stefan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 e700 не е зле, примерно ако е за жена, да му се радва колко хубаво изглежда. Батерията му пада адски бързо, бъгав е до безкрай, много бройки имат проблеми с камерата и т.н. Абе слаба работа. Ама то факта, че цената му за нула време падна с 200-300% говори достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Аз лично имам К700i и съм много доволен от телефона но все пак ти ще си купуваш и не искам те подвеждам важното е ти да си го харесваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 e700 не е зле, примерно ако е за жена, да му се радва колко хубаво изглежда. Батерията му пада адски бързо, бъгав е до безкрай, много бройки имат проблеми с камерата и т.н. Абе слаба работа. Ама то факта, че цената му за нула време падна с 200-300% говори достатъчно <{POST_SNAPBACK}> Хаха, не е така уе , познавам човек , който смени Сименс SX-1 , Нокиа 6600 , и накрая Сони Ериксон К700 и е най доволен от К700 (който няма толкова много екстри колкото останалите 2 телефона) , а е най доволен от него именно заради тва че не му е бъгвал , както останалите 2 телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 e700 не е зле, примерно ако е за жена, да му се радва колко хубаво изглежда. Батерията му пада адски бързо, бъгав е до безкрай, много бройки имат проблеми с камерата и т.н. Абе слаба работа. Ама то факта, че цената му за нула време падна с 200-300% говори достатъчно <{POST_SNAPBACK}> Ахаха, сериозно ли говориш ? Защото на мен никога не ми е бъгвал, бътерията държи близо 2 седмици , когато влизам в нет-а , снимам , говоря, а ти си приказвай , че му пада бързо батерията 2 седмици???? Това не съвременен апарат абсурд <{POST_SNAPBACK}> Това е за моя апарат. Не казвам нищо за всички телефони, но средно издържа 10-тина дена, когато го човъркам МНОГО, но когато много малко си играя с него , стига и до 2 седмици ! То и да не го базикаш пак не може толкова <{POST_SNAPBACK}> Щом казваш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ахаха, сериозно ли говориш ? Защото на мен никога не ми е бъгвал, бътерията държи близо 2 седмици , когато влизам в нет-а , снимам , говоря, а ти си приказвай , че му пада бързо батерията <{POST_SNAPBACK}> 2 седмици???? Това на съвременен апарат абсурд Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 2 седмици???? Това не съвременен апарат абсурд <{POST_SNAPBACK}> Да . Не може да кара 2 седмици ако се ползва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 То и да не го базикаш пак не може толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 То и да не го базикаш пак не може толкова <{POST_SNAPBACK}> Ама батерията не е оригиналната. Преди 1 месец си взех нова батерия точно поради тази причина, че не държеше много. Може би за това не се разбрахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ама батерията не е оригиналната. Преди 1 месец си взех нова батерия точно поради тази причина, че не държеше много. Може би за това не се разбрахме <{POST_SNAPBACK}> е тва е друг въпрос. И значи нямаше смисъл да го казваш това, защото ти сам казваш че издържа малко, както каза и stefan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 е тва е друг въпрос. И значи нямаше смисъл да го казваш това, защото ти сам казваш че издъжа малко, както каза и stefan <{POST_SNAPBACK}> Мда. Не се бях сетил , че си взех нова батерия . Съжелявам. Но на мен телефонът не ми е за издържане , тъй като имам възможността да си го зареждам всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ахаха, сериозно ли говориш ? Защото на мен никога не ми е бъгвал, бътерията държи близо 2 седмици , когато влизам в нет-а , снимам , говоря, а ти си приказвай , че му пада бързо батерията Това е за моя апарат. Не казвам нищо за всички телефони, но средно издържа 10-тина дена, когато го човъркам МНОГО, но когато много малко си играя с него , стига и до 2 седмици ! Щом казваш ... <{POST_SNAPBACK}> Ако говориш по 15 секунди на седмица може и да ти издържи 2 седмици, времето за разговор му е час, час и нещо, което в комплект с големия дисплей си е пълна мизерия. Иначе на standby може да стои и три седмици включен Пък за 6600 и сх-1 е нормално да са бъгави, все пак са smartphone, че и от първите модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Мда. Не се бях сетил , че си взех нова батерия . Съжелявам. Но на мен телефонът не ми е за издържане , тъй като имам възможността да си го зареждам всеки ден Ти може и да можеш да го зареждаш, но при всяко зареждане, батерията се амортизира. Няма смисъл от телефон след като ако 1 ден не можеш да го заредиш - оставаш без него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Точно такава е Nokia N70 (не е пусната на пазара още). Издържа 18 часа Пък и е странно някой да си вземе телефон с два дисплея, с mp3 player, bluetooth и други екстри, с които човек може да си загуби времето и да очаква батерията да държи колкото си иска (няма значение марката). Ако това е най-важното взима се old-timer на Ericsson или някаква смешна Motorola. Що лаптопите издържат 2-3 часа на батерии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Точно такава е Nokia N70 (не е пусната на пазара още). Издържа 18 часа Аз нея съм си харесал. чакам я да излезе и да поевтинее малко и я взимам. има място даже и за MMC до 1GB. какво му трябва на човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Някой може ли да каже истината - 1.0 MP или 1.3 MP камера. Защото в един сайт пише едното, а в друг другото и не знам кое е верното , а утре ще си взимам телефон За Самсунг-а става въпрос де Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Взех си Е720, супер телефон , може би най-якия . така че темата трябва да се затвори ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Взех си Е720, супер телефон , може би най-якия . така че темата трябва да се затвори ... Доста глупав избор, но кой да чуе препоръките.... Да ти е честит все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.