Jump to content
BulForum.com

Моtorola

Recommended Posts

Хора пускам тая тема само за собствениците на Моторола. Споделете впечатленията си от тези телефони.Какъв модел сте имали/имате/искате да си купите и т. н. Убеден съм, че ще им доста противоречия по темата, нищо че Моторола реално са пионери в областта на GSM технологиите и първата GSM- тухла е била Моторола.

Аз от трета година карам с Т720. Купувал съм го нов.Най-слабите места на тоя телефон са батерията(два пъти съм я сменял) и самия софтуер. Появяват се бъгове(графични напр.) Плюс е обаче че за 4096 дисплея като цвят и резолюция е много добър. Меню-готино и удобно.

Изключително мног ме дразнеше, но преодолях вече факта, че няма ни Infrared, ни Bluetooth(което четох някъде че тогава на компанията им било фирмена политика тва да не слагат такива хави).

Аре вие сте.

аз съм с моторола ц550 мноо ме радва но софтуера по едно време мноо номера ми правеше иначе е пушка :)

Борил съм се с Моторола от по-старите поколения, толкова нечовешки тъп софтуер на телефон не бях виждал и го държаха до последно!?! Скоро си играх с новия, който претендират, че е с 3D звук и ми допадна, постарали са се най-на края, ще хванат последния влак :D . Според мен корейците са на ръба на вълната!

Ползвал съм Моторола за 3-4 седмици и стигнах го извода че няма по-калпави телефони от тези (като изключим Alcatel които са много дървени и Sagem - които на нищо не мясат (не броим некви измислени марки)). Тва животинче ме изкарваше по ден най-много като беше на едва 2 месеца (Т191) а С350 ... полифония + цветен дисплей ... ехеее минали са покрай тях ... на нищо не мясат ...

Борил съм се с Моторола от по-старите поколения, толкова нечовешки тъп софтуер на телефон не бях виждал и го държаха до последно!?! Скоро си играх с новия, който претендират, че е с 3D звук и ми допадна, постарали са се най-на края, ще хванат последния влак :D . Според мен корейците са на ръба на вълната!

Новия, сигурно имаш предвид V3 RAZR? Като го гледам прави впечатление на изродски телефон, надявам се да мога от първа ръка да се убедя в скоро време, ако не направя така или иначе по-добрия избор наречен Sony-Ericsson P910i.

Ползвал съм Моторола за 3-4 седмици и стигнах го извода че няма по-калпави телефони от тези (като изключим Alcatel които са много дървени и Sagem - които на нищо не мясат (не броим некви измислени марки)). Тва животинче ме изкарваше по ден най-много като беше на едва 2 месеца (Т191) а С350 ... полифония + цветен дисплей ... ехеее минали са покрай тях ... на нищо не мясат ...

За Це350 не мога да споря - тоя телефон както и да го погледнеш е яко в дивия. Ниския клас на Моторола им куца здраво.

Aз съм от 3 години с един стар модел на Моторола V50. Няма кой знае какви функции, но батерията ми е пушка. Все още ме държи 5-6 дни,без да съм я сменял за тези 3 години. Харесва ми, че е лекичък и удобен за ползване. Дисплеят обаче е супер зле.Мелодийките също.След време ще си взема пак Моторола.

Аз ползвам Motorola mpx200 просто не бих го сменил още дълго време. Смарт телефон с windows mobile, можеш да си гледаш филми със субтитри и много други неща(естествено трябва да си сложиш доста памет защото един филм излиза кам 130 - 170 мб). Просто единствения минус е че пада барзо батерията, но и с всичките тези зарибявки просто е невъзможно да изкара много :D

И не на последно място струва от 260 до 290 лева!!!!!

Haide nqkoi da spodeli mnenieto si za V3 (nqkoi,koito go e polzval),4e ne moga da se prestra6a da ostavq liubimite si SAMSUNG vse o6te :(

Мда и аз се интересувам дали тук има някой собственик на такъв телефон, защото се колебая между него и Nokia 7610 :)

Haide nqkoi da spodeli mnenieto si za V3 (nqkoi,koito go e polzval),4e ne moga da se prestra6a da ostavq liubimite si SAMSUNG vse o6te :(

pi4 bqgai nadale4 ot V3,edna kolejka ima6e takav edvam se ottarva ot nego,kop4etata vzeha da i pravqt nomera(ako moje da gi nare4em kop4eta),ne e udoben za polzvane,menuto e razbira se kato na vsi4ki mitoroli,trqbva da hodi6 na kurs,osven ka4estven displei drugo ni6to nqma v toq tel

Аз съм с Motorola V 525 и съм си много доволен. За сега оше не се е издухал и не ме е предал. Ползван е вече повече от година и си е пушка. Незнам, може моя да е някое изключение, но засега съм доста доволен, не бих го сменил. :)

Аз ползвам Motorola mpx200 просто не бих го сменил още дълго време. Смарт телефон с windows mobile, можеш да си гледаш филми със субтитри и много други неща(естествено трябва да си сложиш доста памет защото един филм излиза кам 130 - 170 мб). Просто единствения минус е че пада барзо батерията, но и с всичките тези зарибявки просто е невъзможно да изкара много :D

И не на последно място струва от 260 до 290 лева!!!!!

spasi me ot syzdavane na specialna tema za toq telefon:)

az iskam da si vzema takyv,oba4e nz dali 6te mi raboti v bg/v usa sym sega/.

a go bqh vidqla sy6tiq na edin bg site za 400 lv.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...