DeR_MeISteR| Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 qko nqkoi si go e svalil da kaje dali e hubav i kak e ka4estvoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 qko nqkoi si go e svalil da kaje dali e hubav i kak e ka4estvoto <{POST_SNAPBACK}> Ivo Ivo filma e po-hubav otkolkoto pove4eto hora o4akvat,oba4e ne znam dali bylgarskata publika 6te go otzeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ivo Ivo filma e po-hubav otkolkoto pove4eto hora o4akvat,oba4e ne znam dali bylgarskata publika 6te go otzeni. <{POST_SNAPBACK}> От къде го свали? Кажи та да можем и ние да го оценим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 От къде го свали? Кажи та да можем и ние да го оценим. <{POST_SNAPBACK}> ENJOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 mersi,kris4anaga:) ne6to razbrah 4e si me tarsil za onui ne6to a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 И тоя филм ли ще си го проваляте с лошото качество? Избора си е лично ваш. после ще има пак "даже и ефектите не бяха нищо особено". От утре филма тръгва по кината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Избинявам се за offtopic-a, ама с какъв кодекс мога да отворя bin-файла на който е филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Избинявам се за offtopic-a, ама с какъв кодекс мога да отворя bin-файла на който е филма <{POST_SNAPBACK}> ... бин файл ще рече - най-общо казано - за виртуално CD бе човек =)). Отваряш бин файла с Daemon tools ( лесно ще я намериш, не ми се дава линк ) и след това с BSplayer ( например ) отваряш от виртуалното CD единствения файл от 4(5?)-те папки който можеш да отвориш ... това е ... няма субтитри, качеството предполагам е малко повече от ужасно и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Az sega si go svalqm. Dano da e hubav. Kazaha mi 4e e dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Az sega si go svalqm. Dano da e hubav. Kazaha mi 4e e dobar. <{POST_SNAPBACK}> Абе човек изчакай да излезе с по яко качество не си разваляй филма , прекалено е хубав за да го правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Филма излиза на 22 Юли (другия Петък). ще изчакам до тогава. надявам се после да е Пътеводител на галактическия стопаджия, защото май ще е супер як. щом рекламата ме разсмя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Относно пътеводителя... Даже сериите на BBC от 81ва са по-добри... Филмът е боза! П.С. Е, може би щото съм чел книгата ми се струва това, ама все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Относно пътеводителя... Даже сериите на BBC от 81ва са по-добри...Филмът е боза! П.С. Е, може би щото съм чел книгата ми се струва това, ама все пак... <{POST_SNAPBACK}> Аз не съм я чел ама филма пак според мен беше боза Малко офтопик направихме ама хайде... w00x сигурна ли ти е информацията, че в Пловдив ще го има другия петък? Мен по-специално ми трябва Flamingo Cinema, защото там ходя редовно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Аз не съм я чел ама филма пак според мен беше боза Малко офтопик направихме ама хайде... w00x сигурна ли ти е информацията, че в Пловдив ще го има другия петък? Мен по-специално ми трябва Flamingo Cinema, защото там ходя редовно. Ами пише, че от 22 Юли тръгва по кината. незнам дали е само за софия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Точно на Фламинго има плакат, че тръгва на 22, значи е тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 16, 2005 Author Share Posted July 16, 2005 close topic sorry ama vie se otplesnahte malko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Az sega si go svalqm. Dano da e hubav. Kazaha mi 4e e dobar. <{POST_SNAPBACK}> Moze puk da e qk filma.Znae6 li. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 close topicsorry ama vie se otplesnahte malko:) <{POST_SNAPBACK}> Май трябва да има дел пост... Anyway, филма се оказа много по-добър отколкото очаквах както някой по-горе каза. Точно затова го гледах с кофтито качество, но сега ще ида и на кино да си направя кефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Film4eto e SUPER za razlika ot WAR OF THE FORLDS koito be6e boza Sega za filma naistina e hubav i me izkefi Az go gledah glavno zaradi detskoto i si zaslujava6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 според мен няма да е кои знае кво правя си извода от другите които са правени по комикси(новите)сички са яко боза несъм го гледал тоя ама може му фърля едно око но просто знам кво ша представлява затова съм скептично настроен :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Fantastic 4-доста добро филмче ,особено за почитател на комиксите на Марвел ,само в едно не съм сигурен ,Др. Дуум наистина ли така си получава силите ,заедно с тях в космоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 според мен няма да е кои знае кво правя си извода от другите които са правени по комикси(новите)сички са яко боза несъм го гледал тоя ама може му фърля едно оконо просто знам кво ша представлява затова съм скептично настроен :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Ми чак яко боза не е,но е леко бозавичак .Не е кой знае кфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 филма е мясащ но не и велик нито пък лош Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Еми фулма като цяло е тупичък , но поради причината , че го гледах в кино ''АРЕНА'' ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Филма е: 1во кратък 2ро лишен от екшън сцени 3то лишен от смисъл 4то по лош дори и от Daredevil ... Който иска да го гледа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.