stefan_t_st Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Определено не е велик, но не е и лош. Става за гледане. Особени батални сцени няма, но не бих казал че е лишен от екшън. За филм по комикс си е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Филма е:1во кратък 2ро лишен от екшън сцени 3то лишен от смисъл 4то по лош дори и от Daredevil ... Който иска да го гледа ... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с 1-во, 3-то и 4-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Филма е много як само това мога да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Mi imam go s qko kachestvo ama mi se stori malko tapichko s edna bitka ni6tu intriguvashto!Po skuchen ot komiksite i animaciite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Az purvo bqx skepti4no nastroen kum filma i otidox da go gledam s edin priqtel filma ne e lo6,stava za gledane ama ne mi se vqrva da polu4i "oskari" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Az purvo bqx skepti4no nastroen kum filma i otidox da go gledam s edin priqtel filma ne e lo6,stava za gledane ama ne mi se vqrva da polu4i "oskari" . <{POST_SNAPBACK}> Да , филмчето става като да си убиеш времето , но пък не е нищо особено имаше добри моменти , но пък глупав /тъп/ край Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Филма е:1во кратък 2ро лишен от екшън сцени 3то лишен от смисъл 4то по лош дори и от Daredevil ... Който иска да го гледа ... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Ами най-вероятно ще заинтригува публиката под 15 години....иначе който е гледал Hulk или др. подобни по комикси, сигурно този няма да му направи впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Не е чак толкова лош!Jessica Alba си е бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 По-добра комедия не съм гледал от доста време насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 По-добра комедия не съм гледал от доста време насам <{POST_SNAPBACK}> абсолютно съм съгласен . къв екшън бе - слушате (четете) ги кви си ги дрънкат. "-Ти гориш!!! - И ти не си зле " Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 абсолютно съм съгласен . къв екшън бе - слушате (четете) ги кви си ги дрънкат."-Ти гориш!!! - И ти не си зле " <{POST_SNAPBACK}> Не виждам " -Oh, You're so hot.. -Thanks, You too... " Кво общо има с "Ти гориш" Филмчето го бива, хареса ми, но гледаш го и край Нищо повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Не виждам " -Oh, You're so hot.. -Thanks, You too... " Кво общо има с "Ти гориш" Филмчето го бива, хареса ми, но гледаш го и край Нищо повече... <{POST_SNAPBACK}> не в болницата , като карат ските/сноуборда Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Да си загубиш времето час и нещо става Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Не виждам " -Oh, You're so hot.. -Thanks, You too... " Кво общо има с "Ти гориш" Филмчето го бива, хареса ми, но гледаш го и край Нищо повече... <{POST_SNAPBACK}> Елементарна игра на думи в английския език. "hot" освен "горещ" означава и "готин" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Елементарна игра на думи в английския език. "hot" освен "горещ" означава и "готин" <{POST_SNAPBACK}> ми точните изрази са: -You`re on fire!!! -Thanks, you pretty good too. та къде видя hot не че няма игра на думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Филм-а не е толкова тъп за колкото го мислех.Даже ми допада Но играта...нямам думи!!Не сам играл по-тъпо нещо след Сноуборд 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Туко що го изгледах и филма доста ми хареса.Не е от най-добрите но го бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Като четях постовете на повечето хора в тази тема много се чудех дали да го гледам. Е гледах го. Не е кой знае какво, но си заслужава да си загубиш малко от времето заради него. Само нещо края не беше изпипан както трябва или поне така ми се стори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Анимационен филм,в който картинките са заменени от компютърна графика и актьори,какво по-различно от Fox Kids може да се очаква ...(това не е задължително негативно мнение,всеки си го разбира за себе си) Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Филма е:1во кратък 2ро лишен от екшън сцени 3то лишен от смисъл 4то по лош дори и от Daredevil ... Който иска да го гледа ... <{POST_SNAPBACK}> 1,2,3 О.К. ама не е по - лош от daredevil е това ест. е мое мнение, но DAREDEVIL освен action има и друго освен БОЙ - ама на който каквото му харесва... аз просто изказвам своето мнение. No hard feelings, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 А бтв тва "you're hot", настина беше в болница или квото беше там и беше преди ските/сноуборда. А тва "You're on Fire" май беше след тва ... уф .. бе няма значение толкова.. Филма го бива, хареса ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Tozi film si e idealnata dafka za okoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 1,2,3 О.К. ама не е по - лош от daredevilе това ест. е мое мнение, но DAREDEVIL освен action има и друго освен БОЙ - ама на който каквото му харесва... аз просто изказвам своето мнение. No hard feelings, right? <{POST_SNAPBACK}> Още не съм гледала Fantastic 4, но съм напълно убедена, че по-тъп от Daredevil няма... особено с оная реплика, която я повториха 10 пъти, "Stay, stay with me" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 FANTASTIK 4 е супер майна много ме кефи ония каммения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.