genecatcher Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 1 2 3 Ето още нещо, което не е чак толкова арт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ми и аз да пусна нещичко runaway generations sunrise or sunset 12 3 Ето още нещо, което не е чак толкова арт. <{POST_SNAPBACK}> Сенокосеца е луд, браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 3.това бяха първите снимки като си купих апарата и първия снимачен ден с него. <{POST_SNAPBACK}> Ъъъъъъм, така ли ми се струва или тука фотошопа е изиграл доста голяма роля в орязването на кв. Кючук Париж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Ъъъъъъм, така ли ми се струва или тука фотошопа е изиграл доста голяма роля в орязването на кв. Кючук Париж. <{POST_SNAPBACK}> Не няма никакъв фотошоп.Просто това си е директна снимка от стария град,над Античния театър Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Лелее. И какво стана сега. Оказа се че не си познавам достатъчно града. Какви са тия села и балкани там толкова близко? Не не не. До като не ми покажеш къде е сточна гара и къде са 16 етажните блокове до втора градска болница, не вярвам. На снимката има 2 един до друг, ама нещо са прекалено близо до тримонциум. А те не са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Лелее. И какво стана сега. Оказа се че не си познавам достатъчно града. Какви са тия села и балкани там толкова близко? Не не не. До като не ми покажеш къде е сточна гара и къде са 16 етажните блокове до втора градска болница, не вярвам. На снимката има 2 един до друг, ама нещо са прекалено близо до тримонциум. А те не са. <{POST_SNAPBACK}> Пич, всичко си е ок. И аз се загледах, просто от тази снимка не се вижда сточна гара Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 С малко фокус и цветова корекция става чудно. / надявам се автора да не ми се сърди! / Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 / надявам се автора да не ми се сърди! / <{POST_SNAPBACK}> Изобщо не се сърдя,даже напротив Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 С малко фокус и цветова корекция става чудно./ надявам се автора да не ми се сърди! / <{POST_SNAPBACK}> Ще ми кажеш ли с коя програма ги направи тези неща че искам и аз да все пробвам да коригирам снимка.Ако не те затруднява де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 vasil088, снимката е много яка и аз си позволих да я барна тук таме има още какво да се оправя като зелените цветове, но в момента не ми се занимава, може би утре ще ги дооправя. иначе ето какво се получи @jozo, аз съм го правил тва с photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 vasil088, снимката е много яка и аз си позволих да я барна тук таме има още какво да се оправя като зелените цветове, но в момента не ми се занимава, може би утре ще ги дооправя. иначе ето какво се получи <{POST_SNAPBACK}> Ми кво да кажа наистина Stenli и koceto са се постарали .Супер А един котарак още от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Ами незнам дали е точно за тази тема но много си харесвам една снимка.Ето това котенце Точно за това питах и за програма за да е изсветля малко че е доста жълтава Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Аз за съжаление не мога да ви покажа мои снимки, но за това пък може да разгледате сайта на пловдивски фотограф, който аз съм правил Той има доста не стандартен стил на работа - някой го харесват, други не чак толкова - но гарантирам, че снимките са интерeсни. Пък и ще вдигнете малко статистиката на сайта http://www.milanhristev.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Щрак и от мен 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 За 1 съм сигурен, че е било красиво, но кофти апарата ( с какво снимаш?) и композицията са развалили всичко. Имаш прекалено много обекти, които отвличат вниманието. Виж на 2 е по-добре, а на 3 трябваше да пробваш с по-висока скорост на затвора и по-малка диафрагма, защото петното е огромно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 За 1 съм сигурен, че е било красиво, но кофти апарата ( с какво снимаш?) и композицията са развалили всичко. Имаш прекалено много обекти, които отвличат вниманието. Виж на 2 е по-добре, а на 3 трябваше да пробваш с по-висока скорост на затвора и по-малка диафрагма, защото петното е огромно . <{POST_SNAPBACK}> хахах със фотосмарт435 бая трудно ще стане. За първата се опитах да нехвана кафето, а само сградата и кофата, но нестана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Пускам ви и аз няколко неща от скорошно време...