Jump to content
BulForum.com

ПРОДАВА на търг

Recommended Posts

CPU Athlon 1800+ (DUT3C JIXIB 0339) - начална 60, блиц 80 лв.

VGA Axle FX5500 128/128, ТV Out, DVI

произведена октомври 2004 с остатъчна гаранция и подменено охлаждане с меден титан - начална 50, блиц 70 лв.

TR2 на почти 2 месеца - начална 5, блиц 10 лв.

блиц за всичко 150 лв.

край на търга 20.07

до тук:

CPU - 62 zizirixo

VGA - 55 charovni

FAN - 8 ala-bala

всичко накуп - 140 Marvin

EDIT: минимална стъпка 1 лв.

CPU - 60.

VGA - 50.

TR2 - т'ва пък к'во е?

това е това , съжалявам за пропуска в първия пост

ако цифричките горе означават че даваш началните цени трябва да отбележа че zizirixo даде пръв началната за процесора

това е това , съжалявам за пропуска в първия пост

ако цифричките горе означават че даваш началните цени трябва да отбележа че zizirixo даде пръв началната за процесора

ами тъй като това е търг, наддаванията трябва да се виждат от всички!!!

CPU - 61, VGA - 50, FAN - 5.

Да приемем ли че търга е с краен срок 20.07. 2005

И ако е тази година в 23.59.59 ли свършва,защото е имало доста спорове по този въпрос.

Да приемем ли че търга е с краен срок 20.07. 2005

И ако е тази година в 23.59.59 ли свършва,защото е имало доста спорове по този въпрос.

по скоро около 18 часа нефорумно (реално) време

А тази видеокарта ще оправи ли този проблем, който имам:

Video%20message.jpg

Ако някой знае да каже.

Ч.А.

ми според писаното там 5500 е сред recommended

Интересува ме картата , кога е произведена датата отзад , която пише ,дали е претърпяла ремонт ,щото повечето 5500 на Аxle са претърпели такъв и им лепат охладител на един от транзисторите , адски много грее, ако може дай и снимка.

Интересува ме картата , кога е произведена датата отзад , която пише ,дали е претърпяла ремонт ,щото повечето 5500 на Аxle са претърпели такъв и им лепат охладител на един от транзисторите , адски много грее, ако може дай и снимка.

произведена е октомври 2004 и мосфета е читав. вентилатора съм го сменил щото е пълен боклук и още на 2-рия месец почна да вие което не беше особенно приятно. снимка се опитвам да направя от вчера, надявам се днес да намеря фото за да го осъществя най-после.

Интересувам се, дали процесорът е отключен (предполагам, че е, ама не е написано) и на каква честота работи с приличен клок, без повишаване на напрежението. Примерно, дали е пробван на 10х200 или нещо подобно.

Интересувам се, дали процесорът е отключен (предполагам, че е, ама не е написано) и на каква честота работи с приличен клок, без повишаване на напрежението. Примерно, дали е пробван на 10х200 или нещо подобно.

DUT3C по принцип са заключени и не съм пробвал да си играя с множителя. работил е около 10 месеца на 170х11,5 (при 5:6 ДДР=204) без повишаване на напрежението (1,6В стандартно), минаваше всички тестове на 180х11,5@1,65В но ми гърмеше windows installer, но с по-читаво захранване от 300В кодеген предполагам че може да ги захапе и стабилно. с такива настройки, видеото и 256 рам 2,5-3-3-8 ~7600 3D Mark01

Fan 8.50

Poneje ne sum osobenno kompetenten tva CPU 6te trugne li na 266Mhz. FSB ???

I kolko sa mu realnite Mhz. ??? (Poneje dokolkoto zn. tezi imena s "+" - v tqh ne sa vkliu4eni realnite 4estoti na CPU-to , ili gre6e ??? )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...