ThE_UfO Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 ThE_UfO, къде ти е червената точка бре? <{POST_SNAPBACK}> Тфа е дедо репа вади бе! Демек поучителна картинка към притчата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 puskam dve versii na edna i sy6ta snimka.snimkata stana syvsem spontanno,oba4e spored men se polu4i mnogo dobre:) detence1 detence2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ето нещо от миналата седмица: Лунапарк Myst4 in Real Life - точно заради тази асоциация я снимах Мелница My Flying Ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 Що ми се струва, че там не е толкова дълбоко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 pic 1 Video capture, як момент на приземяване pic 2 Прост апарат с лента, но перфектен момент за снимка (чак песък се дига) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ето нещо от миналата седмица: Лунапарк Myst4 in Real Life - точно заради тази асоциация я снимах Мелница My Flying Ass <{POST_SNAPBACK}> Тези ако не са от Несебър... особено мелницата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Plovdiv Burning Plovdiv Burning #2 Plovdiv Burning #3 Снимките са с много нисък шатър, тъй като са правени с Canon PowerShot A400, но все пак ги споделям със всички като доказателство, че и с евтин фотоапарат може да се постигне нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Забелязвам, че много от вас снимат животни, цветя и т.н., което много ме радва. Ако имате желание, може да подкрепите zoomania.org, като пратите вашите снимки на stamen.stamenov@gmail.com със вашето име или ник. И да споменете, че пилето ви праща . Вече няколко съфорумци имат галерии в портала, за което съм им благодарен и дано пращат още хубави снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 http://www.deviantart.com/deviation/21695845/ Новото творение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Ready for the storm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Само тая къща в сянката ми седи гадно там. Иначе небенцето си е къртач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Само тая къща в сянката ми седи гадно там. Иначе небенцето си е къртач... <{POST_SNAPBACK}> тая? че то това отдолу са само къщи... тук таме дръвце! Бай Дъ Уей това отдолу е стария град Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Виждам, какво е...и дърветата и къщите все загрозяват. Просто казвам, че небето е много добро, но пък сянката и изобщо долната част не е на същото ниво и много се хваща контраста... Това казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Ето и нещо от мен Снимките са правени от 20-тия етаж на блока до Военна Болница, имам ги на 1600х1200 , но не ги давам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Днес след бурята небето беше страхотно, дано някой е снимал. За жалост при мен нямаше добра видимост, пък и докато се наканя моментите изчезнаха. Преди залез също беше много красиво. splt-rmx, можеше само линкчета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Exxххх.... чудо-чудо London tube Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Ето и нещо от мен Снимките са правени от 20-тия етаж на блока до Военна Болница, имам ги на 1600х1200 , но не ги давам... <{POST_SNAPBACK}> Ako не бях разпознал местата които си снимал, изобщо нямаше да повярвам, че е Пловдив. Много са красиви, наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 100% real cinnamon Неможа да стане както исках, ама айде от мен да мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 @splt-rmx много яки снимки майна най-много ми харесаха първите две но най вече 2-та направо е луда работа аре да ми я пратиш за да си я сложа на десктопа за да си я гледкам напрово е невероятна днеска я пратих на брачетката от Москва и гаджето неще да повярва че това е Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 100% real cinnamon Не можа да стане както исках, ама айде от мен да мине. <{POST_SNAPBACK}> Много кефи!!! Само ако позволиш две малки препоръки. 1. сянката която в момента синее да я ндаправиш сива 2. цялата композиция да слезе леко надолу за да остане повече въздух над обекта а не под него както е в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Много кефи!!! Само ако позволиш две малки препоръки. 1. сянката която в момента синее да я ндаправиш сива 2. цялата композиция да слезе леко надолу за да остане повече въздух над обекта а не под него както е в момента. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря! Само че композицията вече е развалена и няма да стане същото ако почна да го правя отново. Иначе имаш право синьото не се връзва много. Но по-добре да остане така, защото иначе може и по-зле да стане. Преведи си подписа ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Поправи го поне, като ще го показваш и в темата специално: A Mind Once Stretched By A New Idea Never Regains Its Original Dimensions... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Поправи го поне, като ще го показваш и в темата специално:A Mind Once Stretched By A New Idea Never Regains Its Original Dimensions... хи-хи Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Поправи го поне, като ще го показваш и в темата специално:A Mind Once Stretched By A New Idea Never Regains Its Original Dimensions... <{POST_SNAPBACK}> Хаха, случва се и в най-добрите семейства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 От три дена вече имам фотоапарат, но за съжаление ми липсват акумулаторни батерии и докато не си взема няма да мога да снимам добри снимки(защтот сега докато се наглася и ми падне батерията и т.н.) Е днеска ми хрумна да се правя на фотограф или поне да снимам и като няма хубав залез, като нямам хубава роза, охлюв или пчела реших да снимам едно цвете... Абе с 2 думи - още съм новак и това даже е първата ми снимка и не очакваите нещо велико.. cvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.