Jump to content
BulForum.com

Fallout 2

GOGO

Recommended Posts

Имам проблем с Fallout 2. Не мога да пусна *.FCD файла. За ISO, BIN и CUE знам, ама това ня ми е ясно. До колкото знам WinISO би трябвало да може да го отвори, ама не ще, дава ми:

Cannot open file: it appears to be a invalid format image!

Нито Nero, нито Daemon Tools го отваря. Знам че е за някакъв емулатор, ама не знам какъв е. А и да го имам, при това положение ще го отвори ли?

А дали просто архива не е развален?

FCD e staria format na Virtual CD, versia 3.x ako ne se luja

Nowite wersii na programata triabwa da mogat da gi otwariat no mai purwo gi convertirat kum nowia format

poneje poddurja compression, moje bi zatowa drugi programi ne mogat da go otwariat...

GOGO тоя файл наидтина е за FastCD ама ти можеш без проблеми да си го напраиш ISO сваляш си WinISO и след това от меню Convert/Other format convert... и си го праиш ISO после DAEMON и тва е :)... става така аз сам го правил с много игри... изобщо WinISO-то е много ценна програмнка

надявам се че съм помогнал B)

Като гледам колко поста сте направили и с нито един не сте помогнали досега... :) Значи историята е следната.Ако си под Win9x си инсталираш FastCD ili VirtualCD..те ти правят едно виртуално CD устройство и просто инсталираш от него.Ако си под WinXp вече е съвсвем друго понеже няма да можеш да инсталираш нито една от горните програми,просто не са за XP.Ако си под XP си свали VirtualCD 5 и с него Convert-ваш FCD формата в по-новия формат, който поддържа програмата(излезна ми от главата как се казва)след конверсията вече можеш да си mount-неш файловете и да инсталираш или пък да си направиш ISO image от виртуалното CD.Айде успех :D

Абе... някой да го е свалял тоя файл? Струва ми се че е развален. Вече втори път го свалям и пак ми дава грешка. Най вече ТРЯБВА да го кача на диска, ама горящия циганин Nero не ще да пише *.FCD файлове. Някой може ли да качи BIN или ISO, или да ми даде линк. Само че ВЪОБЩЕ не мога да влизам във FTL. Мерси предварително.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...