tedy Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 ... а как е новата 1.5 ? някакви впечатления на тези, които вече я ползват Ми как да е, аз до скоро бях с 0.9 , и направо скочих на 1.5. Външна разлика не откривам кой знае каква, малко картинките са по-различни, като че ли малко по-добре се държи.. Доволен съм. Единственото, което ме дразни е, че въпреки че съм изключил и двете опции за оповестяване за нова поща, все още като получа поща при автоматичното чекване, в трея се появява икона за нова поща. Аз просто правя тая икона hidden, защото ползвам отделен "оповестител" за нова поща. Иначе няма проблеми с програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 не поддържа smilie inserter ... ще се въздържа засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 търся extension, който да оразмерява снимките, когато са много големи, така че да ги виждам на 100% в прозореца Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 имам един въпрос като си настроя емаил клиента не мога да си отворя нито една поща ако някои ми кайи как да го настроя ще съм благодарен за емаил в gmail и start.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 някой ползва ли този extension? чета, че може да се чете пощата в hotmail през буревестника, ама нещо не мога да си го конфигурирам (а и при мен не е точно така, както е указано на страницата). освен това аз никъде нямам smtp опция ::edit:: оправих се. то се слагали 2 разширения ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 случайно да има някаква приставка подобна на mail merge toolkit за буревестника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 30, 2006 Author Share Posted August 30, 2006 как се export-ирват акаунти от буревестника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 как се export-ирват акаунти от буревестника? Най-лесният начине е с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Taя програма подържа ли абв-то ? пп. Несъм много навътре в нещата , затва питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 30, 2006 Author Share Posted August 30, 2006 Най-лесният начине е с това да, за това знам. даже съм го ползвал, но питах дали самия клиент поддържа. Taя програма подържа ли абв-то ? пп. Несъм много навътре в нещата , затва питам abv не поддържа POP3 доколкото ми е известно Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 abv не поддържа POP3 доколкото ми е известно Поддържа, но трябва да си платиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Има ли начин при натискане на бутона Replay, курсорът да се позиционира в горната част на формата за писане, а не в долната? Искам да стане, така, както е в Microsoft Outlook'а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Има ли начин при натискане на бутона Replay, курсорът да се позиционира в горната част на формата за писане, а не в долната? Искам да стане, така, както е в Microsoft Outlook'а. Това е настройка за всеки акаунт поотделно. Tools - Account settings... - избираш Composition & Addressing под акаунта, който искаш да конфигурираш. Там горе отбелязваш Automatically quote .... Then, Start my reply above the quote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Златен си Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 въпросчето ми е следното - някои писма иска потвърждение за отворено писмо, което се изпраща на адресанта. ако при отварянето съм му дал да не известява, възможно ли е след това да се направи така, че тази опции пак да се активира (както примерно можеш да направиш писмото, че не е отваряно) или това не зависи от мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 търся плъгин, който да прибавя множество от снимки към писмото, но не като прикачени файлове, а като "вмъкнати снимки". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Здравейте! Имам следния проблем: Thunderbirda на колежката, започва да се стартира начисто. Всеки път дава първоначалното меню. в което те пита какво искаш да създадеш. Профила седи на харда, но не го изкарва. В смисъл не изкарва писмата от Inbox, Sent и т.н. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Въпреки че откакто ползвам програмата (3г. вече май) не ми се е случвало нищо такова, а програмата върви 24/7 в трея, най-лесно е ако имаш един-два акаунта примерно, просто си правиш нов профил, и копираш Inbox/Sent файловете от стария профил в новия. И ще се появят в съответните акаунти. За контакт листата, мисля, че файла се казва abook.mab, който я пази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Мерси, tedy, стана работата, преди да прочета поста ти, но по този начин Чувствай се помогнал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 как се извличат всички писма от мейл сървъра? преди винаги го е правило, ама (май) след като сложих новата версия и изтегли само новите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 abv-то може ли да се използва вече през буревестника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Може ли някой да каже как по дяволите да си реша проблема с безкрайните грешни кодирания на съобщенията. Писна ми да си препращам съобщения към личния мейл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 В смисъл, че ти пращат съобщения в кодировка примерно KOI8-R от Outlook ли? А ти си на win1251? Ако е това виж коя кодировка ти идва в повече и Изглед->Кодиране на знаци->Персонализиране на списъка си ги подреди както ти отърва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Да, ама пак получавам някакви, които не ги чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Като разгледаш хедърите, какви content-type + charset са указани? Вероятно просто изпращащите са с омазани настройки нещо. При правилен charset и кодировка, Тъндърбърд няма проблеми. outlook е възможно да се опитва да се прави на умен и да познава кодировката по самото съобщение, и дори с грешен charset, да показва правилно, но не знам, отдавна не я ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.