vas90 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 vas90 и пробвай светлината да не идва срещу апарата <{POST_SNAPBACK}> Ами нали ти казвам това са ми първите опити (затова са така скапани ) ... за следващия път ще знам , мерси ! Това, всъщност, не е проблем ако ползва светкавица <{POST_SNAPBACK}> Не използвах този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Хубави неща има в темата. С фотография не се занимавам и няма да се опитвам да се преструвам, че разбирам, но въпреки това, ето ви едно от мен: Може и да не е точно макро, ама те и вашите не са баш-баш такива, така че - минава Поздравления за всеки, който го разбере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Хубави неща има в темата. С фотография не се занимавам и няма да се опитвам да се преструвам, че разбирам, но въпреки това, ето ви едно от мен: Може и да не е точно макро, ама те и вашите не са баш-баш такива, така че - минава Поздравления за всеки, който го разбере <{POST_SNAPBACK}> Извинявай, но какво трябва да представлява това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Грешката не е във вашата глава! http://www.10500bc.org/images/ss-nethack-kick.jpg + http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Грешката не е във вашата глава! http://www.10500bc.org/images/ss-nethack-kick.jpg + http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike <{POST_SNAPBACK}> Това макро ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 макро Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 макро <{POST_SNAPBACK}> Ааа това вече ме разби тотално ! Страхотна снимка ... поздравления . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ето и от мен някъв трън. Нз какъв е точно, но се получи приятна картинкаТРЪН Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ето и от мен някъв трън. Нз какъв е точно, но се получи приятна картинкаТРЪН <{POST_SNAPBACK}> Не е просто трън,а класически магарешки БОДИЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 ТРЪН Поздравления за снимката! Сони взе леко да ми се издига в очите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Кучето ми. апаратът ми е толкова добър, че даже не открих сайт на фирмата му... срам ме е да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Добре е, но и без това си снимал на слаба светлина, трябваше поне и другата част от "лицето" да е видима . Да не говорим, че точно тя е и черна... всъщност може на шоп-а да си поиграеш с levels & etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Поздравления за снимката!Сони взе леко да ми се издига в очите... <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш предвид марката на фотоапарата си в грешка. Марката е Praktica Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ако имаш предвид марката на фотоапарата си в грешка. Марката е Praktica Мдам, подлъгал съм се от това "DSC"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 макро <{POST_SNAPBACK}> Това според мен бие всички рекорди Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Поздравления за снимката!Сони взе леко да ми се издига в очите... <{POST_SNAPBACK}> Това също е правено със Сони: test 1 test 2 test 3 Като се има предвид, че това са едни от първите ми снимки, значи или съм много добър или апарата си го бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 незнам дали е макро но разгледаите тоя линк може и да ви хареса ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 незнам дали е макро но разгледаите тоя линк може и да ви хареса ето <{POST_SNAPBACK}> Само на мен ли не ми го отваря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Само на мен ли не ми го отваря? <{POST_SNAPBACK}> Не. НА мен също ми прави въртели. М/у другото има ли тема за разни пеизажи? Ако има дайте едно линкче, че не я намирам нещо. НАправих едни много хубави по Троян - Кърнаре Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Само на мен ли не ми го отваря? <{POST_SNAPBACK}> Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Новата ми творба: The PCR Wells Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 1 2 3 4 5 6 Това са снимки от JIS. Правени са с Canon А510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Новата ми творба: The PCR Wells Интересно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Новата ми творба: The PCR Wells <{POST_SNAPBACK}> Хареса ми какво означава PCR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Хареса ми какво означава PCR? <{POST_SNAPBACK}> В описанието си пише. The PCR (Polimerase Chain Reaction) is a laboratory device used to multiply DNA moleculs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.