Jump to content
BulForum.com

Mythbusters

asd

На колко отценявате тва сериалче?  

82 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

На мен лично тфа ми е любимото сериалче след като спряха Las Vegas.Тук може да си коментираме кфи простотий са направили тоя път Jamie Hyneman и

Adam Savage,най-известните "ловци" на Discovery :punk :D .

От линк можете да си изтеглите 1 и 2 сезон

ТОЗИ :) .

А иначе за непросветените казвам,че предаването се излъчва всеки делник от 12:00 часа на обяд по Diskovery chanel :P .Еми това е ако намеря още епизоди ще дам линк,но това е за сега :wacko: .

Сериалът е много готин. А аз се кефя най-много когато даден мит се окаже истински.

В началото се стремяха да доказват на всяка чена ча митовете не са верни, но после спряха да се пресилват и малко се ревизираха. Все пак този мит с моста практически го доказаха, а пък го отрекоха. Нищо... има време да се поправят.

Гледал съв всичките серии, включително някои които ги няма (и вероятно никога вече няма и да ги има) на сайта.

Тия двамата са големи кретени.Мноо ме кефят.Разбил съм се от смях на оная серия дето се наливаха с пиене да проверят фаща ли апарата ако праат разни номерца.Не знам що ма ми беше смешна серията.

Според моето скромно мнение на прясно завършил машинен инженер, :P начинът по който базбиват митовете е много баламски :bgrin: но все пак да не забравяме, че е развлекателно предаване, а не е някакво нАучно сериалче :P

Тия двамата са големи кретени.Мноо ме кефят.Разбил съм се от смях на оная серия дето се наливаха с пиене да проверят фаща ли апарата ако праат разни номерца.Не знам що ма ми беше смешна серията.

Хаха , ами аз пък много се кефя като разбиват някой мит ,(за някаква злополука или катастрофа) и той гласи че жертвата е оцеляла и тея двамката използват техния манекен Бъстър и после много се кефят като изгори , или му се откъсне крайник , или нещо подобно,ХАхахаха :bgrin: :bgrin:

Сериалът е много готин. А аз се кефя най-много когато даден мит се окаже истински.

В началото се стремяха да доказват на всяка чена ча митовете не са верни, но после спряха да се пресилват и малко се ревизираха. Все пак този мит с моста практически го доказаха, а пък го отрекоха. Нищо... има време да се поправят.

Гледал съв всичките серии, включително някои които ги няма (и вероятно никога вече няма и да ги има) на сайта.

И аз съм ги гледал,но ся май ще излизат нови серий.И мен много ме кефи като докажат някой мит(което се случва доста рядко де :P :D ) и осбено много ме кефат епизодите в които участва Бъстър :punk ,заливам се от смях :laughing: :laughing: .

Аз мноо се кефа на манекена, който го ползват за различни stunts ^^

ПП: Пише се Discovery

Ти си третия , който пише за тоя манекен и btw ce казва Бъстър.Мене много ме кефят тия където са като чираци при Джейми и Адам , много яко се справят и те с разбиването на митове. :bgrin: :D :P

Ти си третия , който пише за тоя манекен и btw ce казва Бъстър.Мене много ме кефят тия където са като чираци при Джейми и Адам , много яко се справят и те с разбиването на митове. :bgrin:  :D  :P

Ми и аз знам че се казва Бъстър :P .Иначе и "чираците" си ги бива,но Jamie и Adam са си царе в разбиването на митове :punk :punk :D

Сериалчето е зарибено ...... повечето им митове следователно и разбиването им са много яки , но има някои много скучни примерно онова с четките за зъби ..... :D Но нищо не е като СТАРТ ОТ СКРАПА незнам защо няма тема за това предаване , но ви уверявам , че ще направя една , защото аз съм наистина много голям фен на предаването .... :D

Ще помоля хората които гласуват в анкетата да постнат защо са гласуавли така,иначе анкетата става безсмислена.10х предварително :excl: :excl: :excl: excl.gif :excl: :excl: :excl:

Абе след като няма никъде субтитри за тези филмчета,вие толкова ли сте англоговорящи или не ги гледате от wareza а по телевизията?

Абе след като няма никъде субтитри за тези филмчета,вие толкова ли сте англоговорящи или не ги гледате от wareza а по телевизията?

Discovery channel ... аз поне гледам там , зак'во ми е да търся серии и няк'ви отвратителни субтитри след като го дават по телевизията :devil

Discovery channel ... аз поне гледам там , зак'во ми е да търся серии и няк'ви отвратителни субтитри след като го дават по телевизията  :devil

Ми да.И аз по TV-то го гледам.Няма смисъл да се напрягам при положение че го дават и по телевизията :D .Иначе ако някой иска субтитри за някой епизод само да даде програмка и ще му спретна едни :)

• 1 month later...

Еми значи за тези които не знаят:ЗАПОЧНА НОВИЯ СЕЗОН НА НАШИЯ СЕРИАЛ!!!!!!Всеки делничен ден по дискавъри естествено от 8 до 9 часа вечерта :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...