ANGELIZER Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 ахх,яки каки и тези двете не са изпускане ОХ и АХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Страхотни са... от утре спирам баничките със извара. Трябва да събера пари... <{POST_SNAPBACK}> То парите лесно, ами време за екскурзия до Москва? ПП Те каките не са зле, ама като си мисля, че през тях са минали към 10^N чепа... (n e N, n>=2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 ПП Те каките не са зле, ама като си мисля, че през тях са минали към 10^N чепа... (n e N, n>=2) <{POST_SNAPBACK}> е то там брояч нема и колко то да са все пак това и е професията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 ахх,яки каки и тези двете не са изпускане ОХ и АХ <{POST_SNAPBACK}> Hubavo OX i AX ama na mene neshtu ne mi haresaha mnoo,ne 4e ne sa sladki ama 4ak za OX i AZ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Hubavo OX i AX ama na mene neshtu ne mi haresaha mnoo,ne 4e ne sa sladki ama 4ak za OX i AХ ! Айде бе...сладки...особено пък АХ...това ми прилича на вица за оня чужденец дето чул, че в BG мъжете били много потентни и дошъл на екскурзия да види. Като пристигнал му потвърдили чутото, само че го пратили по забитите села, дето били най-потентните (щото природата там била най-чиста и заради това... ). Стигнал той до едни овчари и ги питал..."- Абе разбрах, че тука били най-потентните....ама как се оправяте толкова време по тия пасища и ливади без жена?". "- Лесна работа...."...отвърнали му..."...ей, гледай що овце има тука....като закъсаме....така....ако искаш пробвай". Оня се пресрамил....отишъл в стадото...хванал първата овца и ....... Да, ама ония овчари...като почнали да се смеят.....няма спиране... "- Какво бе...да не би да не го правя както трябва?"...попитал оня...."- Не бе...правилно го правиш, ама как можа да избереш най-грозната ти се чудим..." Та и тази АХ...таман нея да избереш... (Sorry за офтопика и стария виц... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 казах - не са за изпускане особено пък ОХ има много яко тяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.