afx Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 Iskam samo da predupredq - ako nqkoi ne znae kakvo e mosh pit, mnogo da vnimava kyde 6te si nameri mqsto na concerDa na KoRn Metal rullllllllllz! <{POST_SNAPBACK}> Чувал съм за.. circle pits надявам се да е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Хайде, че не остана време! Дайте да видим кои ще ходим и да организираме нещо! Edit: " На 8 септември меломаните ще чуят и съвсем нови песни от предстоящ диск. Той ще бъде истинска сензация, защото негов продуцент ще бъде Тери Дейт, работил с метъл величията "Пантера" и "Соулфлай". Концертът у нас е част от голямото европейско турне." Източник: Стандарт. + Съпорт: DREADLOCKZ (????) Източник:СМЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Я кажете някои от най-големите им хитове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Я кажете някои от най-големите им хитове... <{POST_SNAPBACK}> http://mp3.com.hk:8084/KoRn/Greatest.Hits.Vol.1(2004)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Уф билетите в Пловдив са свършили...някой ще ходи ли до софия по-рано за да ми вземе няколко?...ще има награда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Dami i gospoda.. az sum v sofiq... Twa e super gaden grad i ni6to ne moje da se pravi... Are da se razbirame ne6to 4e mi pisna da trupna v o4akvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Dami i gospoda.. az sum v sofiq... Twa e super gaden grad i ni6to ne moje da se pravi... Are da se razbirame ne6to 4e mi pisna da trupna v o4akvane <{POST_SNAPBACK}> Ще ти звънна като пристигна! Това ще е вечерта на концерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 потвърдено ли е вече кой ще замести head ?както и tracklista им за концерта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 БИлетите в рокшопа на Отец Паисий са свършили. Някой знае ли дали на друго място продават и дали изобщо има в България останали. Дали имат някакви резервни в София? Някой също ако иска да продаде. Давам 35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 БИлетите в рокшопа на Отец Паисий са свършили. Някой знае ли дали на друго място продават и дали изобщо има в България останали. Дали имат някакви резервни в София? Някой също ако иска да продаде. Давам 35лв <{POST_SNAPBACK}> Доколкото чух (САМО СЛУХ!) са останали само 150 билета в София. Мен обаче много ме съмнява да свършат. Аз ще си купя на 8ми от София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 в Пловдив нали в 2 магазина се продаваха, и двата ли проверихте ? имаше телефони дадени, може да се обадите и да питате за да не се разкарвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 в Пловдив нали в 2 магазина се продаваха, и двата ли проверихте ?имаше телефони дадени, може да се обадите и да питате за да не се разкарвате <{POST_SNAPBACK}> Билети в единия няма от седмица и повече, в другия не проверих тогава, но и да е имало - вече няма Преди малко се обадих на един приятел от София и той каза, че преди 2 дена е купувал билет и е нямало проблеми с бройките. Редакция: няма и в двата магазина в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Setliste: 01. Intro (I've Seen it All) 02. Here to Stay 03. Twist 04. Got the Life 05. A.D.I.D.A.S. 06. Dirty 07. Twizted Transistor 08. Falling Away from Me 09. Did my Time 10. Shoots and Ladders / One 11. Freak on a Leash 12. Faget 1. 4U 14. Another Brick in the Wall Encore: 15. Blind 16. Somebody Someone 17. Hypocrites 18. Y'all Want a Single Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 KONCERTA BESHE 6 + ...PROSTO NQMA KVO POVECHE DA KAJA ..NITO 4UVAM KAT' HORATA , NITO GOVORQ KATO HORATA , NITO MOGA DA SI HODQ NA KRAKATA ....TOTALNO RAZGLOBQVANE p.s padnah 7-8 puti ...ama to pogo ..ko da go praish .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Концерта беше перфектен от страна на музикантите. Обаче озвучаването беше под всякаква критика... rubber_head, не ме разбирай погрешно, и аз се размазах, и паднах повече пъти, и виках, и скачах и... та това си бяха Корн. Ама... Звукът си беше бозица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ами накратко казано - Концерта беше много здрав! Самия факт че след толкова години доживяхме да дойдат в България, си е уникално само по себе си. Според мен а и според доста хора с които разговарях преди и след концерта, мнението е че самите Корн изглеждаха сякаш не са очаквали подобно посрещане в родна България. За щастие бяха приятно изненадани от пълната зала и експлозивната публика, която не се спря и за миг да скача, скандиря името на групата или да пее текстовете на песните им. Впечатление направи изпълнението им на Another brick in the wall на Пинк Флойд както и фрагмент One на Металика. Действително от звука можеше да се иска още, защото определено вокалите глъхнеха и браждеха на моменти, но пък баса беше на ниво, вероятно акустиката на Фестивална не позволява много по-добър звук. За сметка на това атмосферата компенсираше и всичко беше наред. Погото, за щастие, не беше от най-бруталните на които съм присъствал и това ме радваше, защото си останах със здрави зъби и без синини, само със силна умора на мускулите и определено силна дехидратация, корегирана с около 1,5литра вода след концерта. На мен, а вероятно и на хилядите други фенове им се стори малко кратък концерта, но пък това говори че сме си изкарали екстра, а както знаем хубавите неща свършват бързо! Надяваме се заради доброто посрещане и прекрасната атмосфера, Корн да ни удостоят с честта да дойдат отново след време. За мен лично преживяването беше много, много яко. Това е, който не успя да дойде наистина има за какво да съжалява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Наистина уникален концерт , както казахте озвучаването не беше много на ниво , но въпреки това мисля че се справиха добре ..бях приятно изненадан от доброто пого което се получи , поне там кадето бях..нямаше кой знае какви проблеми всички се кефиха и никой не се правеше на "голяма работа" ..малко влизането беше проблем , но има ли значение , всичко си заслужаваше до последния лев , удар и тн Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Това е, който не успя да дойде наистина има за какво да съжалява! Мхммм... като мен например Снощи бях депресиран докъм 03:30.. За щастие поне днес си взех изпита, заради който пропуснах това уникално събитие.. Радвам се че сте си прекарали добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Искам едно уточнение да направя: днес говорех и с други хора- звукът в задния край на залата е бил хубав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Това е, който не успя да дойде наистина има за какво да съжалява! <{POST_SNAPBACK}> Защо постоянно някой трябва да ми напомня! Ама аз съм си виновен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Защо постоянно някой трябва да ми напомня! Ама аз съм си виновен! <{POST_SNAPBACK}> AAAAAAAAAAAAAAA! ..... а пък аз даже не разбрах че са имали концерт.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 nqkoi pusna muhata 4e bizkit za dogodina ama neznam ...dano da e prav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 AAAAAAAAAAAAAAA! ..... а пък аз даже не разбрах че са имали концерт.................... <{POST_SNAPBACK}> Ти къде живееш бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Концерта беше ....няма думи!!! А някви снимки има ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Some pictures from the concert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.