kotora Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 А колко големи са приблизително.И от колко лв започват цените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Не мога да ти кажа, трябва да видиш на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Ето още от мен http://deepests.deviantart.com/art/The-butterfly-67497467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Ето още от мен http://deepests.deviantart.com/art/The-butterfly-67497467 Не искам да издребнявам, но твое ли е?Наистина? Иначе е яко, само тоя шум дето е сложен, малко дразни. +watch Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Правено с телефона ми - листо на нишка от паяжина, въртяно от вятъра - ТУК Награда за който познае къде е и маркира листото ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 http://fc01.deviantart.com/fs24/i/2007/317...by_Agarvaen.jpg А каква е наградата, Рапторе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 6 бири Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 dsc002221.jpg Там някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 А колко ще дадеш, за да не кажа къде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Това паяче щъкаше по ръката ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Здравейте. Аз имам един въпрос. Кое макро е по-хубаво. Макро 1см, или Макро 5см. Явно се измерва в сантиметри, но кое е по-добре ? Да е повече, или по малко ? Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Здравейте. Аз имам един въпрос. Кое макро е по-хубаво. Макро 1см, или Макро 5см. Явно се измерва в сантиметри, но кое е по-добре ? Да е повече, или по малко ? Мерси предварително.Това зависи само от фотощрака. От 1 см без допълнително осветление просто няма начин да се направи фокусирано макро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Не аз питам кое е по-добро по принцип. На единия апарат в спецификите пише: 5 см Макро а на другия: 1 см Макро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Не аз питам кое е по-добро по принцип. На единия апарат в спецификите пише: 5 см Макро а на другия: 1 см Макро и аз отговарям: Това зависи само от фотощрака. От 1 см без допълнително осветление просто няма начин да се направи фокусирано макро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Не аз питам кое е по-добро по принцип. На единия апарат в спецификите пише: 5 см Макро а на другия: 1 см Макро 1см @Aquila на глупав въпрос се отговаря по най-лесният начин. Защо се затормозяваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 w00x извинявай, че не съм наясно. Като незнам да не питам ли ? Ти сигурно си се родил с знанията, който имаш сега и не си задавал "глупави" въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Извинявам се, че питам тук, но в Метро има добри промоций на Sanyo i Practika. Вие, кое от двете ще ми препоръчате и дали изобщо си бихте купили апарат с такава марка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Извинявам се, че питам тук, но в Метро има добри промоций на Sanyo i Practika. Вие, кое от двете ще ми препоръчате и дали изобщо си бихте купили апарат с такава марка. За сапунерка от ранга 150-200 лв., при положение, че единствените ти претенции са да има най-базовите функции и да прави ясни снимки - защо не. Хора с претенции към фотографията изобщо не биха си купили, но да не забравяме, че има и друга (по-голяма) група стандартни потребители, за които е предназначен точно този нисък клас апарати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 w00x извинявай, че не съм наясно. Като незнам да не питам ли ? Ти сигурно си се родил с знанията, който имаш сега и не си задавал "глупави" въпроси. Ами аз съм питал (смислени въпроси разбира се), но където му е мястото, а не където ми падне. Ти как мислиш, кое е по-добре? Да можеш да снимаш от 1см или да можеш да снимаш от 5см? Ами ако можеш да снимаш от 1, няма ли да можеш да снимаш и от 5, докато ако можеш да снимаш най-малко от 5, няма да можеш да снимаш от 1. Логика? Ето тук, виж, цял раздел направили хората, ама ти що да не питаш в темата за МАКРО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 котката ми <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Мнооооооо яка снимка!Как я накара да ти позира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Не съм особено запозната, така че въобще не знам дали снимките стават (ама са ми първия опит за макро :> ) П.С.Не знам как ги качих с толкова малка резолюция, ама много ме е яд :/ http://images23.snimka.bg/004925360.jpg http://images23.snimka.bg/004925358.jpg http://images23.snimka.bg/004925356.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Мнооооооо яка снимка!Как я накара да ти позира. така и не я накарах, имах около 200 мегабайта размазани кадри Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Ето и моето КОТЕ както и едно Слончи без хуботчи и една Колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.