавани и най-играни и нямат адектватна конкуренция.(говорете си квото си искате на тема игри,тва съсвем няма да значи че сте прави).

евентуално xbox може да има предимство в САЩ,но там ps3 ще се взима също в големи количества,а не в символични бройки както е ситуацията на кутията в япония

незнам вече кво повече може да се обясни.за себе си съм сигурен кой е по-правилният избор,като ви харесва кутията ,взимайте я и се кефете,здраве да е.

за ps3 си пестя от сега и се моля до другата зима да е на цена от около 600 лв например.и да излезе чип в най-скоро време

Brao be i parvoto i poslednoto ti izre4eniq sa tolkova tapi 4e sa otkazah da 4eta ostanalite.

Samo 6ti kaja pi4 4e Play Station 3 v nikaf sly4ei nqma da e po mo6ten ot X-Box,pri polojeniq 4e vaprosnata konzola(X-Box) 6te ima dva ili tri pro4esora ot po 3.2GH.I drygoto koeto e,Play Station 3 drygata zima 6te e dosta po malko ot 600 pri polojenie 4e na4alnata my cena 6te bade okolo 400-500 lv.Taka 4e sled kato vidqh kolko si zapoznat 6te te pomolq da spre6 daa pi6e6 glyposti.Nai dobre nameri info ot nqkade predi da zaaapo4ne6 da postva6 pak v taq temq :angry:

Brao be i parvoto i poslednoto ti izre4eniq sa tolkova tapi 4e sa otkazah da 4eta ostanalite.

Samo 6ti kaja pi4 4e Play Station 3 v nikaf sly4ei nqma da e po mo6ten ot X-Box,pri polojeniq 4e vaprosnata konzola(X-Box) 6te ima dva ili tri pro4esora ot po 3.2GH.I drygoto koeto e,Play Station 3 drygata zima 6te e dosta po malko ot 600 pri polojenie 4e na4alnata my cena 6te bade okolo 400-500 lv.Taka 4e sled kato vidqh kolko si zapoznat 6te te pomolq da spre6 daa pi6e6 glyposti.Nai dobre nameri info ot nqkade predi da zaaapo4ne6 da postva6 pak v taq temq :angry:

Haha pi4 kato ti pro4etox posta i se razbix ot smqx PS3 6te e po mo6tna ot xbox360.Izob6to 4el li si hardwarenite komponenti na 2te konzoli?Mo6tnosta na graphichs procesorite 6te e po4ti edna i su6ta tam nqma da ima golqma razlika,za silata na procesora ps3 izliza pred xbox360.Za xbox360 rama:System ram 512 MB GDDR3 RAM (700 MHz), shared with GPU,Memory bandwidth 22.4 GBps.Za ps3:256 MB XDR RAM (3.2GHz),Memory bandwidth 25.6GBps.

Haha pi4 kato ti pro4etox posta i se razbix ot smqx PS3 6te e po mo6tna ot xbox360.Izob6to 4el li si hardwarenite komponenti na 2te konzoli?Mo6tnosta na graphichs procesorite 6te e po4ti edna i su6ta tam nqma da ima golqma razlika,za silata na procesora ps3 izliza pred xbox360.Za xbox360 rama:System ram 512 MB GDDR3 RAM (700 MHz), shared with GPU,Memory bandwidth 22.4 GBps.Za ps3:256 MB XDR RAM (3.2GHz),Memory bandwidth 25.6GBps.

Mda vijdam 4e i ti si ot nai zapoznatite.Nqmam namereniq da vodq sa6tiq spor s teb kakto sporiha "razbira4a" i basten.Samo 6ti kaja 4e sam gi 4el

Може да сте споменавали по-нагоре в темата, но не ми се чете...

Може ли някой да ми изброи 3 основателни причини да си купя конзола, а не PC? С кво тая шашма превъзхожда добрите стари компютри?

Leper_Messiah, shte si pozvolq da ti otgovorq :)

1. Ako nqmash komp, a si zapalen gamer...da si kupish konzola izliza mnogo po-tunko. V smisal samo videokaratata v x-boxa shte struva okolo 700$ zeleni kogato izleze qnuari-fevruari na pazara.

