Jump to content
BulForum.com

Продавам уреди за Fingerboard

Recommended Posts

Уредите са ръчно направени.На един приятел са.Има 2 виража 2 фънбокса и......всъщност и аз незнам как се наричат.Абе най добре вижте на снимките.Който иска снимки да ми даде е-мейл,защото датакома не бачка и няма къде да ги кача. :bgrin:

Искам да добавя,че рампите са така направени,че като сложите някоя от малките рампи върху големите се получава друга рампа.Абе много добре са изпълнени.

~mod. edit~

Прочети тези правила. Темата е затворена поради несъответствие с правилата на секцията Buy/Sell!

Уредите са ръчно направени.На един приятел са.Има 2 виража 2 фънбокса и......всъщност и аз незнам как се наричат.Абе най добре вижте на снимките.Който иска снимки да ми даде е-мейл,защото датакома не бачка и няма къде да ги кача. :bgrin:

Офф: Сори ама да му хелпна .....

Вместо всички да си дават меиловете ги качи на server:play.evrocom.net port:4321 правиш си нова папка в incoming и ги упваш , но преди тва трябва да се регистрираш в форума на play.evrocom.net ...... в краен случеи ми ги прати на моя меил има го в профила и ми прати пм , че си ми ги пратил и аз ще ти ги кача :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...