Jump to content
BulForum.com

Форумна галерия

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply
  genecatcher said:
Благодаря! Само че композицията вече е развалена и няма да стане същото ако почна да го правя отново.

Иначе имаш право синьото не се връзва много. Но по-добре да остане така, защото иначе може и по-зле да стане.

Преведи си подписа ми...

Но все пак си направил и двете... :)

Aquila said:

Извинявай, но тази снимка може твърде много да се критикува... Доста странно изпълнение. :(

А между другото в тази тема гледам повечето от тоя сайт показват... та май ша зема и аз да го разуча, че да покачвам малко аматьорщини.

Teddy-King said:
Извинявай, но тази снимка може твърде много да се критикува... Доста странно изпълнение. :(

Ами неможах да отрежа бора. Неизлезе точно това, което исках, но с такъв апарат, толкова.

http://www.deviantart.com/view/22037731/

Не го сложих в темата за макро, защото можеше и по-макро да стане, а пък на мен не ми беше това целта.

Големичък си е!

Ей, къде е това бе, UFO? Mежду другото мога да ви покажа малко подобни такива снимки от Алпите на един приятел. Снимани са като за документални и са си такива, но е интересно.

Teddy-King said:
Айде и аз да ви вляза с нещо, че вече ми стана неудобно.

за пушачи 1 и 2

за природозащитници

за любители на чашката

Приемам всякаква критика!

По никакъв начин не подсказваш кое трябва да е в преден план. Дори и името може да даде насока на посетителя за това какво да търси във снимката.

Може да прочетеш и информация за това къде да се ползва светкавица и как се определя светлочувствителноста.

shadowhand said:
По никакъв начин не подсказваш кое трябва да е в преден план.

Това за коя снимка се отнася, че нещо много се обърках? Или за всички? Още по-странно...

GeorgiK said:
Ей, къде е това бе, UFO? Mежду другото мога да ви покажа малко подобни такива снимки от Алпите на един приятел. Снимани са като за документални и са си такива, но е интересно.

Един два върха преди Mont Blanc :rolleyes:

Teddy-King said:
Това за коя снимка се отнася, че нещо много се обърках? Или за всички? Още по-странно...

За всички. Снимките спадат повече към графа snapshots, а като гледам ти желаеш да ги караш към Art photography. За да стане арт трябва да има нещо да изпъкне, а да не е просто набор от цветове.

PS: Приемай критиката ми с добри намерения. Нямам полза да го казвам с цел заяждане.

shadowhand said:
За всички. Снимките спадат повече към графа snapshots, а като гледам ти желаеш да ги караш към Art photography. За да стане арт трябва да има нещо да изпъкне, а да не е просто набор от цветове.

PS: Приемай критиката ми с добри намерения. Нямам полза да го казвам с цел заяждане.

Подкрепям! Освен това, трябва да има концепция и композиция, като идея от автора. Играчка с осветлението и рекурсията.

ето я моята 1-ва, тоест 2-ра макро снимка - не е кой знае каква ама нали тепърва прохождам...

Alone

не знам дали ще забележите ама има скрит смисъл който се открива в заглавието...

Всички критики и коментари са препоръчителни, защото как иначе ще разбера как я намирате вие тази картина

GeorgiK said:
А кога е снимано? Може да сте били заедно с моя човек, затова те питам. За Николай Беев става дума...

Преди седмица, с Жоро Черноземски "експедицията" ;)

genecatcher said:
http://plantgene.org/pics/DSC00831.jpg

Изморих се да го вдигам на крака тоз умрял комар и накрая го туширах.  :D

с ква машина снимаш?

shadowhand, айде като голям разбирач, кажи ми какво ли бих искал да изкарам на преден план в снимката с пилето! Може би облакът? Най-вероятно. А в снимката с бутилките? Лявата или дясната? Или май средната?

Като казах че приемам критика, нямах предвид безпочвени залъгалки, а истинска такава. Ако не можеш да дадеш такава, трай си. Аз много добре знам, че снимките ми не струват, и не претендирам за нищо. Ама не е това начина по който да ми го кажеш. Кажи ми: "Хои се гръмни някъде с твойте снимки!" По бих го приел. Или като казваш нещо, стъпи върху него! Това, което казваш е по ъпсурдно и от снимките ми. Не ме интересува към коя категория са снимките, не ми е това проблемът. По-голямата част от категориите дори не успях да си ги преведа, а и не съм се и опитвал. Не смятам, че ми е необходимо. А ти ми казваш, че били за друга категория. Еми хубаво, пиши ги където сметнеш за правилно, пък ми кажи, аз може да ги прехвърля в правилната.

Пак казвам- вярвам, че не се заяждаш, и пак казвам- приемам критика! Сигурен съм, че има какво да науча, винаги има. Но от човек, който може да ме научи на нещо.

Teddy-King said:
shadowhand, айде като голям разбирач, кажи ми какво ли бих искал да изкарам на преден план в снимката с пилето! Може би облакът? Най-вероятно. А в снимката с бутилките? Лявата или дясната? Или май средната?

Като казах че приемам критика, нямах предвид безпочвени залъгалки, а истинска такава. Ако не можеш да дадеш такава, трай си. Аз много добре знам, че снимките ми не струват, и не претендирам за нищо. Ама не е това начина по който да ми го кажеш. Кажи ми: "Хои се гръмни някъде с твойте снимки!" По бих го приел. Или като казваш нещо, стъпи върху него! Това, което казваш е по ъпсурдно и от снимките ми. Не ме интересува към коя категория са снимките, не ми е това проблемът. По-голямата част от категориите дори не успях да си ги преведа, а и не съм се и опитвал. Не смятам, че ми е необходимо. А ти ми казваш, че били за друга категория. Еми хубаво, пиши ги където сметнеш за правилно, пък ми кажи, аз може да ги прехвърля в правилната.

Пак казвам- вярвам, че не се заяждаш, и пак казвам- приемам критика! Сигурен съм, че има какво да науча, винаги има. Но от човек, който може да ме научи на нещо.

Човек, по-полека.

Аз ти предлагам да потренираш малко. Пък като се научиш, тогава качвай в онзи сайт. Снимките ти дори не са на фокус.

Хайде със здраве... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...