2. Igrite se pravqt optimizirani, izpolzvat se pove4e ekstri za izrisuvane, ocvetqvane i t.n. na peizajite i obektite. T.e. s dve dumi, polzvat se tehnologii, koito za momenta ne se polzvat pri igrite praveni za PC.

3. Igrite, koito se pravqt za konzoli sa pove4e na broi (v posledno vreme) sprqmo tezi praveni za PC.

Ina4e kakto otbelqzah po-nagore...vsqka next-gen konzola, zaprili4va vse pove4e na PC...predpolagam v badeshte vreme nqma da kazvame konzolata na sony, a PC-to na sony.

asd от 8 години играя на playstation и playstation 2 така че мисля че няма кво да ми обясниш за конзолата.

когато psx идва първо тук струва 1000 $ .когато ps2 дойде тук беше 1200 лв а psx в залеза си беше 300 лв.

чакай да е 400-500 лв тука :lol: тук цените винаги са надути.мое си го намериш по-евтино от чужбина ама тук не му мърдат минимум 1000 лв.просто е повече от сигурно.ся 1н ps2 без чип и мемори карта е 400 лв а в чужбина излиза към 240 лв.смятайте колко ни лъжат и ограбват.относно хардуерната му мощ незнам вече ква невежест е да не си разбрал че ще е по-мощно от boxa .25.6 ghz :excl:

относно дали има смисъл от конзола.

ами имал съм всички поколения конзоли от atari до сегашното и има огромен смисъл.винаги конзолите са били с едни гърди пред пе це-тата по отношения на игрите.

тва че имаш конзола не ти пречи да имаш и некво вършещо работа pc и да играеш игра ако евентуално има добра такава.

най-гадното нещо е предубедеността и фенбойщината и да говориш за нещо само на основа на прочетени статии и без да си го играл или дори виждал

Leper_Messiah, shte si pozvolq da ti otgovorq :)

1. Ako nqmash komp, a si zapalen gamer...da si kupish konzola izliza mnogo po-tunko. V smisal samo videokaratata v x-boxa shte struva okolo 700$ zeleni kogato izleze qnuari-fevruari na pazara.

2. Igrite se pravqt optimizirani, izpolzvat se pove4e ekstri za izrisuvane, ocvetqvane i t.n. na peizajite i obektite. T.e. s dve dumi, polzvat se tehnologii, koito za momenta ne se polzvat pri igrite praveni za PC.

3. Igrite, koito se pravqt za konzoli sa pove4e na broi (v posledno vreme) sprqmo tezi praveni za PC.

Ina4e kakto otbelqzah po-nagore...vsqka next-gen konzola, zaprili4va vse pove4e na PC...predpolagam v badeshte vreme nqma da kazvame konzolata na sony, a PC-to na sony.

Ами точно с такова убеждение оставам, че конзолите са един вид орязани компютри. В смисъл само за игри са, но са по-евтини. Ако наистина си геймър....вече разбирам, но аз лично не бих прибегнал до услугите на подобни изобретения...поне не и докато все още имам какво да си правя парите.

Ами точно с такова убеждение оставам, че конзолите са един вид орязани компютри. В смисъл само за игри са, но са по-евтини. Ако наистина си геймър....вече разбирам, но аз лично не бих прибегнал до услугите на подобни изобретения...поне не и докато все още имам какво да си правя парите.

E, taka si e...za tova vse oshte ima PCs :) Ina4e da, te sa naso4eni glavno kam horata, koito prekarvat vremeto si v jitkane na razni igri.

е има и други функции.например на ps2-то кат съм с чип моа си пускам mp3-ки,да гледам dvd филми както и divx филми.има 2 usb порта и мога да му сложа обикновени клавиатура и мишка за first person shooter-ите и стратегиите.има си вградена lan карта за онлайн игра.продава се linux за ps2.може да се сложи и hard disk

всичко тва ше бъде още по-усъвършенствано в next-gen-a

иначе е верно че основната функция са игрите.именно за това са по-добри.

asd от 8 години играя на playstation и playstation 2 така че мисля че няма кво да ми обясниш за конзолата.

