Jump to content
BulForum.com

Къде се продават батерии за ГСМи???

Recommended Posts

трябва ми батерия за телефон Motorola cd930 знам че батерията струва колкото телефона затова питам ако знаете къде са евтини и свястни??? :D

След тунела на Гладстон, преди църквата Св. Петка вдясно. Там е склада от който зареждат оказиончетата на Руски.

Другото място е Германос. Малко по-скъпо е, но пък дават 1 година гаранция :)

Ха-ха-ха. Гаранция на кое?!? Гаранция - Франция!

Edit: :D Ужас! :punk

Ха-ха-ха. Гаранция на кое?!? Гаранция - Франция!

Дам, и аз така си мислех, но ми се наложи да купя една батерия за една Моторола и имаше само в Германос. Та купих батерията, но ми направи впечатление, че дори и след третото зареждане пак караше по 2 дни, а трябваше да издържа поне 4. Та отидох в Германос и им обяснявам за какво иде реч. Момичето беше много любезно и ми каза да пробвам още 2 зареждания и ако проблема остане да я върна. Така и направих. Заредих я още два пъти, но пак същата хава. След няколко дни отидох в магазина с гаранционната карта на батерията и касовата бележка и ми я смениха с нова, която и до ден днешен си кара 4-5 дни - ползвана е около година и половина ;)

След тунела на Гладстон, преди църквата Св. Петка вдясно. Там е склада от който зареждат оказиончетата на Руски.

улица знаеш ли да се ориентирам , че за пръв път го чувам това място??

как изглежда този склад?

улица знаеш ли да се ориентирам , че за пръв път го чувам това място??

как изглежда този склад?

Това е точно между Avenue и Office 1 ;) Един голям магазин, дори мисля, че отвън имаше изкарана някаква реклама. Не може да го пропуснеш :D

Това е точно между Avenue и Office 1 ;) Един голям магазин, дори мисля, че отвън имаше изкарана някаква реклама. Не може да го пропуснеш :D

еми не е там:))

намира се точно след тунела като вървиш в посока църквата св.Петка, а за този магазин , който казва колегата е друг той се намира да фризъорския салон , но там няма голямо разнообразие и са по високи цените

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...