Jump to content
BulForum.com

купувам универсално дистационно

Recommended Posts

SONY Trinitron KV-2187MT това е модела на телевизора.

Ако имате вазможност прилагайте снимка на дистанционното към офертата си.

Като съвет мога да ти дам това, че един мой приятел си е купил от магазина за 1 лев универално на цена 2лв. мисля. Имал съм го същото и става за доста марки телевизори и техни разновидности. Така че като ти минат изпитите нищо не ти пречи да се разходиш до там. Поздрави :D

такова пробвах вчера обаче с който и код да пробвах се неставаше.имаш ли от онва дългото с дисплея?

Като съвет мога да ти дам това, че един мой приятел си е купил от магазина за 1 лев универално на цена 2лв. мисля. Имал съм го същото и става за доста марки телевизори и техни разновидности. Така че като ти минат изпитите нищо не ти пречи да се разходиш до там. Поздрави  :D

къде ги тия дистанционни по 2 лв?иначе днеска имах също изпит вместо да питаш как е минал иронизираш а? :)

къде ги тия дистанционни по 2 лв?иначе днеска имах също изпит вместо да питаш как е минал иронизираш а? :)

Разбрал си ме погрешно, напротив пожелавам ти успех. По темата за информация питай smsdeliverer ( у тях го видях въпросното дистанционно ) със сигурно да ти каже в кой точно магазин от всичките за 1 лев. Успе и поздрави :D

я ми кажи какъв е модела на старото ти дистанционно, че такъв модел на сони не намирам в каталога

urc22b (12 in 1). с кутия и упътване. замества 12 дистанционни. :) цена 7 лв.

DCP00925.jpg

DCP00924.jpg

инфо - само че там е 7 в 1.

нещо такова ли беше ?

du.jpg

сори за ч/б снимка, ама късно видях кво съм направил :)

и един безплатен съвет - не си купувай универсално, защото няма да можеш да си настроиш телевизора с него, ако няма бутон за търсене отпред на панела

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...