от Италия повечето. Някои вече са ги виждали. Free as a Bird They Won't Let Me Go Away Peeking The Night is a Lonely Business Petrol Sky Lime Green is a Colour I Like Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 B·A·L·A·N·C·E·D http://www.deviantart.com/view/23317836/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 B·A·L·A·N·C·E·D http://www.deviantart.com/view/23317836/ <{POST_SNAPBACK}> Мн е готино признавам - супер интересни идеи имаш и наистина мн добре ги осъществяваш... BTW аз сега снимам нещо дет не му знам точно името, ама е като филмче от картинки, през определен период от време и накрая като се насложат става motion ама трябва доста играчка... Та въпроса ми е има ли някакви тънкости при изпълнението, освен да се сложи на статив и да се снима по часовник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Мн е готино признавам - супер интересни идеи имаш и наистина мн добре ги осъществяваш... BTW аз сега снимам нещо дет не му знам точно името, ама е като филмче от картинки, през определен период от време и накрая като се насложат става motion ама трябва доста играчка... Та въпроса ми е има ли някакви тънкости при изпълнението, освен да се сложи на статив и да се снима по часовник? <{POST_SNAPBACK}> Мерси. Идеята с камъните не е нещо ново, а добре забравено старо. Ахаааа, схванах идеята ти. Преди време даваха филм на BBC за нещо подобно. Например как израства растение, как поникват зъбите на малко дете и т.н. Много добро начинание - би било много хубаво, ако го осъществиш. Това, което запомних е, че те много внимаваха обектът винаги да е на една и съща позиция в кадъра, винаги да се спазват едни и същи параметри - светлина, агъл, фокус и т.н. Трудна работа, но ценна, ако стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ахаааа, схванах идеята ти. Преди време даваха филм на BBC за нещо подобно. Например как израства растение, как поникват зъбите на малко дете и т.н. Много добро начинание - би било много хубаво, ако го осъществиш. Това, което запомних е, че те много внимаваха обектът винаги да е на една и съща позиция в кадъра, винаги да се спазват едни и същи параметри - светлина, агъл, фокус и т.н. Трудна работа, но ценна, ако стане. <{POST_SNAPBACK}> ВВС го правят с камера, а не с фотоапарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Мерси. Идеята с камъните не е нещо ново, а добре забравено старо. Ахаааа, схванах идеята ти. Преди време даваха филм на BBC за нещо подобно. Например как израства растение, как поникват зъбите на малко дете и т.н. Много добро начинание - би било много хубаво, ако го осъществиш. Това, което запомних е, че те много внимаваха обектът винаги да е на една и съща позиция в кадъра, винаги да се спазват едни и същи параметри - светлина, агъл, фокус и т.н. Трудна работа, но ценна, ако стане. <{POST_SNAPBACK}> Без значение как го правят аз снимах в продължение на 3 часа на всеки 4.5 мин - точно снимани по часовник и на статив - вярне е че има леки отклонения ама това го прави автентично, и в моя случай/движение на облаците/ няма нужда да се преценява светлината... обаче проблема е че нямам подходяща програма, която да свърже снимките в последователност и да не разваля качеството като movie maker-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 обаче проблема е че нямам подходяща програма, която да свърже снимките в последователност и да не разваля качеството като movie maker-a http://www.swift-tools.net/Quake/QVM/ Ами незнам дали е точно за тази тема но много си харесвам една снимка.Ето това котенце Точно за това питах и за програма за да е изсветля малко че е доста жълтава Преди След Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Не съм се включвала в темата,но забелязах,че доста хора наистина се интересуват и занимават с фотография сериозно. последните няколко дни качих доста неща в профила си в DA и ще се радвам,ако влезете да разгледате. клик Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Аз много се зарадвах на автопортрета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.