kumcata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 продавам тази Нокия панела не е в перфектно състояние но на телефона всичко си му е 6+ със зарядно цената му е 250лв. и работата е спешна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Цената подлежи ли на коментар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 A Little Bit на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 нова цена 240 айде хора телефончето е хубаво а на мене парите ми трябват спешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 new price 220 работата стана още по спешна Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 new price 220 работата стана още по спешна <{POST_SNAPBACK}> От къде е купуван, има ли гаранция, защо го продаваш и работи ли с Мтел ? P.S.Това смартфон ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 купуван е от магазинче на центъра срещу адидаса.. ползван е от мен бая време и няма ядове с работенето гаранция няма .. (беше 3 месеца) продавам го защото парите супер спешно ми трябват за К700и работи и с 2-та оператора безотказно и последно НЕ е смартгон (няма симбиан) но има доста екстри (пък като за тая цена да не говорим) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 нова цена 200 и май повече надолу нема да може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Според мен този телефон е една от малкото издънки на NOKIA. Съжалявам приятел ама това е доста висока цена за 7600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 16, 2005 Author Share Posted July 16, 2005 Според мен този телефон е една от малкото издънки на NOKIA. Съжалявам приятел ама това е доста висока цена за 7600. <{POST_SNAPBACK}> несъм те питал висока ли е цената или не... писнало ми е от педераски поментари ако имаш реален интерес коментара (и то такъв трябва да бъде на ПМ) колкото до цената аз продавам и ако искам мога да и сложа и 800лв. телефона още се продава ако има реален интерес и коментари на ПМ колкото до това като пишете че е издънка се аргументирайте да не ставате още по смешни Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 SOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.