когато psx идва първо тук струва 1000 $ .когато ps2 дойде тук беше 1200 лв а psx в залеза си беше 300 лв.

чакай да е 400-500 лв тука :lol: тук цените винаги са надути.мое си го намериш по-евтино от чужбина ама тук не му мърдат минимум 1000 лв.просто е повече от сигурно.ся 1н ps2 без чип и мемори карта е 400 лв а в чужбина излиза към 240 лв.смятайте колко ни лъжат и ограбват.относно хардуерната му мощ незнам вече ква невежест е да не си разбрал че ще е по-мощно от boxa .25.6 ghz :excl:

относно дали има смисъл от конзола.

ами имал съм всички поколения конзоли от atari до сегашното и има огромен смисъл.винаги конзолите са били с едни гърди пред пе це-тата по отношения на игрите.

тва че имаш конзола не ти пречи да имаш и некво вършещо работа pc и да играеш игра ако евентуално има добра такава.

най-гадното нещо е предубедеността и фенбойщината и да говориш за нещо само на основа на прочетени статии и без да си го играл или дори виждал

Emi na men edin ot osnovnite vnositeli za BG mi kaza 4e 6a mi q prodade za tolkova.Ot tam natatak pove4e nqma s nikoi da sporq.Idva koleda ne trqbva da se karame :)

asd ся не се излагай :laughing: изглежда ,че ти,ама изобщо не си чел хардуерните компоненти на двете конзоли хахха,не ти личи,че си ги чел.

asd ся не се излагай :laughing: изглежда ,че ти,ама изобщо не си чел хардуерните компоненти на двете конзоли хахха,не ти личи,че си ги чел.

Pro4eti mi malko po gorniq post

Стига сте спорели коя е по мошна

докато не излезе PS3 не може да се каже коя ще е

и двете Next-Gen конзоли ще поставят едно ново начало в геим индустрията

и двете ще си заслужават покупката в това няма спор

такаче който има възможност ще се здобие и с двете а който няма ще си вземе една от двете

но за PS3 още няма обявена официялна дата на излизане а и като излезе ще стане същата работа както с ХБОХ 360 кутията демек ще се изчака след излизането още 2-3 месеца може и повече

EazY-E идея нямаш колко си точа лигите за козола от ново поколение, но щти изложа фактите-сегашното ми РС е мега остаряло, нямаш идея как гнусно ми върви FM 2006 на моите забравени от бога256 рам и 1.3 процесор. Не бачкам още така че склоних наще за ъпгрей-към 600 лв доволно ще запее и ще съ цъкам FM с усмивка до уши. И как като дам 600 лева да си купя конзола ново поклоние за 1 купчина пари.Има и друг вариант да си купя козола където 2 отмойте любими жанрове няма да мога да ги играя-футболните симолатори и стратегиите. Вярно че съм ужасно приманен от игрите за сегашните PS и X-box камо ли за тези от ново поколение, но ако трябва да избирам само 1 както е в България то всъщност избор няма. И освен това ми се струва, че ти си заслепен понеже козолите сега доминират, но не винаги е било така 2000 година преди PS 2 X-box примерно РС-то беше върховата платформа-направи си справка ако искаш колко и какви хитове са излезли тогава за твоя драгоценен PS и РС. Производителте на козноли наистина наливат много пари в своите продукти в момента и козолите са №1, но скоро нещата може и да се обърнат.

Верно е,че за ПС излизат много по-хубави игри отколкото за ПЦ,но да не забравяме,че най-великите игри са за ПЦ. ;) А и още нещо се чудех,защо ПС3-ката я забавят толкова много време???Ся има празници хората си купуват по тва време подаръци=>ще вземат кутията,аз лично се чудя кое да взема.По принцип съм повече фен на плейстейшън,но като се замисля,че ще трябва да чакам още горе-долу 6-7 месеца(а,ако я забавят и повече)вече сериозно се замислям да не си вззема кутията.Според мен СОНИ ще изгубат много куповачи,като я пускат толкова късно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...