Antares Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 При смяната на батерията, един некадърен часовникар си остави ръцете в часовника, и сега оплътнението му не работи, реално часовника не е водонепроницаем вече... Някой от вас може ли да препоръча добър часовникар? Би било добре, ако е базирано на личен опит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Знаеш ли къде е гара Филипово и по-точно Мега Марина ? На ул. "Стоян Заимов" (задната на Мегата), точно до паркинга на хипермаркет-а , има един часовникар. Супер е ! Знам го от личен опит. Два пъти съм ходил при него (с различни часовници) , пари не ми взе (защото дядо ми му карал банани oт някъде си преди 30 години ) , и ми направи часовниците перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Има един срещу Военна болница. Ходя при него - разбира си от работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Нека ти разкажа малко за един мой бивш часовник. Готино беше часовничето, сестра се беше изръсила неразумните $60 за него и въпреки че тогава не носех часовник, нямаше как да го откажа, пък и хубав беше. И всичко добре, носих го там около година и нещо, ама го изръсих (абе Яна го изръси, ама карай) и той кротна. Разбира се, всички swatch-ове са еднодневка и аз го отписах, ама Яна се затръшка и каза, че иска да го оправи. Обиколи целия град и никъде не искаха да се занимават, щото стълкото на часовника е извито и няма такъв консуматив. Накрая отиде в Безистенъ и там точно срещу бара има един весел часовникар (разбира се арменец), който се нави. После каза, че стъклото той го е изливал и че го е захапал уплътнението, но не може да ми даде 100 гаранция, че ще оживее във вода. Е, оживя във вода, но не оживя на повторното изпускане... Пичът го работи около месец и накрая каза, че никога не е правил толкова сложно нещо и че друг път не би се захванал, та затова не отидох втори път... Както и да е. Идеята е, че ми направи впечатление, щото само той се нави да го прави и го направи добре. Пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Ако е само за уплътнение, на спирката след Тунела ,като идваш от Панаира, в една будка. Два-три пъти съм ходил при него и съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Знаеш ли къде е гара Филипово и по-точно Мега Марина ? На ул. "Стоян Заимов" (задната на Мегата), точно до паркинга на хипермаркет-а , има един часовникар. Супер е ! Знам го от личен опит. Два пъти съм ходил при него (с различни часовници) , пари не ми взе (защото дядо ми му карал банани oт някъде си преди 30 години ) , и ми направи часовниците перфектно <{POST_SNAPBACK}> И аз го знам тоя до Мегата , смени ми спукано стъкло и съм нямал проблеми до сега с часовника(за водопроницаемост става въпрос). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Часовникаря на Джулиани, магазина за часовници точно срещу джумаята, в мазето Ама незнам дали прави така, или оправя само гаранционните на магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 И аз го знам тоя до Мегата , смени ми спукано стъкло и съм нямал проблеми до сега с часовника(за водопроницаемост става въпрос). <{POST_SNAPBACK}> И аз мога да потвърдя за този , че е добър . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 А титаниева верижка може ли да се полира по някакъв начин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 А титаниева верижка може ли да се полира по някакъв начин ? <{POST_SNAPBACK}> Хм-м-м миа би трябвало да може ама незнам кой часовникар ша ти я свирши тая работа , тоя моя човек до мегата има доста скромно ателиенце и не вярвам да прави чак такива чудеса , отиди при някой по известен часовникар и може да стане работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Имам един хубав часовник Casio, моделът е EDIFICE. Преди беше увит в един гумен слой, ама той с времето падна и сега пъпката му стърчи супер много. Дали ще ми я сменят някъде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Хм-м-м миа би трябвало да може ама незнам кой часовникар ша ти я свирши тая работа , тоя моя човек до мегата има доста скромно ателиенце и не вярвам да прави чак такива чудеса , отиди при някой по известен часовникар и може да стане работата. <{POST_SNAPBACK}> Тоя до Мегата съм почти на 100% сигурен , че няма да има възможност да го направи . Той основно сменя каишки , слага нови батерии и подменя ако има нещо счупено ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 А титаниева верижка може ли да се полира по някакъв начин ? <{POST_SNAPBACK}> Това май трябва да питаш в някое бижутерско ателие или при златар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Май май да Link to comment Share on other sites More sharing options...
etelina Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 часовникарят до тунела е много добър доста часовници ми е ремонтирал и досега нямам забележки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.