LPFC Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Иначе ето последните ми 2 кадъра:Пловдив от терасата ми Едно небе което май стана прекалено нереално... снимките са много добри.с какъв апарат са правени? ти на Гладстон ли живееш? или поне терасата ти към Гладстон ли гледа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 @VeGor: Тоя нещо много лошо гледа :} добре че не към апарата ето и от мен една снимка от ноща на музеите и галериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 снимките са много добри.с какъв апарат са правени?ти на Гладстон ли живееш? или поне терасата ти към Гладстон ли гледа? Най-прост канон а540, уви На Гладстон живея и натам ми гледа терасата, да Сега по темата - ето снимката с която спечелих конкурса за най-добра фотография на международния кинофестивал "Европа е тук" в Пазарджик преди 2 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Айде малко и от мен.Снимките са от село Бойково (again). На нито една не е играл фотошопа ! Втората снимка е слънцето снимано на Invert,петата е таралеж от доста близо (scary) и последната е на Пловдив сниман от 1600м. надморска височина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Сега по темата - ето снимката с която спечелих конкурса за най-добра фотография на международния кинофестивал "Европа е тук" в Пазарджик преди 2 дни Снимката има голям заряд и носи разказ за тъжната действителност в страна, която "гордо" е представена от националния си флаг, който се валя някъде из кофите за смет. Браво на ловеца на момента! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Over the clouds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Over the clouds... наааайс къде е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Пирин,Тодорина порта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 http://agarvaen.deviantart.com/art/History-64000092 Настоящият ми десктоп вкъщи.PSP 9,малка заигравка със шрифтовете, и около 3 часа нагласяне на орнаменти И настоящият ми десктоп на работното място. http://agarvaen.deviantart.com/art/Flag-39878383 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 http://agarvaen.deviantart.com/art/History-64000092Настоящият ми десктоп вкъщи.PSP 9,малка заигравка със шрифтовете, и около 3 часа нагласяне на орнаменти И настоящият ми десктоп на работното място. http://agarvaen.deviantart.com/art/Flag-39878383 за първото - бая си си поиграл а колкото до снимката, не ми харесва тая централна композиция и рамката е малко шарена като за моя вкус, но идеята е добра и като цяло кадъра въздейства. п.с. +watch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Ами снимката е от миналата година - тогава едва започвах да навлизам в материята.Но пък и идеята беше да се наблегне на самото място.За рамката си прав - гнусничка е...Благодаря за +watch -a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Това го правих снощи..Позаиграх се малко...В смисъл заигравката се състоеше в JPEG Artifact Removal, Lens Flare и Black and White Points/PSP9 и GIMPshop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Ето тая картинка ме кефи , обложка е на една игра . Направих банер от нея . Сега се чудя как да си направя аватар . Имате ли някви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Анимиран или не?Ако е анимиран, подбери си още картинки от играта, поорежи тук-там, после малко ефекти и си готов.Ако не е анимиран...както ти хареса.Може само логото, може някой от върколаците.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Точно това ми е мисълта в момента . Коя част и как да е изрежа за да се вижда хубаво за какво става въпрос . Анимиран ще стане ако искарам скреенове от играта и си поиграя малко , ама няма смисъл от анимирани . Аз анимирани си имам ... идеите ми са на свършване и незнам какъв аватар да си сложа вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Ami ostani si s edin, kojto te kefi naj-mnogo.No puk inache zashto samo ot tazi igra?Razrowi iz neta za kartinki na varkolaci i si naredi sobstwen kolaj ot tiah, sled towa sloji logoto na igrata...varianti mnogo. 56,995 results for werewolf Ima mnogo iaki.Zabavliavaj se. Eto tova me kefi mnogo - nestandarten pogled kum wunshnia vid na varkolaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Снощи нямаше какво да правя и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Вегоре, много добра снимка. Малко заигравка...Кичозно е, ама ме кефи как се получи.Размера е доста по-голям, затова пускам само превюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Есенно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 пЛакатник - миналата година, октомври месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Айде и от мен някоя От лятото 2007, сони dsc s600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 @GUI: Тези от кулата са станали много яко... кой град е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.