Jump to content
BulForum.com

Fantastic 4

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
qko nqkoi si go e svalil da kaje dali e hubav i kak e ka4estvoto

Ivo Ivo filma e po-hubav otkolkoto pove4eto hora o4akvat,oba4e ne znam dali bylgarskata publika 6te go otzeni.

И тоя филм ли ще си го проваляте с лошото качество? Избора си е лично ваш. после ще има пак "даже и ефектите не бяха нищо особено".

От утре филма тръгва по кината.

:D

Избинявам се за offtopic-a, ама с какъв кодекс мога да отворя bin-файла на който е филма :confused

:) :D ... бин файл ще рече - най-общо казано - за виртуално CD бе човек =)). Отваряш бин файла с Daemon tools ( лесно ще я намериш, не ми се дава линк ) и след това с BSplayer ( например ) отваряш от виртуалното CD единствения файл от 4(5?)-те папки който можеш да отвориш ... това е ... няма субтитри, качеството предполагам е малко повече от ужасно и т.н.

Филма излиза на 22 Юли (другия Петък). ще изчакам до тогава. надявам се после да е Пътеводител на галактическия стопаджия, защото май ще е супер як. щом рекламата ме разсмя...

Относно пътеводителя... Даже сериите на BBC от 81ва са по-добри...

Филмът е боза!

П.С. Е, може би щото съм чел книгата ми се струва това, ама все пак...

Относно пътеводителя... Даже сериите на BBC от 81ва са по-добри...

Филмът е боза!

П.С. Е, може би щото съм чел книгата ми се струва това, ама все пак...

Аз не съм я чел ама филма пак според мен беше боза :)

Малко офтопик направихме ама хайде...

w00x сигурна ли ти е информацията, че в Пловдив ще го има другия петък? Мен по-специално ми трябва Flamingo Cinema, защото там ходя редовно.

Аз не съм я чел ама филма пак според мен беше боза  :)

Малко офтопик направихме ама хайде...

w00x сигурна ли ти е информацията, че в Пловдив ще го има другия петък? Мен по-специално ми трябва Flamingo Cinema, защото там ходя редовно.

Ами пише, че от 22 Юли тръгва по кината. незнам дали е само за софия.

close topic

sorry ama vie se otplesnahte malko:)

Май трябва да има дел пост...

Anyway, филма се оказа много по-добър отколкото очаквах както някой по-горе каза. Точно затова го гледах с кофтито качество, но сега ще ида и на кино да си направя кефа.

според мен няма да е кои знае кво правя си извода от другите които са правени по комикси(новите)сички са яко боза несъм го гледал тоя ама може му фърля едно око

но просто знам кво ша представлява затова съм скептично настроен :ph34r:

Fantastic 4-доста добро филмче ,особено за почитател на комиксите на Марвел ,само в едно не съм сигурен ,Др. Дуум наистина ли така си получава силите ,заедно с тях в космоса :confused

според мен няма да е кои знае кво правя си извода от другите които са правени по комикси(новите)сички са яко боза несъм го гледал тоя ама може му фърля едно око

но просто знам кво ша представлява затова съм скептично настроен :ph34r:

Ми чак яко боза не е,но е леко бозавичак :bgrin: .Не е кой знае кфо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...