asd Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Та ше си правя ъпгрейд на компа и продавам: 1.Ram 512mb DDR400 2.Видео карта:GeForse MX-440 8X 128Mb TV-out EX-4428NT-8X(тфа пише отзад на картата и се надявам да не ми са смейте за това че съм написал името на картата погрешно 3.Видео Карта:Radeon 9200(ако някой е по заинтересован да каже да пиша и останалите характеристики) 4.Дъно:Soltek FSB 333 MHz,AGB 8x,DDR 400 5.Процесор:AMD Atlon 2.2Mh(само това знам за процесора ) За цените може да се пазарим,а за качеството на частите може да потвърдят от ДЕС ООД на улица "Севастопол"13 тел:441 374.Ако сте заинтересовани от нещо не ми пишете ЛС а направо в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Напиши някакви ориентировъчни цени, защото има опасност да ти затворят темата. Аз се интересувам от процесора, обаче ако може да ми кажеш някаква цена. Първо да видим цена, а после ще говорим за характеристиките Забравих да питам дали процесора има някаква остатъчна гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Та ше си правя ъпгрейд на компа и продавам: 1.Ram 512mb DDR400 2.Видео карта:GeForse MX-440 8X 128Mb TV-out EX-4428NT-8X(тфа пише отзад на картата и се надявам да не ми са смейте за това че съм написал името на картата погрешно 3.Видео Карта:Radeon 9200(ако някой е по заинтересован да каже да пиша и останалите характеристики) 4.Дъно:Soltek FSB 333 MHz,AGB 8x,DDR 400 5.Процесор:AMD Atlon 2.2Mh(само това знам за процесора ) За цените може да се пазарим,а за качеството на частите може да потвърдят от ДЕС ООД на улица "Севастопол"13 тел:441 374.Ако сте заинтересовани от нещо не ми пишете ЛС а направо в темата. <{POST_SNAPBACK}> Според правилата в тази секция от форума, трябва да си максимално изчерпателен относно нещата които продаваш, както и да напишиш цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Интересувам се от 3,4,5! Дай повече инфо и пиши цените все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Дай цена на рам-та и картата(1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 интересуват ме дъното и процесора... има една рограма Aida 32 инсталирай си я ни кажи какво инфо пише там за тия части.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Хора споко след малко се надявам да имам цените на частите.Стига сте се препирали .Първо да напрая ъпгрейд-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 заглавие на темата - от кор надолу цени - йок правила - да го духат плюс това: Хора споко след малко се надявам да имам цените на частите.Стига сте се препирали .Първо да напрая ъпгрейд-а <{POST_SNAPBACK}> да живеем в детската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.